Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın herkese
Bir şey merak ediyorum Instagram hesaplarinizda falan hamileliginizi duyuracak misiniz ya da duyurdunuz mu dünden beri düşünüyorum 3 ay bitiyor acaba paylassam mi diye. Kendi arkadaşlarıma baktım ne kadar ketumlar kaç aya kadar hiç paylasmamislar ben dayanamıyorum

Ben paylaşmayı düşünmüyorum

Bende paylaşmayı düşünmüyorum canım

Minimum 6 aylık falan olana kadar hiç bir şekilde paylaşmayı düşünmüyorum ben canım. Normal bir fotoğraf atacak olurum onda kendiliğinden belli olacak hale gelir o şekilde ancak.

Tercihlere saygı duyuyorum tabiki için nasıl rahat olacaksa öyle yap ama ilk zamanlarda ultrason fotosuyla falan paylaşım yapılması bana biraz da komik geliyor

Ben paylaşmayı düşünmüyorum
Mesela dün foto attım ama belli değil yani bir iki ay sonra atsam belli olur çok aktif kullanmıyorum ama yine de ayda 1 foto atarım instagrama. Kız öyle de mi yapmayacaksınız
Bende paylaşmayı düşünmüyorum canım
Tamam gereği düşünüldü o zaman belli olmadığı sürece bende atmayacağım normal bir fotoğraf atarsam öyle anlarlarsa öyle olsun
Ay yok bende hiç sevmem öyle benim kastım da o aslında hani kendiliğinden belli olacak mesela fotoğraf attigimda aa hamileymiş gibisinden duyuru falan dedim ama ilan ediyorum hamileyim gibi değil

Bu riske karşı arada havuç suyu içmek gerekiyormuş kızlar haberiniz olsun. Günaydın buarada canlar

O zaman biraz daha sabır meraklansınlar sorular gelsin daha cool

Benim kınadığım bir sürü şey var onları yapmamak için direneceğim birkaçını yazayım da yapacak olursam buraya bakar utanırım

Göbek üstüne eşin kalp yapmalı fotosu
Cinsiyet partisi balon patlatmak
Baby shower
Bebeğin çamaşırlarını yıkayıp çamaşırlıkta son hazırlıklar fotosu

Şimdilik bu kadar yeter

Ayy sen ben misin acaba
Bizim oralarda da kız olursa 6 ay kınası
Sonra 40 ı çıkınca bebeğin yikandigi küvet ve para yumurta vs o eşyalar ile çekip atıyorlar dediklerin de var tabi
Bende hiç istemiyorum bakalım

Hee foto atıp da farkedilirse sıkıntı yok. Ama hamileyim yok ultrason fotosu falan asla

MC06 kuzum makarnayı bol zeytinyağli yap. Birde icebiliyorsan limonlu su tuket. Az bir zaman kalmış ilk trimers i atlatmaya umarım sonrası güzel ilerler
İnşallah canım ılki 4. ayda bitmişti bu da geçer gider umarım.Zoraki üzüm yiyorum ama işe yaramıyor artık.

Teşekkür ederim kızlar hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla İnş kucağımıza alırız

Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl şu an?

Ay anladım tühbazı markaları hiç içemiyorum saka damla hayat sırma gerçekten tatları kötü. Arıtma içebiliyordum bi tek sonra doğuya gelince o da gitti. İstanbulda Hamidiye çok seviyordum aslında tadı çok hoşuma gidiyordu. Bakalım doktor ne diyecek? Hem buradakilere de örnek olur
Ikili test isterse aç gitmek zorundamıyızz kuzumm acaba bende oyle duydum ama hic hissetmiyorum kız olacağını
Yazan olmuş ama ben de yazayım, doktor bana özellikle tok ve 2-3 lt su içip gel dedi. Hikmeti nedir bilemiyorum

165 boyum, 54 kiloyum.

Hamilelikten önce 56’ydım, hiç göbek yoktu.
Şimdi 2 kilo verdim, ayva göbüşü oluştu.

.
Jajsjjaj yalnız ben de aynı durumdayım 2 kilo vermişim ama göbeğim daha büyük

Tiksinti konusunda aynıyızEn sevdiğim kuzu incik yiyemiyorum görünce kusuyorum et ve makarna yiyebilmene şaşırdm bence çok iyi Yemek de yapamıyorum eşim kendi kendine pişiriyor tüm kapıları kapatıyorum yemeyi geçtim kokusuna bile dayanamıyorum. umarım geçer de rahatlarız artık
Bununla ilgili bi arkadaşıma doktoru havuç suyu içiriyordu suyu artmış oluyordu garip bi şekilde
Ayyy çok geçmiş olsundualarımız seninle Nasıl hissediyorsun??
Günaydın balkız ben henüz paylaşamam galiba ama son aylarda neden olmasın şu an gündem de çok canımı sıkıyor normal hiçbir şey paylaşamıyorum Müslüme olayı kadına şiddet cinayet derken sinirimden hep onları paylaşıyorum
YA bu ben hajsjshshsh resmen aynı şeyleri kınamıştım. Ama şimdi ailelerden uzakta olunca içimden tutuyor. Keşke birlikte olsaydık cinsiyet partisi yapardık falan diye düşünmeye başladım baby shower falan ne kadar kınamıştım ama şimdi keşke arkadaşlarım olsa da yapsak diyorum bi kere kınadık gelecek o başımıza

Abooovvv ogün 2 3 litre nasıl bitirelim kızzz heleee benim 1 i gecmiyor

Hee foto atıp da farkedilirse sıkıntı yok. Ama hamileyim yok ultrason fotosu falan asla
Ay yok bende öyle degil yukarıda da dedim zaten hiç sevmem öyle şeyleri. Ocak doğum günüm mesela orada eşimle bir fotoğraf cekilebiliriz hani belki öyle fark ederler falaln
Ya sorma Muslumeyi düşündükçe bende çok kötü oluyorum

Abooovvv ogün 2 3 litre nasıl bitirelim kızzz heleee benim 1 i gecmiyor
Zaten ben de tamam dedim ama içimden içemem dedim sabah sabah nası içelim
Ya sorma Muslumeyi düşündükçe bende çok kötü oluyorum
Her şerde bi hayır vardır diye kendimi zorluyorum inanmaya. Kardeşleri devlet korumasına alınmış anne de yine sosyal hizmetler bi yere yerleştirmiş. Umarım rahatla ererler. Umarım bu son olur

Hahaahahah dr güldürdü bizi yaavvv içeruhh iki bardak

Ahh çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat kendine vitaminlerine vs.Allah yardımcın olsun

Kızlaar benim mide bulantılarım azaldı kilo vermelerim azalmadı yahuu.Anneme geldim 1-2 hafta burda kalacağım arada kananam oluyor diye annem hiç kaldırmıyor oturduğum yerden yiyip içiyorum ama kilo vermeye devam ediyor 63 le başladığım hamileliğime 13. Haftamda 58 le devam ediyorum bu nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…