Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bilmiyorum ki canım ya. Doktorumda izinliymis salı gunu gelecekmiş. Salı gününe kadar merak içindeyim resmen

ahaha ben de öyle yok bence çok iyi yapıyosun, her yediğime bunun yararı var mı zararı var mı diye bakıp ben de öyle yiyorum

ohh çok sevindim bulantıların hafiflemesine bazılarının sonuna kadar devam ediyor bulantıları beslenme açısından çok zor bi durum, senin devam edince inşallah kesilir demiştim, çok sevindim

İki test sonuçlarınız e nabizda nasıl gözüküyor arkadaşlar sizin ?

o sana maille mi gelmişti yoksa enabızda mı? maille geldikte belki orada ekli dosya vardır

ben bi bakayım benimki e nabızda görünüyor mu, ben hastanenşn esonuç kısmında görmüştüm bugün

enabız'da nereden bakılıyo tahlillerim kısmında mı

o sana maille mi gelmişti yoksa enabızda mı? maille geldikte belki orada ekli dosya vardır

ben bi bakayım benimki e nabızda görünüyor mu, ben hastanenşn esonuç kısmında görmüştüm bugün
E nabizdan baktım canım. Hastaneyi aradım sonuçları mail olarak atmaları yasaklanmis .ne sacma bir sistemse ne alaka yani. Şehirdisindayim diyorm yok genede atmadilar mail.

E nabizdan baktım canım. Hastaneyi aradım sonuçları mail olarak atmaları yasaklanmis .ne sacma bir sistemse ne alaka yani. Şehirdisindayim diyorm yok genede atmadilar mail.

ben şimdi e-nabız'dan baktım oraya geçmemiş benimki muhtemelen doktorum daha bakmadığı için oraya işlenmemiş

hastanenin laboratuar sonuç ya da e-sonuç kısmı var mı belki hasta numaranla oraya gitmişlerdir bak benim hastanenin esonuç kısmında şöyle görüyorum

Eklentiler

• F2EAA6B3-6872-4ED4-8195-F2893E00D210.webp
    24 KB · Görüntüleme: 63

bu arada B basiliferd in söylediği doğru olabilir bak o sendeki kare kodu kameraya tutunca e nabıza atıyor, orada belki eki görebilirsin, bize açmıyor ama senin enabızına direkt girdiği için açabilir

Hastane e sonuc sayfasında da aynı kafayı yicem ya

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-28-01-28-31-95.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 56
Ben de içemiyorum sadece saka ve erikli su içebiliyorum sana faydası olur mu bilemem:)

Canım suda eriyeni içemediğim için dr tablet şeklinde olandan verdi.Bir doktorona söyle istersen sana da önerir hangi takviye uygunsa.

İkili testi ben de yaptırdım dün devket hast. 2 hafta sonra sonuç çıkar dedi.Bebiilerin cinsiyetini öğrenmişsiniz benim dr bu konuda katı 16. haftada söylemişti ilkinde bunda da aynısını dedi:) Kızlar benim tiksintim hiç geçmiyor.Yemek yiyemiyorum yediklerim makarna tost ve et Sonuç fena şekilde kabızlık Sebze yemeğinin kokusuna bile dayanamıyorum evde bebek var ama pişiremiyorum istesem de çıldırıcam.

bu haftadan sonra yavaş yavaş kesilebilir tam trimester sonuna gelmişsin eli kulağındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…