Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3 hafta su içmek su içme alışkanlığı kazandırırmis. Ya ödem olsun sıkıntı değil ama bebişin amniyom sıvısında sıkıntı olmasi benim en büyük korkum Allah korusun . Ben suyu normalde de tuketemiyorum belki gelişimi o sebeple bı hafta geri olabilir de. rollercoaster

ay hayır hayır korkma ben bugün kağan kocatepe'nin videolarını izledim orada diyo ki sizin bebeğinizin en başında bünyesi, kaç kilo alacağı vs belli atıyorum sen iki katı , 3 katı yersen bebeğin kilosunu vs çok fazla etkileyemezsin

bu sebeple merak etme o gelişimini sürdürür, biz bu su olayına bi çözüm bulucaz başka yolu yok
bebeğin 1 hafta geri olması da çok önemli değil, benimki 4 gün öndeydi bu hafta tam çıktı 1 hafta ileri-geri o çok önemli değil öyle olsa bile

sen kendini öyle şartlama biz yine su içemesek bile atıyorum ayranla vs zaten tamamlamaya çalışıyoruz hepimiz bak 1 kişi değil 2 kişi değil, kaç kişiymişiz bu sorunu yaşayan, doktorumuza sorucaz sen de sor, ben de pazartesi sorucam

pazartesi sen şimdi biraz daha ileride görmüş olacaksın minik kuş bacaklarını kafasına değdirip akrobasi yaparken, o sevinçten sormayı unutursun bile

sweetgirlcandy ben ters anlamisim içimden diyorum kemiklerinin iriilesmesi acaba kötü bişey mi ?
Bende yanlış yazdım sandım sonra tekrar okudum
Bende de yavaş yavaş başladı gibi kabızlık. Aynı bişey yemediğim için doğru dürüst. Halbuki başlarda daha kötü hiç bir şey yiyemiyordum o zaman ishaldim baya baya.

Happy Mom’ı senden başka bu kadar ekran görüntüsü alarak kullanan yoktur heralde.

Yılın kullanıcı ödülü olsa sana verirlerdi.

.

Evet, 2 hafta sonraya aldım randevuyu.
13+0 olucak o zaman, belki görünür.

.
Bana da 2 hafta sonraya verdi randevuyu peşpeşe gidiyoruz randevulara seninle

Randevu gününde Sata göre 11+1 olucam, ama ultrasona göre cuma 10+0 çıkmıştı ona göre hesaplarsam da 12+0 oluyorum. İlk haftalarda sat ile uyumluydu son 2 ölçümde fark açıldı baya önden gidiyor. Böyle olan var mı kızlar? Doktorum olabilir, eğer sonraki ölçümde de daha önden gittiğini görürsek sat tarihini değiştiririz dedi.

Ay evet canım, hadi bakalım.
Hayırlı haberlerle gelelim inşallah.

Böyle şeyler olabiliyor canım, sen doktoruna güven.
Mesela kafa ve mide çapını falan ölçtü, 12+2 yazıyordu orada. Bunlara değil SAT’a bakıcaz dedi bana da.
CRL ölçümü de başından beri 2 veya bazen 3 gün önde görünüyor. Yine de tahmini doğum için 18 Haziran dedi dün.

.

Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum 3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü

Teşekkür ederim Canımm doktoruma güvenmeme rağmen sizden de onay alasım geliyor o zaman rahatlıyorum

Kontrole aç gitmiştim ben tahlil vereceğim için bebiş yatıyordu öyle. Bir dahakine bişeyler yiyim de belki ben de sizin gibi hareket ettiğini de görürüm

İnşallah çabucak atlatırsın, bende 2 doz aşımı olmama rağmen gebelikte en korktuğum şeydir covid. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemi

Hepimiz aynıyız canım.
Bulantım kesiliyor, buraya yazıyorum.
Kasık ağrım başlıyor, buraya yazıyorum.
Doktora söylesem o da normal diyecek belki ama burada yaşamış, başından geçmiş arkadaşlardan duymak daha iyi hissettiriyor.

Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlarmış ya, bizimkisi o hesap.

Bu arada ben de aç gittim, 9’a 10 kala hastanedeydim.
O saatte kayısı bile ağzıma atmak istemedim. Sadece su içtim gitmeden.
Sanırım bu zamanlarda yemekle alakalı değil de uyku zamanıyla alakalı.
Çok uyuyorlarmış, inşallah uyanık bir zamanına denk gelirsiniz.

.

İnşallah çabucak atlatırsın, bende 2 doz aşımı olmama rağmen gebelikte en korktuğum şeydir covid. İnşallah sorunsuzca atlatırız bu dönemi

Benimde en korktuğum şeydi. Evden hiç dışarı çıkmıyordum. Arkadaşlarla görüşmüyordum. Tek görüştüğüm eşimin ailesiydi. Onlarda çünkü bayağı dikkat ediyorlardı ama. Hiç ummadığım insandan ayda yılda bir çıkan kayınbabamdan bulaştı hepimize. İnş atlatırım sorunsuz teşekkür ederim.

Allah şifa versin canım, bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.

Ben hamilelikten önce aşılarımı oldum, hatta Covid de geçirdim öncesinde. Şubat ayında 6 ay geçmiş olacak son aşının üzerinden, 3.doz aşımı olucam Allah nasip ederse.

Merak ettiğim şey şu, doktorun bu süreçte ekstra vitamin verdi mi?
Hangi ilaçları kullanıyorsun şu an?

Çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et bu süreçte. Etrafımızda çok duymaya başladık korkuyorum ben de. Neyse ki 2 doz aşılıyım. Aşı yaptırmayan arkadaşlar varsa çok çok dikkat etsinler nolur. Allah hamilelerin yardımcısı olsun

Canım benim çok geçmiş olsun geçen gün gördüm yazacaktım alintilayamadim icini ferah tut hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Bende hamileliğin başından beri 2 kere test verdim 1 hafta da ağır grip geçirdim o bile çok zordu Allah yardımcın olsun ateşinin çok yukselmemesine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…