Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
inanır mısın geçenler de aklımdan geçtin funda ile beraber. funda nasıl acaba hiç haber aldınız mı ondan.

umuyorum ki ikiniz de sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz
içim huzur doldu okurken yazını

Canım daha 2 ay olmadı temizleteli ondan olduğunu sanmıyorum az az çürümeye başlayanlar vardı tam diş işine başlayacaktım ki hamile kaldığımı öğrendim inşallah onlar değildir. Senin şiş miydi diş etlerin benim şiş değil ama çok hassas sanki. Hep de böyle azı dişlerimin olduğu yerler ağrıyor
ben de bugün ikili test için doktoruma gideceğim. inşallah her şey yolunda çıkar. belki bugün cinsiyet tahminin de bulur :)
Ayy hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

Oo çok az kalmış minnoşunu görmeye
Benimde cumartesi kontrolüm çok özledim yavrumu
ayy eveettt yakınıyordum burada 1 ay sonra kontrol mü olur diye :) en son kontrole 20 kasımda gitmiştim. 24 kasımda alerjim olduğu için bebeği kontrol ettirmek istemiştim. şimdi bir de bugün görcem. bu haftanın en karlısı benim galiba ghagagaga. ama bu randevudan sonra kesin 1ay sonra çağırır

evet kuzu şişti diş etlerim. sabahları da damağım bile şişiyordu. bir diş hekimine görün bakalım en azından baksın. ona göre doktoran izin kağıdı falan alman gerekirse alırsın. çok beter bir şey diş ağrısı

Evet canım çok kötü ya dün yerde miydim gökte mi bilmiyorum bugün de aynı devam. İste sağ ve sol ustlerim ağrıyor sanırım çürüklerim Perşembe kadın doğumcuma gideceğim o zamana kadar geçmezse sorarım doktoruma bakalım

1 ay sonra dese bile biz dayanamayıp bir bahaneyle gideriz yine doktora

bana diş hekimim 2. trimester de her türlü diş tedavisini uygulayabilir demişti. kanal tedavisi falan

Çok geçmiş olsun canım, benim ilk doğumumdan sonra başladı diş şikayetim. Büyük ihtimal buda öyle olacak gibi

aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı

bana diş hekimim 2. trimester de her türlü diş tedavisini uygulayabilir demişti. kanal tedavisi falan
Evet canım bende araştırdım da yapılıyormuş 1-2 haftam kaldı iyi bir doktor bulabilirsem böyle devam ederse yaptıracağım kadın doğumcudan izin alıp
Çok geçmiş olsun canım, benim ilk doğumumdan sonra başladı diş şikayetim. Büyük ihtimal buda öyle olacak gibi
Keşke doğduktan sonra baslasaydi benim de, sağol canım yani sanki diş etlerim cekiliyor gibi ama özellikle iki disimde ağrı var fark ediyorum şimdi bir şey de yapılmıyor şu 1-2 haftam geçse de gidip bir baktirsam

aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı
Yok canım geçen ismini hatırlamıyorum bi arkadaşa doktoru aç tok fark etmiyor demiş.

Ahh çok zor diş ağrısı canım ya, tuzlu suyla gargara yap rahatlatır biraz.

bir an önce sağlına kavuşursun inşallah bebeğim. çok zor çok iyi anlıyorum seni

Ahh çok zor diş ağrısı canım ya, tuzlu suyla gargara yap rahatlatır biraz.
Yaptım canım yaptim çok teşekkür ederim
bir an önce sağlına kavuşursun inşallah bebeğim. çok zor çok iyi anlıyorum seni
Evet kuzum iki gündür mahvoldum o kadar pişmanım ki hamilelikten önce yaptirmadigima ama bir türlü denk gelmedi annemin rahatsızlığı ile ilgilendim ettim derken inşallah çözülebilir yoksa ne olacak hiç düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…