- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.701
rollercoaster Özge abla şimdi uygulamayı okudum da ödem ve şişkinliklere hazırlıklı olun bugünden sonra,bol sıvı tüketimine dikkat edin diyor
3 hafta su içmek su içme alışkanlığı kazandırırmis. Ya ödem olsun sıkıntı değil ama bebişin amniyom sıvısında sıkıntı olmasi benim en büyük korkumAllah korusun . Ben suyu normalde de tuketemiyorum belki gelişimi o sebeple bı hafta geri olabilir de. rollercoaster
Bende de yavaş yavaş başladı gibi kabızlık. Aynı bişey yemediğim için doğru dürüst. Halbuki başlarda daha kötü hiç bir şey yiyemiyordum o zaman ishaldim baya baya.İkili testi ben de yaptırdım dün devket hast. 2 hafta sonra sonuç çıkar dedi.Bebiilerin cinsiyetini öğrenmişsiniz benim dr bu konuda katı 16. haftada söylemişti ilkinde bunda da aynısını dedi:) Kızlar benim tiksintim hiç geçmiyor.Yemek yiyemiyorum yediklerim makarna tost ve etSonuç fena şekilde kabızlık Sebze yemeğinin kokusuna bile dayanamıyorum evde bebek var ama pişiremiyorum istesem de çıldırıcam.
Kızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki
bende onu soracaktım sana göründü mü diye
Neyse bir daha ki sefer belki de direk cinsiyet öğrenirsin
salça mı yapıyor hiç bilmiyorum ama benim 1 haftadır yanmam vardı aralıklarla oluyor hatta bazen gece uykudan yanmayla uyanıyorum, bu yanma başladığı günlerde kullandığım hamilelik app'lerinde ( happy mom ) eş zamanlı olarak bu hafta mide yanmaları başlayabilir yazısını görmüştüm hatta ekran görüntüsü de almıştım, dur ekleyeyim hemen tekrartarihine baktım salı günü almışım ekran görüntüsünü
Canım suda eriyeni içemediğim için dr tablet şeklinde olandan verdi.Bir doktorona söyle istersen sana da önerir hangi takviye uygunsa.
Bana da 2 hafta sonraya verdi randevuyu peşpeşe gidiyoruz randevulara seninleEvet, 2 hafta sonraya aldım randevuyu.
13+0 olucak o zaman, belki görünür.
.
Bana da 2 hafta sonraya verdi randevuyu peşpeşe gidiyoruz randevulara seninle
Randevu gününde Sata göre 11+1 olucam, ama ultrasona göre cuma 10+0 çıkmıştı ona göre hesaplarsam da 12+0 oluyorum. İlk haftalarda sat ile uyumluydu son 2 ölçümde fark açıldı baya önden gidiyor. Böyle olan var mı kızlar? Doktorum olabilir, eğer sonraki ölçümde de daha önden gittiğini görürsek sat tarihini değiştiririz dedi.
Teşekkür ederim Canımm doktoruma güvenmeme rağmen sizden de onay alasım geliyor o zaman rahatlıyorumAy evet canım, hadi bakalım.
Hayırlı haberlerle gelelim inşallah.
Böyle şeyler olabiliyor canım, sen doktoruna güven.
Mesela kafa ve mide çapını falan ölçtü, 12+2 yazıyordu orada. Bunlara değil SAT’a bakıcaz dedi bana da.
CRL ölçümü de başından beri 2 veya bazen 3 gün önde görünüyor. Yine de tahmini doğum için 18 Haziran dedi dün.
.
İnşallah çabucak atlatırsın, bende 2 doz aşımı olmama rağmen gebelikte en korktuğum şeydir covid. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemiGünaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
Teşekkür ederim Canımm doktoruma güvenmeme rağmen sizden de onay alasım geliyor o zaman rahatlıyorum
Kontrole aç gitmiştim ben tahlil vereceğim için bebiş yatıyordu öyle. Bir dahakine bişeyler yiyim de belki ben de sizin gibi hareket ettiğini de görürüm
İnşallah çabucak atlatırsın, bende 2 doz aşımı olmama rağmen gebelikte en korktuğum şeydir covid. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemi
Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
Çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et bu süreçte. Etrafımızda çok duymaya başladık korkuyorum ben de. Neyse ki 2 doz aşılıyım. Aşı yaptırmayan arkadaşlar varsa çok çok dikkat etsinler nolur. Allah hamilelerin yardımcısı olsunGünaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
Canım benim çok geçmiş olsun geçen gün gördüm yazacaktım alintilayamadim icini ferah tut hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?