Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
şimdi uyandım, seni merak etmiştim yazdın mı diye

ohh çok şükür

kıpır kıpır olacak demiştik

ben de uyandım demiş minik kuş

çok sevindim sağlıkla tamamlansın

Çok teşekkür ederim canım.

Ya evet, söylediniz ama ben sadece su içip gittim. Hiçbir şey yemedim.
Hiç hareket beklemiyordum, şok oldum tekmelerini görünce.

Amin canım, inşallah hepimiz sağlıkla tamamlayalım bu süreci.

.

Ay ne kötü yaa resim vermek yasak mıymıș
Hadi gözün aydın maşallah
Kızlar ikili test için gideceğim şimdi dua edin ne olursunuz çok korkuyorum birinci bebeğimi kaybettim ister istemez korku var.
İstifra bile ettim heyecandan hayırlı haberle gelirim inşallah Allahım
Güzel haberlerle gel inşallah

Kızlarrr çok şükür çıktık doktordan herşey iyi gözüküyor kıpır kıpır sıpa E Eylul9921 merak etme kuzum bende hiç belirti yoktu doktorada söyledim korkuyorum belirtide yok ne güzel rahat geçiriyorsun dedi cinsiyet tahmini yapmadı ayakları kapatmış ama eşim erkek ben gördüm deyince bi parlaklık gözüküyor ama net bişey değil dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar

Yaa bebişlerimizz bize şov yapıyo artıkk büyüdülerr bence düzelir doğuma kadar canım pozisyonu daha erken haftalardayız herşeyin hayırlısı olsun

Bugün tüm bebikler kıpır kıpır maşallahh sağlıkla gelsinlerr

Kızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

Doktorun detaylı olarak kendi odasındaki ultrasonda mı bakıyor ense kalınlığına burun kıkırdağıana canancım i?

Çok teşekkür ederim kuzum.

Evet, kendi odasında baktı. Baya detaylı inceledi, midesini, kalbini, kafasını, ayağını tek tek gösterdi. Kafa çapını falan bile ölçtü de vermedi o görüntüyü bana.

Hadi gözün aydın

Hiç bilmiyorum canım, nubu görünmüyordu.
Ama Ramzi’ye göre erkek.

Sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyet.

.

Önceki mesajda tam doğru ifade edememişim. Bebeği altına yapmamaya alıştırmıyormuş aslında sadece bebeğin tuvaleti geldiğini anlıyor ve bebeği tuvalete tututuyor. Ama çok detay taktikler verdi kadın ya aksanı da çok tatlı bayıldım. Yıkanabilir bebek bezlerinden sadece 6 adet almış bu kadarı bana yetti başka hiçbir şey kullanmadım diyor. Bebek bezine bakış açımı değiştirdi ya bu kadın. Baby neo dan 10 tane almayı düşünüyorum ben.

Ay ne kötü yaa resim vermek yasak mıymıș

Hadi gözün aydın maşallah

Güzel haberlerle gel inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim.

Yaa bebişlerimizz bize şov yapıyo artıkk büyüdülerr bence düzelir doğuma kadar canım pozisyonu daha erken haftalardayız herşeyin hayırlısı olsun

Aynen kuzum yaa, bu kadarını hiç beklemiyordum.

İnşallah düzelir, bakalım. Baya bi sağa yerleşmiş.
Sorun olmasın da yamuk bir karın görüntüsüne razıyım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…