- 25 Ağustos 2019
- 62.747
- 120.788
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.741
Ahhh canım ya nasıl kaptın öyleee vallahi bende korkuyorum hep bizim hastane hep kırmızı gösteriyor uygulamada neolcak bilmemm iki maskeyle giriyorum hastaneye allah hepimizi korusunn nisanda zaten korona olmuştum çok kötüydü allah kimseye yaşatmasın onun üstüne iyikide korona aşısı oldum ve hamileymişim allahh ımm hepimizi korusunGünaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
Aksine benim bulantım hep akşamları olmaya başladı kızz yaaa sabahları çok olurdu şimdi sabahları hiç olmuyorrrKızlaar benim mide bulantılarım azaldı kilo vermelerim azalmadı yahuu.Anneme geldim 1-2 hafta burda kalacağım arada kananam oluyor diye annem hiç kaldırmıyor oturduğum yerden yiyip içiyorum ama kilo vermeye devam ediyor 63 le başladığım hamileliğime 13. Haftamda 58 le devam ediyorum bu nasıl olur
Süper bence ben kilo verme olayını olumlu karşılıyorumKızlaar benim mide bulantılarım azaldı kilo vermelerim azalmadı yahuu.Anneme geldim 1-2 hafta burda kalacağım arada kananam oluyor diye annem hiç kaldırmıyor oturduğum yerden yiyip içiyorum ama kilo vermeye devam ediyor 63 le başladığım hamileliğime 13. Haftamda 58 le devam ediyorum bu nasıl olur
Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl şu an?
Ahh çok geçmiş olsun canım benim çok dikkat kendine vitaminlerine vs.Allah yardımcın olsun
Kızlaar benim mide bulantılarım azaldı kilo vermelerim azalmadı yahuu.Anneme geldim 1-2 hafta burda kalacağım arada kananam oluyor diye annem hiç kaldırmıyor oturduğum yerden yiyip içiyorum ama kilo vermeye devam ediyor 63 le başladığım hamileliğime 13. Haftamda 58 le devam ediyorum bu nasıl olur
Ay anladım tühbazı markaları hiç içemiyorum saka damla hayat sırma gerçekten tatları kötü. Arıtma içebiliyordum bi tek sonra doğuya gelince o da gitti. İstanbulda Hamidiye çok seviyordum aslında tadı çok hoşuma gidiyordu. Bakalım doktor ne diyecek? Hem buradakilere de örnek olur
Yazan olmuş ama ben de yazayım, doktor bana özellikle tok ve 2-3 lt su içip gel dedi. Hikmeti nedir bilemiyorum
Jajsjjaj yalnız ben de aynı durumdayım 2 kilo vermişim ama göbeğim daha büyük
Tiksinti konusunda aynıyızEn sevdiğim kuzu incik yiyemiyorum görünce kusuyorum et ve makarna yiyebilmene şaşırdm bence çok iyi Yemek de yapamıyorum eşim kendi kendine pişiriyor tüm kapıları kapatıyorum yemeyi geçtim kokusuna bile dayanamıyorum. umarım geçer de rahatlarız artık
Bununla ilgili bi arkadaşıma doktoru havuç suyu içiriyordu suyu artmış oluyordu garip bi şekilde
Ayyy çok geçmiş olsundualarımız seninle Nasıl hissediyorsun??
Günaydın balkızben henüz paylaşamam galiba ama son aylarda neden olmasın şu an gündem de çok canımı sıkıyor normal hiçbir şey paylaşamıyorum Müslüme olayı kadına şiddet cinayet derken sinirimden hep onları paylaşıyorum
YA bu ben hajsjshshsh resmen aynı şeyleri kınamıştım. Ama şimdi ailelerden uzakta olunca içimden tutuyor. Keşke birlikte olsaydık cinsiyet partisi yapardık falan diye düşünmeye başladımbaby shower falan ne kadar kınamıştım ama şimdi keşke arkadaşlarım olsa da yapsak diyorum bi kere kınadık gelecek o başımıza
Aksine benim bulantım hep akşamları olmaya başladı kızz yaaa sabahları çok olurdu şimdi sabahları hiç olmuyorrrbenbi veriyorum bi alıyorumm saka gibi
Benim hamileliğimin başından berii sabahları turp gibiyim. 5-6 dan sonra bir bulantı alıyor ki sorma.12. Haftamdan sınra bulantılarım bir tım azaldı tabii hergün prilam kullanıyorum ondan olabilirAksine benim bulantım hep akşamları olmaya başladı kızz yaaa sabahları çok olurdu şimdi sabahları hiç olmuyorrrbenbi veriyorum bi alıyorumm saka gibi
Vallahi bencede güzel bişi ne yalan söyliimmmSüper bence ben kilo verme olayını olumlu karşılıyorumalmaya başlarız yakında zaten. Dün bi pilates hocasıyla konuştum da dedi ki ilk trimesterda diyetisyen eşliğinde kilo verilmesi iyidir sonraki aylarda çok kilo alınıyor. O yüzden sorun yok bence bi de bebek yapıyoruz içerde metabolizma hızımız baya bi artmış olmalı
İlerleyen haftalarda bol bol kilo alıcaz şimdiden vermek iyi bişey benceeCanım sanırım oluyo başlarda öyle.
Benim 6.haftadan beri bulantım var, şimdi şimdi azaldı ama iştahım hep yerindeydi.
Hatta bulantım olmasın diye hep ağzıma bir şeyler atıyorum, biliyorsunuz.
Fazla fazla yiyorum eskiye göre, buna rağmen 56’dan 54’e düştüm.
.
Kaçgün oldu canım gelecek meraklanmaGün geçtikte daha iyi oluyorum şu koku ve tat gelse daha iyi olacağım
Hayırlısı bakalımm haftaya neolacağukkkkBenim hamileliğimin başından berii sabahları turp gibiyim. 5-6 dan sonra bir bulantı alıyor ki sorma.12. Haftamdan sınra bulantılarım bir tım azaldı tabii hergün prilam kullanıyorum ondan olabilir
Vallahi bencede güzel bişi ne yalan söyliimmm
İlerleyen haftalarda bol bol kilo alıcaz şimdiden vermek iyi bişey benceeamann iştahım yerine gelsin de hiçç umursamam zaten doğumdan sonra kilo veriliir hiç önemli değill benim için
Ay evet, her hafta başka bir şey ile karşılaşıyoruz.Hayırlısı bakalımm haftaya neolacağukkkk
Aynenn diyorum hamilelik ne zor çevreme diyorum yengem olsun ailem olsun diyolar sen son ayları gör diyolarr illede böyle diyip bozacaklar moralimi neyapıyim yanii yapmiyimmi çocukk 40 yaşıma gelsem o yaşta başlasam çocuk yapmaya gene aynı şey yaşıycaz yanii bi huzur etmezlerAy evet, her hafta başka bir şey ile karşılaşıyoruz.
Kaçgün oldu canım gelecek meraklanma
10 gün sonra gelirr bende ozamandan başlamıştı tat ve koku kaybı5. Gün canım bugün
M -Murphy canım öncelikle çok geçmiş olsunbu dönemde rahatsızlaman kötü olmuş kuzum. Bir tanidigimda hamile iken korona olmuştu limonu kabuğuyla beraber yiyerek atlatmış hastalığı. Bol sivi tüketimini ihmal etmemiş. Bildiklerim bu şekilde istersen daha detaylı da sorabilirim. Umarım tez zamanda sende toparlarsin. Bebişini Rabbine emanet et O zaten içerde onu koruyor .
İnş canım inş uzun sürmez10 gün sonra gelirr bende ozamandan başlamıştı tat ve koku kaybı
Şu an hangi ilaçları kullanıyorsun canım?5. Gün canım bugün
Amiinnnn hamileyken pek kullandırtmıyoalr diye biliyorum ilaç kullanıyormusun pekiiİnş canım inş uzun sürmez
Aynenn diyorum hamilelik ne zor çevreme diyorum yengem olsun ailem olsun diyolar sen son ayları gör diyolarr illede böyle diyip bozacaklar moralimi neyapıyim yanii yapmiyimmi çocukk 40 yaşıma gelsem o yaşta başlasam çocuk yapmaya gene aynı şey yaşıycaz yanii bi huzur etmezler
Cnm ben tüp tedavisi oldum.transferden beri yatıyorum 12. Haftadayım.İkili testi ben de yaptırdım dün devket hast. 2 hafta sonra sonuç çıkar dedi.Bebiilerin cinsiyetini öğrenmişsiniz benim dr bu konuda katı 16. haftada söylemişti ilkinde bunda da aynısını dedi:) Kızlar benim tiksintim hiç geçmiyor.Yemek yiyemiyorum yediklerim makarna tost ve etSonuç fena şekilde kabızlık Sebze yemeğinin kokusuna bile dayanamıyorum evde bebek var ama pişiremiyorum istesem de çıldırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?