Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben ikili tarama yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığı burun kemiğine falan bakıldı banada balık yağı ve d vitamini verdi doğuma kadar kullan dedi daha başlamadım tadı hakkında bi bilgim bilgim yok açıkcası

Sağol canıım

Aa başka kim

Eveet ya çok sağol canıım benim eşimde kız istiyodu ama bugün erkek duyunca da sevindi aman hiç farketmez valla sağlıklı eli ayağı tam olsun en önemlisi o
Çook sevindim canım beniim sağlıkla gelsin tostos paşa ay maşallah valla başladı cinsiyet heyecanları alışveriş hazırlıkları

Ben doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan
rollercoaster doona bebek arabasını diyen sen miydin kimdi
Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.
kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine

kızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım

Bana 12 haftadan sonra bırak demişti. Sanıyorum artık gerek kalmıyor. Başka vitamin yazıyolar galiba folik asitten sonra. Daha bana yazmadı bişi doktor folik asit kullanıyorum şimdi sadece
Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
Günaydın ben hala prilamla yaşıyorum:))) kaç haftalık oldun? Benim daha bitmedi yaa ilk trimester

Amin Allah razı olsun kuzum

aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı
Ben ikili test yaptırmadım canım, sadece ultrason ölçümü yaptı doktorum.
Kızlar, bebek hareket etsin diye tatlı yiyip gidiyormuş kontrole.
Onlara yazmıştım ben bir şey yemeden gittim ama hareketliydi diye.

.

doktor sen bana randevu al gereken şeyleri ben sana söylerim dedi. cinsiyet ne zaman öğrenilir ya 10. haftaya girdim bilee rüyamda kız çocuğu gördüm dün
Bana 11+2 de erkeğe benziyor dedi
Selam grubun güzel annişkolari keyifler nasıl
Selam güzel anne. Aynı devam yuvarlanıp gidiyoruz
Benim için 1-1.5 yaşa kadar olması yeterli aslında. Bende ilerisi için xiaomi düşünmüştüm
Ben 12 de gittim başka vitaminler verdi. Dedim folik asit bitmedi bırakıyım mı. Bitince geç o zaman dedi. Bana verdiği vitaminde folik asitte var için. Bence cumaya kadar alma sorun olacağını sanmam
Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
Benimde devam ediyor sanırım prilama devam

tadında bir sorun yok yutması da kolay ama midede kapsül eriyince balık tadı geliyor

Canım çok koyuysa baya eski kandır telaş yapma doktora gidiceksin zaten bugün

Kız nereden buldun Jou ın fi tarihindeki lekelenme mesajını.
10 gün geçti üstünden.

Bu arada hayırlı olsun, erkek geliyormuş.
Ya o kadar net sağdaydı ki seninkisi, çok şaşkınım.
Ramzi Beyciğimin yüzde 5 tutmuyor dediği dilimdesin.

.

hamilelik izni 12 ay olmalı
Kızlar merhaba,

Pandemiden dolayı çalışan annelere (kamuda) 24. ayında 8 hafta idari izin veriliyormuş, Önceden bu 32. haftada veriliyordu şimdi 24. haftaya çekmişler... Haberiniz varmıydı? Yoksa da benden size müjde olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…