Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cano gözün aydın. Rabbim bu hamilelik sürecini sıkıntısız stressiz atlatmayı nasip etsin hepimize. Bu arada canım sen İstanbul da mıydın doktorunu merak ettim.
Kızlar ikili test için gideceğim şimdi dua edin ne olursunuz çok korkuyorum birinci bebeğimi kaybettim ister istemez korku var.
İstifra bile ettim heyecandan hayırlı haberle gelirim inşallah Allahım
Kuzum seninde gözün aydın.
Bende bunları çok sağlıklı buluyorum ama üstesinden gelebilir miyim diye de düşünmüyor değilim .
Sağol canım ❤kaynana olacaz allahımmbenim net değil ama bakalım

ahahaa biz de arkadaşlarla hep bunu söylüyoruz seninkinin erkek olduğu netleşse bile hayır olmıycazzz
veto koyuyorum ve 3 hayırla uğurluyorum

biz çok iyi kaynanalar olucaz ezber bozan cinsten
Burda kimsenin kötü kaynana olacağını sanmıyorum ben açıkçası. Bende şimdiden dualara başladım Allah a yavrumun karşısına iyi insanlar çıkarsın. Bende iç güvesi almayı düşünüyorum

bana ağrı girmeye başladığında hemen netten aratmıştım, bak şöyle yazıyodu ekledim

bi süre sonra zaten geçti ama 16. haftaya kadar olurmuş hem batma gibi hem gerilme gibi oluyodu
Evet bende oluyor ara ara ilk başlarda çok korkmuştum. Şimdide devam ediyor zaman ilerledikçe daha şiddetli olabiliyor. Şuan 13. Hafta bitmek üzere. Demekki 16. Haftaya kadar çekecem

Çok şükür canim 9 da randevun vardı çok sevindim ileriki haftalarda düzelicek inşallah daha çok küçükler aslında dr lar böyle yorum yapmasa iyi. Gözün aydın canim

Kaç+kaçsın canım hayırlı olsun çok sevindim ayy bende öğrenirim inşallah Perşembe günü. Kan sonuçların da çok iyi çıkar inşallah
Erkek bebekler mi daha erken öğreniliyor acaba
Amiiin canım benim 12+1 dim 12+2 oldum geldim :)) ben öyle okudum bir yerde erken belli olunca erkek oluyor diye

ben en son gittiğimde bir yerde elleriyle gözünü kaşıyodu Canan inanır mısın günde en az 5 defa izliyorum videoyu

ne büyük bir mucize

Yaaaaaa, maşallah subhanallah.
Ben de olsam izler dururdum.

Biz yine şaşkınlıktan video falan çekemedik.

Ay eşim benden de heyecanlıydı, hareket ederken bi baktım da ona, nasıl şaşkınlıkla izliyordu ekranı.
O an eşimin o halini videoya çekmeyi çok isterdim.

Bende bunları çok sağlıklı buluyorum ama üstesinden gelebilir miyim diye de düşünmüyor değilim .
Ekstra iş yükü varsa ben de çekiniyorum ama öyle değil diyor kullananlar. Tam olarak nasıl temizliyorlar anlayabilirsem paylaşırım burdan. Biraz araştırayım bakalım.

Cano gözün aydın. Rabbim bu hamilelik sürecini sıkıntısız stressiz atlatmayı nasip etsin hepimize. Bu arada canım sen İstanbul da mıydın doktorunu merak ettim.

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah.

Evet canım, Çamlıca’da oturuyorum ben.
Doktorum Ataşehir Medicana Hastanesi’nde, Mehtap Yazıcıoğlu.

İlk evlenmeden önce doğum kontrol hapı ile ilgili bilgi ve tavsiye almak için gitmiştim.
Evlendikten hemen sonra ara kanamam oldu, tekrar gittim ve çok detaylı muayene etti. Çok hoşuma gitmişti.

Bir de vajinal muayenede çok tedirgin oluyorum ben.
Hem mahremiyete önem veriyo, hem de çok güven verdiği için rahat hissediyorum kendimi, kasmıyorum çok.

Bugün de o kadar detaylı baktı ve bize anlattı ki, gerçekten tam istediğim gibi bir doktor.

Bazılarına çok soğuk geliyormuş.
Canancığım asla demiyor mesela.
Bunca yıldır tanışmamıza rağmen sizli bizli konuşuyoruz. Sanırım bu aradaki mesafe hoşuma gidiyor benim.

Tavsiye ederim, Anadolu yakasında olup da doktor arayışındakilere duyurulur.

.

Çok şükür canim 9 da randevun vardı çok sevindim ileriki haftalarda düzelicek inşallah daha çok küçükler aslında dr lar böyle yorum yapmasa iyi. Gözün aydın canim

Çok teşekkür ederim canım.

Ya işte kişiden kişiye değişiyor bu mevzu.
Ben doktorumun gördüğü tüm riskleri en başından söylemesinden çok memnunum.
Kadın çok gerçekçi, ne ise söylüyo ama o kadar sakin ve öyle güzel bir üslupla söylüyor ki ben acayip rahatlıyorum.

.

K kdv diş eti ağrıların ne durumda canım azaldı mı?

Çok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam

Bizde sadece kalp atışında eşler girebiliyor. Muayenelerde sadece anne giriyor ve varsa küçük çocuğu, ne guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…