Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tutmadığını görünce beni bi merak sarıyo bende de tutmayacak mı diye benim Çin’de erkek ramzide kız hajsjshsh biri tutmayacak her şekilde
Yok be kuzu benim hepsin de kız çıktı ama tutmadı gerçi %90 dedi ama büyük oran tabi
Gözün aydın canım. Senin ramzi tuttu mu ?
Herkes öğreniyor artık yavaş yavaş, cumartesi günü bende öğrenirim heralde ☺
Tutmadı canım valla eveet yavaş yavaş tamamlıyoruz
Takımı kesinlikle kurun kızlar gozunaydin canım.
Evet cidden daha kız çıkmadı
Hadi yarılısı olsun. sağlıkla gelsin oğluşun :)
Çok teşekkür ederim canım

Şu an ne kadar isterdim senin yerinde olup uyumayısabah yatağa çivilenmiş gibiydim yaa uyanamıyorum bi türlü işe de geç kaldım kahve de içmiyorum kaldık böyle
Bende o kadar çok isterdim ki çalışabiliyor olmayı . Bu arada geçen bir yerde okumuştum elma da kahve gibi uykuyu kaçırıyormuş ama kahve gibi bağımlılık yapmadığından pek tercih edilmiyormus. Bir onu dene canım istersen.

Ben de görümcem ile görüşmüyorum ilk bebeğimin benimde kalbi durdu herkes geç duysun dedim eşim annesine söylemiş.
Anneside kızından saklamamıştır zaten yine siz iyi saklamışsınız
Size ilki kalbi durduğu için kan sulandırıcı verdi mi?
Ben hala aynı korkudayım

Bende de aynı durum var kuzum bol su iç dedi doktorum fitil ancak olur dedi bende su içerim dedim

Dün gece bende zor nefes aldım eşim uyandırdı korkmuş arada bana da oluyor canım kilodan değil bence

kızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?

Ben sadece ultrasonda ense kalınlığına vs baktırdım. Kan vermedim. Bana da imom omega verdi ama daha başlamadım inşallah böyle bir şey yaşamam bende

Aa baya iymiş ben de bakayım hemen

Eveet bende çarşamba gidicem bakalım benden ne çıkıcak
Çok heyecanlı gönlünden geçen en hayırlısı sağlıkla olsun kuzum bizde de eşim kızımda erkeğe benziyor demişti doktor kız cıktı ya hala umudum var bakarsın kız çıkar diye dua ediyor hahaha kız manyağı kocam

Yaaa hadi gözün aydın
Sağol canıım
bi kaç tane kız minnoşunuz var
Aa başka kim
Eveet ya çok sağol canıım benim eşimde kız istiyodu ama bugün erkek duyunca da sevindi aman hiç farketmez valla sağlıklı eli ayağı tam olsun en önemlisi o

Ben sadece ultrasonda ense kalınlığına vs baktırdım. Kan vermedim. Bana da imom omega verdi ama daha başlamadım inşallah böyle bir şey yaşamam bende
doktor sen bana randevu al gereken şeyleri ben sana söylerim dedi. cinsiyet ne zaman öğrenilir ya 10. haftaya girdim bilee rüyamda kız çocuğu gördüm dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…