Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahhh canım ya nasıl kaptın öyleee vallahi bende korkuyorum hep bizim hastane hep kırmızı gösteriyor uygulamada neolcak bilmemm iki maskeyle giriyorum hastaneye allah hepimizi korusunn nisanda zaten korona olmuştum çok kötüydü allah kimseye yaşatmasın onun üstüne iyikide korona aşısı oldum ve hamileymişim allahh ımm hepimizi korusun

Aksine benim bulantım hep akşamları olmaya başladı kızz yaaa sabahları çok olurdu şimdi sabahları hiç olmuyorrr benbi veriyorum bi alıyorumm saka gibi

Süper bence ben kilo verme olayını olumlu karşılıyorumalmaya başlarız yakında zaten. Dün bi pilates hocasıyla konuştum da dedi ki ilk trimesterda diyetisyen eşliğinde kilo verilmesi iyidir sonraki aylarda çok kilo alınıyor. O yüzden sorun yok bence bi de bebek yapıyoruz içerde metabolizma hızımız baya bi artmış olmalı

Canım sanırım oluyo başlarda öyle.
Benim 6.haftadan beri bulantım var, şimdi şimdi azaldı ama iştahım hep yerindeydi.
Hatta bulantım olmasın diye hep ağzıma bir şeyler atıyorum, biliyorsunuz.
Fazla fazla yiyorum eskiye göre, buna rağmen 56’dan 54’e düştüm.

.

Gün geçtikte daha iyi oluyorum şu koku ve tat gelse daha iyi olacağım

Aksine benim bulantım hep akşamları olmaya başladı kızz yaaa sabahları çok olurdu şimdi sabahları hiç olmuyorrr benbi veriyorum bi alıyorumm saka gibi
Benim hamileliğimin başından berii sabahları turp gibiyim. 5-6 dan sonra bir bulantı alıyor ki sorma.12. Haftamdan sınra bulantılarım bir tım azaldı tabii hergün prilam kullanıyorum ondan olabilir
Vallahi bencede güzel bişi ne yalan söyliimmm
İlerleyen haftalarda bol bol kilo alıcaz şimdiden vermek iyi bişey bencee amann iştahım yerine gelsin de hiçç umursamam zaten doğumdan sonra kilo veriliir hiç önemli değill benim için

Hayırlısı bakalımm haftaya neolacağukkkk

M -Murphy canım öncelikle çok geçmiş olsun bu dönemde rahatsızlaman kötü olmuş kuzum. Bir tanidigimda hamile iken korona olmuştu limonu kabuğuyla beraber yiyerek atlatmış hastalığı. Bol sivi tüketimini ihmal etmemiş. Bildiklerim bu şekilde istersen daha detaylı da sorabilirim. Umarım tez zamanda sende toparlarsin. Bebişini Rabbine emanet et O zaten içerde onu koruyor.

Ay evet, her hafta başka bir şey ile karşılaşıyoruz.
Aynenn diyorum hamilelik ne zor çevreme diyorum yengem olsun ailem olsun diyolar sen son ayları gör diyolarr illede böyle diyip bozacaklar moralimi neyapıyim yanii yapmiyimmi çocukk 40 yaşıma gelsem o yaşta başlasam çocuk yapmaya gene aynı şey yaşıycaz yanii bi huzur etmezler

Limon sıcak su bal ve karabiber beni çok rahatlattı. Ihlamur içiyorum birde. Şuan çok şükür iyiyim. Tek düşündüğüm bebeğim umarım o iyidir. Tanıdığınız kaç aylıktı corona olduğunda

Ya zaten o çok konuşan gereksiz insanlara gıcık oluyorum.
“Bunlar daha iyi günlerin.” demiyorlar mı bi de.
Zıkkımın kökü, ne çektiğimi ben biliyorum.
Moral vereceğine iyice moral bozarlar.

Salla gitsin kuzum.

.

Cnm ben tüp tedavisi oldum.transferden beri yatıyorum 12. Haftadayım.
yaptığım şey her gün sabah kalktığımda iki tane kayısı yemek oldu Ve biz çok kabızlık yapan ilaçlar kullandık ve sürekli yattım..
kayısı çok etkili o konuda.
Kayısıya gece yatarken suyun içine at sabah kalktığında suyu iç sonrada kayısıyı da ye oda çok iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…