Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Maşallah, çok sevindim canım.

Gözünüz aydın.

Sağlıkla devam etsin.

.

Kızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Doktor mu verdi? Bana hamilelikten önce dahiliye vermişti devir damla gebe kalmaya çalıştığımı söylemiştim kalırsan bırak bunu kullanma demişti. O yüzden bi sorayım dedim.

ben en son gittiğimde bir yerde elleriyle gözünü kaşıyodu Canan inanır mısın günde en az 5 defa izliyorum videoyu

ne büyük bir mucize

yaa Allahım bu bebişler kıpır kıpır çıktı gözün aydın bu kadar erkekle bi futbol takımı kurarız artık

yaa Allahım bu bebişler kıpır kıpır çıktı gözün aydın bu kadar erkekle bi futbol takımı kurarız artık
Evet ya erkek erkek derken bende erkek hissetmeye başladım baştan beri hep kız diyordum ama şimdi erkek diye geçiyor içimden bütün grup erkek neredeyse

bi ara bahsetmiştim ya bi kadın izledim doğumdan itibaren tuvalet eğitimi vermiş diye, hah işte buydu o kadın çok zor ama çok mantıklı keşke yapabilsek ama çalışınca çok zor, çevreye zararı da atık anlamında engellemiş oluruz

ahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruz seninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum

biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten
Ayy sabah midem bulandı kızlar anneme dedim fotomu çek oğluma ilerde gösteririm ne zorluk çektim diye gerçekten erkekmiş :)))

Evet canım çalışınca zor çünkü evde mutlaka her tuvaletin takibi gerekiyor alıştırmak için. Ama yıkanabilir bebek bezi kısmı normal bez gibi aynı şekilde kullanıyorsun. Elde yıkama yok kullanımı diğer bez gibi kimse elinde o bezleri temizlemiyor dedi onu anlamaya çalışıyorum makineye atmadan ne gibi bir işlemden geçiriyor??? Orayı çözemedim tam.

ahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruz seninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum

biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten
Yaşlandıkça görüşler değişmezse inşallah eşim huyu bana benzemesin diyor dedim sana benzesin evine bağlı karısına düşkün ama oğlum bana düşkün olsun karısına düşkün olmasın dedim o anda hahahahaa ben şimdiden kaynana moduna girdim

Geldim kuzum geldim şükür kan haftaya çıkacak dedi geriye kalan her şey iyi dedi.
Erkek bebiş geliyor teyzoşları Rabbim nasip ederse.
Kaç+kaçsın canım hayırlı olsun çok sevindim ayy bende öğrenirim inşallah Perşembe günü. Kan sonuçların da çok iyi çıkar inşallah
Erkek bebekler mi daha erken öğreniliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…