Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok canım bende bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten
İnşallah canım, burda gülüyorum ediyorum ama içim yangın yeri. Durumumu bilenler bilir, e aklıma geldikçe de beni itiyor o zararlı maddeye
Ya hep yA hiç olarak bakılmaması gereken bi konu bence. Zaten sen çaba gösterip azaltmışsın ki bağımlılar bilir bunun ne kadar zor olduğunu. O yüzden tebrik ederim bu bence çok büyük bir adım Düşünüp stres yapmak yerine elimden gelen en fazla buysa, o bi tanenin tadını çıkarırdım herhalde ben olsam. Sakın yanlış anlaşılmasın teşvik etmiyorum zaten anne olarak sen en iyisini bilip yapmaya çalışırsın

Tabiki de çok hassas bir konu hele ki özellikle gebelikte hic tercih edilmemesi lazım ama işte streste en az onun kadar zararlı. Yine de uğraşıyorum tamamen bırakmak için, umarım bırakırım
Çok teşekkür ederim bu arada ❤

Ahh bu benim hassas noktam hamilelikten önce günde bir paket içerdim öğrendiğim gün senin gibi 1 taneye düşürdüm eşim çok kızıyordu kendide içiyor başta o yasakladıkça içesim geliyordu sonra o da bir şey dememeye başladı bu sefer kendi vicdanımla baş başa kaldım şimdi bir aydır tek bir tane ağzıma sürmedim kendimi hep sağlıkla doğurayım emzireyim ondan sonra içicem istediğim kadar diye avutuyorum böyle böyle dayanıyorum ama şuan çay kahve içmiyorum sigara içilen ortamda da kesinlikle durmuyorum iradeyi zorlamaya gerek yok

Gerçekten helal olsun 1 paketten 1 taneye düşürmek öyle kolay değil. Annelik işte bebeğimiz için herseyi yaptırıyor. Umarım bu vesileyle de tamamen bırakmış oluruz

Aaaa çerkezköyde oturuyorum kızz ben tekirdağın içindemisin burdamısın anlamadımm
Hangi yere tekirdağınmı
Kız içindeyim Tekirdağ ın ama çerkezköyü de biliyorum sen yeni geldin galiba dimi öyle hatırlıyorum sanki

Reactions: Jou
Kız içindeyim Tekirdağ ın ama çerkezköyü de biliyorum sen yeni geldin galiba dimi öyle hatırlıyorum sanki
2018 de geldim kuzumm yok hayır tekirdağa ben1 kere otobusle geçmiştim sahilinden bayılmıştım henüs eşimlede kısmet olmadı bitürlü oraya gezmeye
Daha ben geldiğim gibi 2 günde öğrendim buraları

2018 de geldim kuzumm yok hayır tekirdağa ben1 kere otobusle geçmiştim sahilinden bayılmıştım henüs eşimlede kısmet olmadı bitürlü oraya gezmeye
Daha ben geldiğim gibi 2 günde öğrendim buraları
Aa sahilimiz çok güzeldir hele iskele mutlaka fırsatın olduğun da gidin maşallah çabuk öğrenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…