- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.721
Ben paylaşmayı düşünmüyorumKızlar günaydın herkese
Bir şey merak ediyorum Instagram hesaplarinizda falan hamileliginizi duyuracak misiniz ya da duyurdunuz mu dünden beri düşünüyorum 3 ay bitiyor acaba paylassam mi diye. Kendi arkadaşlarıma baktım ne kadar ketumlar kaç aya kadar hiç paylasmamislar ben dayanamıyorum
Bende paylaşmayı düşünmüyorum canımKızlar günaydın herkese
Bir şey merak ediyorum Instagram hesaplarinizda falan hamileliginizi duyuracak misiniz ya da duyurdunuz mu dünden beri düşünüyorum 3 ay bitiyor acaba paylassam mi diye. Kendi arkadaşlarıma baktım ne kadar ketumlar kaç aya kadar hiç paylasmamislar ben dayanamıyorum
Minimum 6 aylık falan olana kadar hiç bir şekilde paylaşmayı düşünmüyorum ben canım. Normal bir fotoğraf atacak olurum onda kendiliğinden belli olacak hale gelir o şekilde ancak.Kızlar günaydın herkese
Mesela dün foto attım ama belli değil yaniBen paylaşmayı düşünmüyorum
Tamam gereği düşünüldü o zaman belli olmadığı sürece bende atmayacağım normal bir fotoğraf atarsam öyle anlarlarsa öyle olsunBende paylaşmayı düşünmüyorum canım
Ay yok bende hiç sevmem öyleMinimum 6 aylık falan olana kadar hiç bir şekilde paylaşmayı düşünmüyorum ben canım. Normal bir fotoğraf atacak olurum onda kendiliğinden belli olacak hale gelir o şekilde ancak.
Tercihlere saygı duyuyorum tabiki için nasıl rahat olacaksa öyle yap ama ilk zamanlarda ultrason fotosuyla falan paylaşım yapılması bana biraz da komik geliyor
Bu riske karşı arada havuç suyu içmek gerekiyormuş kızlar haberiniz olsun. Günaydın buarada canlar3 hafta su içmek su içme alışkanlığı kazandırırmis. Ya ödem olsun sıkıntı değil ama bebişin amniyom sıvısında sıkıntı olmasi benim en büyük korkumAllah korusun . Ben suyu normalde de tuketemiyorum belki gelişimi o sebeple bı hafta geri olabilir de. @rollercoaster
O zaman biraz daha sabırMesela dün foto attım ama belli değil yanibir iki ay sonra atsam belli olur çok aktif kullanmıyorum ama yine de ayda 1 foto atarım instagrama. Kız öyle de mi yapmayacaksınız
Tamam gereği düşünüldü o zaman belli olmadığı sürece bende atmayacağım normal bir fotoğraf atarsam öyle anlarlarsa öyle olsun
Ay yok bende hiç sevmem öylebenim kastım da o aslında hani kendiliğinden belli olacak mesela fotoğraf attigimda aa hamileymiş gibisinden duyuru falan dedim ama ilan ediyorum hamileyim gibi değil
Ayy sen ben misin acabaO zaman biraz daha sabırmeraklansınlar sorular gelsin daha cool
Benim kınadığım bir sürü şey var onları yapmamak için direneceğimbirkaçını yazayım da yapacak olursam buraya bakar utanırım
Göbek üstüne eşin kalp yapmalı fotosu
Cinsiyet partisi balon patlatmak
Baby shower
Bebeğin çamaşırlarını yıkayıp çamaşırlıkta son hazırlıklarfotosu
Şimdilik bu kadar yeter
Meyveyi kendin eklesene canım. Ben öyle yapıyorum. Meyveli sodadan daha lezzetli ve faydalı olur.bunu pazartesi çözücem ben
Hee foto atıp da farkedilirse sıkıntı yok. Ama hamileyim yok ultrason fotosu falan aslaMesela dün foto attım ama belli değil yanibir iki ay sonra atsam belli olur çok aktif kullanmıyorum ama yine de ayda 1 foto atarım instagrama. Kız öyle de mi yapmayacaksınız
Tamam gereği düşünüldü o zaman belli olmadığı sürece bende atmayacağım normal bir fotoğraf atarsam öyle anlarlarsa öyle olsun
Ay yok bende hiç sevmem öylebenim kastım da o aslında hani kendiliğinden belli olacak mesela fotoğraf attigimda aa hamileymiş gibisinden duyuru falan dedim ama ilan ediyorum hamileyim gibi değil
İnşallah canım ılki 4. ayda bitmişti bu da geçer gider umarım.Zoraki üzüm yiyorum ama işe yaramıyor artık.MC06 kuzum makarnayı bol zeytinyağli yap. Birde icebiliyorsan limonlu su tuket. Az bir zaman kalmış ilk trimers i atlatmaya umarım sonrası güzel ilerler
Çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et bu süreçte. Etrafımızda çok duymaya başladık korkuyorum ben de. Neyse ki 2 doz aşılıyım. Aşı yaptırmayan arkadaşlar varsa çok çok dikkat etsinler nolur. Allah hamilelerin yardımcısı olsun
Canım benim çok geçmiş olsun geçen gün gördüm yazacaktım alintilayamadim icini ferah tut hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Bende hamileliğin başından beri 2 kere test verdim 1 hafta da ağır grip geçirdim o bile çok zordu Allah yardımcın olsun ateşinin çok yukselmemesine dikkat et
Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl şu an?Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni
Ay anladım tühbendeki sorun ne biliyo musun; su gözümün önünde bütün gün içeyim diye ama tadı bi garip geliyo, su markası değiştirdik yine olmuyosuyun yerini tutacak şeyler içebiliyorum ama onlar ile yarıyo mu onu hiç bilmiyorum
Yazan olmuş ama ben de yazayım, doktor bana özellikle tok ve 2-3 lt su içip gel dedi. Hikmeti nedir bilemiyorumIkili test isterse aç gitmek zorundamıyızz kuzumm acababende oyle duydum ama hic hissetmiyorum kız olacağını
Jajsjjaj yalnız ben de aynı durumdayım 2 kilo vermişim ama göbeğim daha büyük165 boyum, 54 kiloyum.
Hamilelikten önce 56’ydım, hiç göbek yoktu.
Şimdi 2 kilo verdim, ayva göbüşü oluştu.
.
Tiksinti konusunda aynıyızİkili testi ben de yaptırdım dün devket hast. 2 hafta sonra sonuç çıkar dedi.Bebiilerin cinsiyetini öğrenmişsiniz benim dr bu konuda katı 16. haftada söylemişti ilkinde bunda da aynısını dedi:) Kızlar benim tiksintim hiç geçmiyor.Yemek yiyemiyorum yediklerim makarna tost ve etSonuç fena şekilde kabızlık Sebze yemeğinin kokusuna bile dayanamıyorum evde bebek var ama pişiremiyorum istesem de çıldırıcam.
Bununla ilgili bi arkadaşıma doktoru havuç suyu içiriyordu suyu artmış oluyordu garip bi şekilde3 hafta su içmek su içme alışkanlığı kazandırırmis. Ya ödem olsun sıkıntı değil ama bebişin amniyom sıvısında sıkıntı olmasi benim en büyük korkumAllah korusun . Ben suyu normalde de tuketemiyorum belki gelişimi o sebeple bı hafta geri olabilir de. @rollercoaster
Ayyy çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
Günaydın balkızKızlar günaydın herkese
YA bu ben hajsjshshsh resmen aynı şeyleri kınamıştım. Ama şimdi ailelerden uzakta olunca içimden tutuyor. Keşke birlikte olsaydık cinsiyet partisi yapardık falan diye düşünmeye başladımO zaman biraz daha sabırmeraklansınlar sorular gelsin daha cool
Benim kınadığım bir sürü şey var onları yapmamak için direneceğimbirkaçını yazayım da yapacak olursam buraya bakar utanırım
Göbek üstüne eşin kalp yapmalı fotosu
Cinsiyet partisi balon patlatmak
Baby shower
Bebeğin çamaşırlarını yıkayıp çamaşırlıkta son hazırlıklarfotosu
Şimdilik bu kadar yeter
Abooovvv ogün 2 3 litre nasıl bitirelim kızzz heleee benim 1 i gecmiyorAy anladım tühbazı markaları hiç içemiyorum saka damla hayat sırma gerçekten tatları kötü. Arıtma içebiliyordum bi tek sonra doğuya gelince o da gitti. İstanbulda Hamidiye çok seviyordum aslında tadı çok hoşuma gidiyordu. Bakalım doktor ne diyecek? Hem buradakilere de örnek olur
Yazan olmuş ama ben de yazayım, doktor bana özellikle tok ve 2-3 lt su içip gel dedi. Hikmeti nedir bilemiyorum
Jajsjjaj yalnız ben de aynı durumdayım 2 kilo vermişim ama göbeğim daha büyük
Tiksinti konusunda aynıyızEn sevdiğim kuzu incik yiyemiyorum görünce kusuyorum et ve makarna yiyebilmene şaşırdm bence çok iyi Yemek de yapamıyorum eşim kendi kendine pişiriyor tüm kapıları kapatıyorum yemeyi geçtim kokusuna bile dayanamıyorum. umarım geçer de rahatlarız artık
Bununla ilgili bi arkadaşıma doktoru havuç suyu içiriyordu suyu artmış oluyordu garip bi şekilde
Ayyy çok geçmiş olsundualarımız seninle Nasıl hissediyorsun??
Günaydın balkızben henüz paylaşamam galiba ama son aylarda neden olmasın şu an gündem de çok canımı sıkıyor normal hiçbir şey paylaşamıyorum Müslüme olayı kadına şiddet cinayet derken sinirimden hep onları paylaşıyorum
YA bu ben hajsjshshsh resmen aynı şeyleri kınamıştım. Ama şimdi ailelerden uzakta olunca içimden tutuyor. Keşke birlikte olsaydık cinsiyet partisi yapardık falan diye düşünmeye başladımbaby shower falan ne kadar kınamıştım ama şimdi keşke arkadaşlarım olsa da yapsak diyorum bi kere kınadık gelecek o başımıza
Ay yok bende öyle degil yukarıda da dedim zaten hiç sevmem öyle şeyleri. Ocak doğum günüm mesela orada eşimle bir fotoğraf cekilebiliriz hani belki öyle fark ederler falalnHee foto atıp da farkedilirse sıkıntı yok. Ama hamileyim yok ultrason fotosu falan asla
Ya sorma Muslumeyi düşündükçe bende çok kötü oluyorumAy anladım tühbazı markaları hiç içemiyorum saka damla hayat sırma gerçekten tatları kötü. Arıtma içebiliyordum bi tek sonra doğuya gelince o da gitti. İstanbulda Hamidiye çok seviyordum aslında tadı çok hoşuma gidiyordu. Bakalım doktor ne diyecek? Hem buradakilere de örnek olur
Yazan olmuş ama ben de yazayım, doktor bana özellikle tok ve 2-3 lt su içip gel dedi. Hikmeti nedir bilemiyorum
Jajsjjaj yalnız ben de aynı durumdayım 2 kilo vermişim ama göbeğim daha büyük
Tiksinti konusunda aynıyızEn sevdiğim kuzu incik yiyemiyorum görünce kusuyorum et ve makarna yiyebilmene şaşırdm bence çok iyi Yemek de yapamıyorum eşim kendi kendine pişiriyor tüm kapıları kapatıyorum yemeyi geçtim kokusuna bile dayanamıyorum. umarım geçer de rahatlarız artık
Bununla ilgili bi arkadaşıma doktoru havuç suyu içiriyordu suyu artmış oluyordu garip bi şekilde
Ayyy çok geçmiş olsundualarımız seninle Nasıl hissediyorsun??
Günaydın balkızben henüz paylaşamam galiba ama son aylarda neden olmasın şu an gündem de çok canımı sıkıyor normal hiçbir şey paylaşamıyorum Müslüme olayı kadına şiddet cinayet derken sinirimden hep onları paylaşıyorum
YA bu ben hajsjshshsh resmen aynı şeyleri kınamıştım. Ama şimdi ailelerden uzakta olunca içimden tutuyor. Keşke birlikte olsaydık cinsiyet partisi yapardık falan diye düşünmeye başladımbaby shower falan ne kadar kınamıştım ama şimdi keşke arkadaşlarım olsa da yapsak diyorum bi kere kınadık gelecek o başımıza
Zaten ben de tamam dedim ama içimden içemem dedimAbooovvv ogün 2 3 litre nasıl bitirelim kızzz heleee benim 1 i gecmiyor
Her şerde bi hayır vardır diye kendimi zorluyorum inanmaya. Kardeşleri devlet korumasına alınmış anne de yine sosyal hizmetler bi yere yerleştirmiş. Umarım rahatla ererler. Umarım bu son olurYa sorma Muslumeyi düşündükçe bende çok kötü oluyorum
Hahaahahah dr güldürdü bizi yaavvv içeruhh iki bardakZaten ben de tamam dedim ama içimden içemem dedimsabah sabah nası içelim
Her şerde bi hayır vardır diye kendimi zorluyorum inanmaya. Kardeşleri devlet korumasına alınmış anne de yine sosyal hizmetler bi yere yerleştirmiş. Umarım rahatla ererler. Umarım bu son olur
Ahh çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat kendine vitaminlerine vs.Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?