Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Hak etmiş, aferin arkadaşına.
Ben olsam unutmuştum çoktan.

.

Bebişimmm seni etiket etmemişim ya durr yapıcamm hemenn senii atlamışım o an aklımaydındaaa

Beni affet kuzuşş vallaha tövbe ettim beni kaçıranları triplendimm burda
Aşk olsun , bir daha böyle seylerde beni de etiketleyin kızlar ya eskiden bazı nedenlerden dolayı aktif olamamjstim ama artık aktifim ☺

Aşk olsun , bir daha böyle seylerde beni de etiketleyin kızlar ya eskiden bazı nedenlerden dolayı aktif olamamjstim ama artık aktifim ☺
Heemmeeennn aklımınn birköşesiinneee yazdımm seniii o iş bendeee

Benide unutma emi sendee kaçırma emii benii kuzuşş gözündenn

Kızlar şimdi malesef bebek için zararlı bir konuyu soracam. Ben gebelikten önce sigara kullanırdım gebeligimi öğrendikten sonra azalttım, aranızda benim gibi içen var mı? Günde 1 taneye düşürdüm ama hep aklıma geliyor ne yapacam bilmiyorum.

Bakk ben bilmiyorumm haa sonra niye cvp vermedi deme

Benim annemin arkadaşı 10 sene önce hamileyken hergün foşur foşuerr çiyordu vallahaa çok şükür çocuğada birşey olmadıı şimdi ki zaman tabii artık teknoloji değiştii 1 taneyle birşey olmaz herhalde

Kızlar Haziran geldi mi burayı düşünemiyorum yalnız her gün birimiz doğurcaz çok komik insan fabrikası gibi
Ben Önceki gebeliğimden ötürü başka bir topiği halen takip ediyorum Şuan orası o durumda
3. Doğum oldu bugün eli kulağında olanlar var.
Çok heyecanlı ve mutlu oluyor insan..
İnşalah bu grupta da o günleri görmek nasip olur hepimize

Yok canım bende bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten
İnşallah canım, burda gülüyorum ediyorum ama içim yangın yeri. Durumumu bilenler bilir, e aklıma geldikçe de beni itiyor o zararlı maddeye

Yok canım bende bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten
İnşallah canım, burda gülüyorum ediyorum ama içim yangın yeri. Durumumu bilenler bilir, e aklıma geldikçe de beni itiyor o zararlı maddeye
Yaaa haklısınn bırakmakk zaten çok zoorrr
Benimde başım çok catlıyorrr şuan
Şaka yaptım kuzuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…