Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki

salça mı yapıyor hiç bilmiyorum ama benim 1 haftadır yanmam vardı aralıklarla oluyor hatta bazen gece uykudan yanmayla uyanıyorum, bu yanma başladığı günlerde kullandığım hamilelik app'lerinde ( happy mom ) eş zamanlı olarak bu hafta mide yanmaları başlayabilir yazısını görmüştüm hatta ekran görüntüsü de almıştım, dur ekleyeyim hemen tekrar tarihine baktım salı günü almışım ekran görüntüsünü

Eklentiler

• E6298C20-8215-4AED-88A2-4B4F99EDA5B5.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar 2li test sonucum çıkmış fakat göremiyorum fotoğrafta dediği gibi diyor.

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-27-16-14-07-48_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
Ben ilk gebeligmde çok mide yanması yaşamıştım gaviscon diye bir şurup var o çok iyi geliyordu onu kullanmıştım bol bol.

limon sıkınca ya da içine limon atınca iyi oluyo yine bi nebze içebiliyorum ama dediğin gibi 2 bardağı geçemiyorum

soda güzel fikir meyveli soda gider belki
Meyveli soda no no no Şekerli ya yararı yok. Sade maden suyu bebeğin kemiklerini de irileștiriyormuș hem
Kızlar yemeklerde salça kullaniyor musunuz ? Benim sanırsam midem de çok yanma yapıyor bugün tarhana çorbası yapım dedim midem yandı canım da bir çekiyor ki
Benim genellikle mayalı şeyler yediğim zaman gece sabaha karşı oluyor. Salçalıdan olmuyor sanırım. Gerçi çok salçalı yiyemiyorum tiksinmekten de

Bana doktorum yemeklerden sonra şurup verdi sanırım reflü tarzı bir şey olduğunda kullanılıyor ben içmiyorum ama. Refcon advanced adı

ahahaa nasıl rahat edersen öyle söyle kuzu

geçicez illâ bu yoldan başka yolu yok gibi bizim tarihler önde olduğu için biz biraz daha erken yaşıyoruz, sırayla herkes yaşayacak muhtemelen, şurubu doktora sormadan alma bende de mide problemi vardı gaviscon içiyodum normalde bu süreçte hiç almadım

yemeğini de ihmâl etme senin bulantıların bi süre daha devam etmişti, kesildi mi? eğer kesildiyse ye tabii ki, anladığım kadarıyla çok geçe bırakmamak lâzım yemek işini, ekşi meyve suyu tüketmeyin demiş mesela ben ekşiye de devam ediyorum yemeni kesme sakın yiyebiliyoken ye, sadece dikkat edicez gördüğüm kadarıyla benim en çok akşam oluyo zaten

sweetgirlcandy hamilelikte sodadan çok maden suyu öneriliyor diye biliyordum bende. Nasıl kemikleri irilestiriyormuş?
Maden suyu zaten bende öyle yazdım

İçindeki mineraller falan iyi geliyormuș. Benim teyzem çok içerdi aşırı iri bebeği oldu doktor demişti ona da. Kuzenimin de aynı şekilde

soda da içemem ki o zaman meyvesiz olunca, sade içemiyorum ahahaa

bunu pazartesi çözücem ben

soda da içemem ki o zaman meyvesiz olunca, sade içemiyorum ahahaa

bunu pazartesi çözücem ben
Bende öyleydim içinde 1 dilim limon atıyorum o zaman güzel oluyor. Ancak öyle içebiliyorum son 1 senedir

Valla bende aynı senin gibi su içemiyorum 1 litre bile olmuyordur çoğu zaman. Mesela bugün 1 litre içmemişim çok zararlı aslında ama gitmiyor ya. Bir de ben yemek yeyince çok içerim. Ee o da yok doğru dürüst

aynen yaa çılgınlar gibi su içerdim, resmen o özellik bünyemden çekip alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…