- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.601
Cano gözün aydın. Rabbim bu hamilelik sürecini sıkıntısız stressiz atlatmayı nasip etsin hepimize. Bu arada canım sen İstanbul da mıydın doktorunu merak ettimKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Bebeğim 11+0 bugün, maşallah kıpır kıpırdı.
Ense kalınlığı normaldi, burun kıkırdağı da oluşmuş hamdolsun.
Sadece hala rahmin biraz sağında duruyo.
Erken doğum riski var dedi.
Kuzum seninde gözün aydın.Kızlar ikili test için gideceğim şimdi dua edin ne olursunuz çok korkuyorum birinci bebeğimi kaybettim ister istemez korku var.
İstifra bile ettim heyecandan hayırlı haberle gelirim inşallah Allahım
Bende bunları çok sağlıklı buluyorum ama üstesinden gelebilir miyim diye de düşünmüyor değilimKızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.
Sağol canım ❤kaynana olacaz allahımmbenim net değil ama bakalım
Burda kimsenin kötü kaynana olacağını sanmıyorum ben açıkçası. Bende şimdiden dualara başladım Allah a yavrumun karşısına iyi insanlar çıkarsınahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruzseninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum
biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten
Doktor bana yüksek ihtimal kız dediiAllahımhadi gözünaydın
Kız çıkan oldu mu aramızda??? Kaça kaçtayız şu an
Benim ki prensesAllahımhadi gözünaydın
Kız çıkan oldu mu aramızda??? Kaça kaçtayız şu an
Evet bende oluyor ara ara ilk başlarda çok korkmuştum. Şimdide devam ediyor zaman ilerledikçe daha şiddetli olabiliyor. Şuan 13. Hafta bitmek üzere. Demekki 16. Haftaya kadar çekecembana ağrı girmeye başladığında hemen netten aratmıştım, bak şöyle yazıyodu ekledim
bi süre sonra zaten geçti ama 16. haftaya kadar olurmuşhem batma gibi hem gerilme gibi oluyodu
Doktor bana yüksek ihtimal kız dedii
Oh beBenim ki prenses
Çok şükür canim 9 da randevun vardı çok sevindim ileriki haftalarda düzelicek inşallah daha çok küçükler aslında dr lar böyle yorum yapmasa iyi. Gözün aydın canimKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Ikizler sporayy gözün aydınbir erkek daha futbol takımımıza bi isim bulalım
Amiiin canım benim 12+1 dim 12+2 oldum geldim :)) ben öyle okudum bir yerde erken belli olunca erkek oluyor diyeKaç+kaçsın canım hayırlı olsun çok sevindim ayy bende öğrenirim inşallah Perşembe günü. Kan sonuçların da çok iyi çıkar inşallah
Erkek bebekler mi daha erken öğreniliyor acaba
Yaa maşallah sizeAmiiin canım benim 12+1 dim 12+2 oldum geldim :)) ben öyle okudum bir yerde erken belli olunca erkek oluyor diye
ben en son gittiğimde bir yerde elleriyle gözünü kaşıyoduCanan inanır mısın günde en az 5 defa izliyorum videoyu
ne büyük bir mucize
Geldim kuzum geldim şükür kan haftaya çıkacak dedi geriye kalan her şey iyi dedi.
Erkek bebiş geliyor teyzoşları Rabbim nasip ederse.
Ekstra iş yükü varsa ben de çekiniyorum ama öyle değil diyor kullananlar. Tam olarak nasıl temizliyorlar anlayabilirsem paylaşırım burdan. Biraz araştırayım bakalım.Bende bunları çok sağlıklı buluyorum ama üstesinden gelebilir miyim diye de düşünmüyor değilim.
Cano gözün aydın. Rabbim bu hamilelik sürecini sıkıntısız stressiz atlatmayı nasip etsin hepimize. Bu arada canım sen İstanbul da mıydın doktorunu merak ettim.
Çok şükür canim 9 da randevun vardı çok sevindim ileriki haftalarda düzelicek inşallah daha çok küçükler aslında dr lar böyle yorum yapmasa iyi. Gözün aydın canim
Çok sevindim cnmKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Çok sevindim cnm
Çok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam
Bizde sadece kalp atışında eşler girebiliyor. Muayenelerde sadece anne giriyor ve varsa küçük çocuğu, ne guzelmisYaaaaaa, maşallah subhanallah.
Ben de olsam izler dururdum.
Biz yine şaşkınlıktan video falan çekemedik.
Ay eşim benden de heyecanlıydı, hareket ederken bi baktım da ona, nasıl şaşkınlıkla izliyordu ekranı.
O an eşimin o halini videoya çekmeyi çok isterdim.
Hangi hastane canım?Bizde sadece kalp atışında eşler girebiliyor. Muayenelerde sadece anne giriyor ve varsa küçük çocuğu, ne guzelmis
Nisa hastanesi yenibosna canim. Kizim da orda dünyaya geldi halbuki uzağız ama yine aynı dr gidiyorum. Hastane prensipleri. Cok da memnunum hastaneden doktordan ama kalp atışında içeriye aldılar sadeceHangi hastane canım?
Ama olmaz ki, babanın da görmeye hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?