- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.121
Ben de varım.Kızlar şimdi malesef bebek için zararlı bir konuyu soracam. Ben gebelikten önce sigara kullanırdım gebeligimi öğrendikten sonra azalttım, aranızda benim gibi içen var mı? Günde 1 taneye düşürdüm ama hep aklıma geliyor ne yapacam bilmiyorum.
Tekirdağda yaşayan kızlar ne şanslı geçen gün bir doktora denk geldim keşke tekirdağda yaşasam dedim yaşam hastanesindeymiş Esengül Can ismi de. Bana yakın olsa da gitseydim o kadar tatlı dilli videosunu gördüm youtube da o kadar güzel ayrıntılı baktı ki dakikalarca anneye birtanem falan diyor çok tatlı bir kadın. Gitme imkanım yok ama İnstadan takibe aldım enerjisi çok güzel geldi banaMerkez de canım bas bas bağırdım burda
Evet kız,tamamen kapatıyodu kendiniKız miydi acaba
Sigara konusunda benim gittiğim bikaç doktor hep aynı fikirdeydi.Evet sigara çok zararlı ama anne eğer normalinde çok sigara içiyosa,bırakınca strese giricekse bikaç tane içmesi daha az sakıncalı diyorlar.Yani biraz kar-zarar hesabı oluyo.En önemli şey hamilelikte stresBen de varım.
Sigara içerken hamile olduğumu öğrendim.
İlk hafta günde 2 3 tane yarım yarım içmeye başladım.
Bebisim 5+4 ken sigara içerken inanılmaz bir çarpıntı hissettim ve benim için o an sigara bitti. Bebeğimin sıkıntı çektiğini hissettim ve tamam bebegim icmeyecegim dedim. Şu an 12+0 olduk, çok şükür içmedim.
Heeeee canım çekmiyor muuuuu
Köpeklerrrrrr gibiii:)))
Tikinip duruyorum o yüzden, bir kilo aldım ki sorma...
Kilo ve sigara arasında bir seçim yaptım ve kiloyu seçtim
Bu arada arkadaşlarımdan hamileyken içenler vardı, çocukları sapasağlam masallah .
Tekirdağda yaşayan kızlar ne şanslı geçen gün bir doktora denk geldim keşke tekirdağda yaşasam dedim yaşam hastanesindeymiş Esengül Can ismi de. Bana yakın olsa da gitseydim o kadar tatlı dilli videosunu gördüm youtube da o kadar güzel ayrıntılı baktı ki dakikalarca anneye birtanem falan diyor çok tatlı bir kadın. Gitme imkanım yok ama İnstadan takibe aldım enerjisi çok güzel geldi banaDoktorunuza kesin karar vermediyseniz aklınızda bulunsun
Kesinlikle öyle biri enerjisi çok iyi geldi bana takip ediyorum keşke benim doktorum olsaydı dedim yanisen söyleyince şimdi instagramına baktım, ne kadar bakımlı, ne kadar şık ve güleç bi kadın
Baktım canım ilaç raporu ve alınmış olan izin raporlari çıkıyor. Mecbur salı gününü bekliyorum. Salı günü izinden dönüyormus doktorumŞöyle olabilir mi acaba e nabizda tahlillerim görüntüler raporlarım sekmeleri var ayrı ayrı oralarda son tarihli olanlara baksan canim
Hayırlı haberlerini bekliyorum canim bilgilendir bizi de Rabbim kalbine farahlik versinBaktım canım ilaç raporu ve alınmış olan izin raporlari çıkıyor. Mecbur salı gününü bekliyorum. Salı günü izinden dönüyormus doktorum
Amin inşallah canım benim. Salı günü allahin izniyle kuzumHayırlı haberlerini bekliyorum canim bilgilendir bizi de Rabbim kalbine farahlik versin
Hiç hiç valla can sıkıntısından patlıyoruz haftasonlarıHahahaha aynen sormaa yaa hep aynı yerler zatenn ne farkı görüyoruzkii
Yaa bizzat gittim kendisine inanılmaz güzel ve tatlı bi kadın ilk hamileliğimde ona gitmiştim çok rahatlatmıştı düşük olunca ama ufak bi eleştirim de var tabi ani durumlarda ulaşmak çok zor oldu benim için o yüzden başka doktora gidiyorumTekirdağda yaşayan kızlar ne şanslı geçen gün bir doktora denk geldim keşke tekirdağda yaşasam dedim yaşam hastanesindeymiş Esengül Can ismi de. Bana yakın olsa da gitseydim o kadar tatlı dilli videosunu gördüm youtube da o kadar güzel ayrıntılı baktı ki dakikalarca anneye birtanem falan diyor çok tatlı bir kadın. Gitme imkanım yok ama İnstadan takibe aldım enerjisi çok güzel geldi banaDoktorunuza kesin karar vermediyseniz aklınızda bulunsun
-C-A-N-A-N-
İnsanları anlamak gerçekten çok zor. Biri biseyi istemiyorsa saygı duy sus sorma dimi ama olur mu illa deşmeleri lazım. Bende ilk haftalar emin olmadan kimselere duyurmak istemedim. Görümcem bize iyi yapmışsınız saklamakla diyor kayınvalideme gidip bizden 2 aylık çocugu saklıyorlarmış demiş. Sanki bana ne büyüklük gösterdiler de hayatıma dahil etmemi bekliyorlar anlamıyorum. Ben evlenmişsim 3 yıl olmuş bir defa yeni gelindir deyip de sanki evine davet mi ettin? Yada düğün zamanım da hiçbir desteklerini görmedim. O yüzden şimdi de ben çok dahil etmiyorum.
kuzum benim diş etlerim de kanama yoktu ya da herhangi bir dişim ağrımıyordu. sadece diş etlerim dayanılmayacak derece de ağrıyor ve şişiyordu.Şuan bende senin durumunu yaşıyorum maalesef canm ön dişlerimde diş etim çekilmiş böyle iltihap gibi olmuş kanıyor sürekli ve sızlıyordişim de sallanıyor gevşemiş doktor sana nasıl bir tedavi uyguladı bebek için tedavi olmakta risk var mı
Güzel haberlerini bekliyoruzben de bugün ikili test için doktoruma gideceğim. inşallah her şey yolunda çıkar. belki bugün cinsiyet tahminin de bulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?