Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de varım.
Sigara içerken hamile olduğumu öğrendim.
İlk hafta günde 2 3 tane yarım yarım içmeye başladım.
Bebisim 5+4 ken sigara içerken inanılmaz bir çarpıntı hissettim ve benim için o an sigara bitti. Bebeğimin sıkıntı çektiğini hissettim ve tamam bebegim icmeyecegim dedim. Şu an 12+0 olduk, çok şükür içmedim.

Heeeee canım çekmiyor muuuuu
Köpeklerrrrrr gibiii:)))
Tikinip duruyorum o yüzden, bir kilo aldım ki sorma...

Kilo ve sigara arasında bir seçim yaptım ve kiloyu seçtim

Bu arada arkadaşlarımdan hamileyken içenler vardı, çocukları sapasağlam masallah .

Merkez de canım bas bas bağırdım burda
Tekirdağda yaşayan kızlar ne şanslı geçen gün bir doktora denk geldim keşke tekirdağda yaşasam dedim yaşam hastanesindeymiş Esengül Can ismi de. Bana yakın olsa da gitseydim o kadar tatlı dilli videosunu gördüm youtube da o kadar güzel ayrıntılı baktı ki dakikalarca anneye birtanem falan diyor çok tatlı bir kadın. Gitme imkanım yok ama İnstadan takibe aldım enerjisi çok güzel geldi bana Doktorunuza kesin karar vermediyseniz aklınızda bulunsun

Sigara konusunda benim gittiğim bikaç doktor hep aynı fikirdeydi.Evet sigara çok zararlı ama anne eğer normalinde çok sigara içiyosa,bırakınca strese giricekse bikaç tane içmesi daha az sakıncalı diyorlar.Yani biraz kar-zarar hesabı oluyo.En önemli şey hamilelikte stres
Bende çok içiyodum normalde ama ilk bebeğimdede şimdide çok gerildiğimde ya da bazen akşamları birer tane içiyorum. Çok şükür bi sıkıntı olmadı.
Ama tam bırakabilen bıraksın valla en en güzelii

sen söyleyince şimdi instagramına baktım, ne kadar bakımlı, ne kadar şık ve güleç bi kadın

sen söyleyince şimdi instagramına baktım, ne kadar bakımlı, ne kadar şık ve güleç bi kadın
Kesinlikle öyle biri enerjisi çok iyi geldi bana takip ediyorum keşke benim doktorum olsaydı dedim yani inşallah öyle bir doktorum olur diyeyim Youtube da 10 haftalık bebek ultrason videolarına bakarken denk gelmiştim

Kizceler hepinize selamlar sayfaya birgün girmedim 20 sayfa olmuş bazılarını okuyamadım açıkçası umarım herkesin keyifler yerindedir. rollercoaster yarın saat bir ceyrrkte bebisimle randevum var Özge abla valla iki hafta önce gördüm ama şimdi kendi doktorum ya daha detaylı gorucem diye heyecenliyim

Şöyle olabilir mi acaba e nabizda tahlillerim görüntüler raporlarım sekmeleri var ayrı ayrı oralarda son tarihli olanlara baksan canim
Baktım canım ilaç raporu ve alınmış olan izin raporlari çıkıyor. Mecbur salı gününü bekliyorum. Salı günü izinden dönüyormus doktorum

-C-A-N-A-N-
İnsanları anlamak gerçekten çok zor. Biri biseyi istemiyorsa saygı duy sus sorma dimi ama olur mu illa deşmeleri lazım. Bende ilk haftalar emin olmadan kimselere duyurmak istemedim. Görümcem bize iyi yapmışsınız saklamakla diyor kayınvalideme gidip bizden 2 aylık çocugu saklıyorlarmış demiş. Sanki bana ne büyüklük gösterdiler de hayatıma dahil etmemi bekliyorlar anlamıyorum. Ben evlenmişsim 3 yıl olmuş bir defa yeni gelindir deyip de sanki evine davet mi ettin? Yada düğün zamanım da hiçbir desteklerini görmedim. O yüzden şimdi de ben çok dahil etmiyorum.
D duygugzl
Sigara kokusundan bile vicdan azabı çekiyorum eşim içer benimde ama içen insana da bırak demek ne kadar yerinde bilemiyorum ama hamilelikte bence bu zararı kendinize ve bebeğinize yapmayın arkadaşlar çünkü bizim bir komşu vardı çok fazla içerdi sigarayı bebegi erken doğdu birde hep çok zayıflardi bilmiyorum belki ilgisi yok ama dikkatli olmakta bence fayda var.

[/QUOTE]
Hahahaha aynen sormaa yaa hep aynı yerler zatenn ne farkı görüyoruzkii
Hiç hiç valla can sıkıntısından patlıyoruz haftasonları

Yaa bizzat gittim kendisine inanılmaz güzel ve tatlı bi kadın ilk hamileliğimde ona gitmiştim çok rahatlatmıştı düşük olunca ama ufak bi eleştirim de var tabi ani durumlarda ulaşmak çok zor oldu benim için o yüzden başka doktora gidiyorum

Ben insanları anlamaya çalışmıyorum artık.
Bildiğin iki yüzlülük yapmış senin görümce.
En sevmediğim insan tipi.
Azıcık mert ol yaa, öyle düşünüyorsan yüzüme de öyle söyle, değil mi ama?

Bunun büyüklük gösterip göstermemekle alakası yok canım.
Daha çok yeni hamileliğin.
Karnın çıkmadı daha.
Polikistik over olanlar 2-3 ayda bir adet oluyo ya, bu kadarken kendileri bile bilmeyebiliyo hamile olduklarını.
Doktorlar ilk 3 ay karnınızdaki bebek sizin değil, her an düşebilir diyorlar.

Her şeyi geçtim paylaşmak istememiş olabilirsin ve bu da senin en doğal hakkın.
Olay çıkarmaya hiç gerek yok yani.

.

kuzum benim diş etlerim de kanama yoktu ya da herhangi bir dişim ağrımıyordu. sadece diş etlerim dayanılmayacak derece de ağrıyor ve şişiyordu.
diş hekimi de öncelikle diş taşlarını bir temizleyelim eğer bu yeterli gelmezse başka tedavi yolu deneyelim demişti. çok şükür ki yeterli geldi.
benim kardeşimin gebeliğin de ön dişlerininden 2 - 3 tanesini kaybetmişti. ben de öyle olucam diye çok korktum ki hala korkum devam ediyor. o yüzden gebeliğimin başından beri süt peynir yoğurt vb kalsiyum yapan şeyleri her gün yeteri kadar tükettim. sende kalsiyuma yönel canım. gebeliğinin 12. haftasından sonra doktor izin kağıdı yazıyor diş muayenesi olabilirsin diye. vakit kaybetmeden git bence doktora. nasıl bir ağrı çektiğini tahmin edebiliyorum. allah şifa versin bir an önce

K kdv nin de dişinde problem vardı neyse ki geçti

kalsiyuma aban kuzu
Balkiz94 kuzu ben diş taşlarımı temizlettikten sonra rahatladım. vakit kaybetmeden hemen git temizlet. zaten anestezi falan hiç bir şey uygulamıyorlar temizlerken. o yüzden bebeğe de herhangi bir zararı yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…