Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy güldürdü beniii ooyyyy
Gittim doktora kuzu herşey yolunda bebek baya usluu dr bana 11 haftalık 2 dedi busefer bana ama biraz büyüdü tabii kalbii çok güzel atıyorrr okadar su içtimm göremedim hareketini uykucu sıpaa çıktı benimkii ense kalınlığı şimdi belli olmuyor dedi dr2 hafta sonra gell dedi daha tam belli olur dedii işte o zaman ikili test alcak bizden hayırlısı olsun bugünüde atlattıkk

Hahayy aynen tatlım döne döne gidiyoruz bana da decavit ferrum ve devit3 ilaçları başladı

Başka cumartesi günü kontrole gidecek olan var mı kızlar?

En önemlisi o canım, eşin olanların farkındaysa boşver gerisini.
En doğrusunu yapıyorsun sen, ne kadar kötü olursa olsun eşinin anası ve bacısı.
Yapacak bir şey yok, eşinin hatırına saygıda kusur etmemek lazım.

Ben de hiç sevmem hır gür olsun.
En yakın arkadaşlarım dahil herkesle belli bir mesafem vardır zaten, kimisiyle bu mesafe daha çoktur kimisiyle daha azdır.
İnsanları tanıdıkça, zamanla karşımdaki insanlar veya ben değiştikçe o mesafeler azalır artar. Ama hep vardır.

.

Gözün aydın canım anası uykucu bebişte uykucu olacak tabiki

Reactions: Jou
Kuzum merhaba alma boşuna başka ilaçlar başlıyor artık kontrolde multivitamin vs..

Kız anaaağ direkt girer girmez o sayfa çıktı Allah Allaah geride dönmemiştim sayfalara he şaşkınım şuan… sağol kuzu valla bende şaşırdım her türlü teoride kızdı genelde böyle küçük yüzdelerde olurum

Senin bi topik vardı, orda konuşmuştuk kuzum.
Hatırlamıyorsun.
Hatta ben seni davet etmiştim bu gruba.

Kalbi durduğu için değil de o zaman benden 6’lı trombofili paneli istedi doktorum.
Onun sonucundan ötürü Oksapar iğne başlattı bu hamilelikte.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…