- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.201
Ben ikili tarama yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığı burun kemiğine falan bakıldı banada balık yağı ve d vitamini verdi doğuma kadar kullan dedi daha başlamadım tadı hakkında bi bilgim bilgim yok açıkcasıkızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
Çook sevindim canım beniimSağol canıım
Aa başka kim
Eveet yaçok sağol canıım benim eşimde kız istiyodu ama bugün erkek duyunca da sevindi aman hiç farketmez valla sağlıklı eli ayağı tam olsun en önemlisi o
Sağol canıım
Aa başka kim
Eveet yaçok sağol canıım benim eşimde kız istiyodu ama bugün erkek duyunca da sevindi aman hiç farketmez valla sağlıklı eli ayağı tam olsun en önemlisi o
Ya evet gerçekten rüya gibi cinsiyet balonu aldım yakınlarıma video çekip öyle söylicemÇook sevindim canım beniimsağlıkla gelsin tostos paşa ay maşallah valla başladı cinsiyet heyecanları alışveriş hazırlıkları
Oo çiçeğimiz de çokmuşPelin'in vardı yanlış hatırlamıyosam, bi kaç tane daha vardı
Ben doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falanYengemin ilk hamileliginde göbek ve göğüsleri çok çatlamış hergun de abime şikayet de bulunurmus. Abim birgün bak o çatlaklar olsun diye yıllarca uğraşan insanlar oluyor demiş yengem diyor o günden sonra şikayeti bıraktım derdi. O yüzden catlaklarda kararmalar da anneliğin bize en derin ve en güzel izleri olacak. Hepsi gelip geçecekbı yerde okumuştum doğum yaklaştıkça çocugunu paylaşmak zorunda kalacak diye anneye ayrılık zor gelirmis bilmiyorum ikinci defa anne olanlarda bu hissi yaşadılar mi daha önce.
Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.
kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.Kızlar ben bir video buldum yıkanabilir bebek beziyle alakalı. Ben elde çok uğraşılır zannediyordum ama öyle olmuyormuş. Bir de bu videodaki kadın çok erken dönemde bebeği altına yapmamaya alıştırmış onu da başka videolarda anlatıyor, çok hoşuma gitti. Bebek bezi alıp stoklama mesajlarını görünce aklıma geldi de size de göndereyim dedim videoyu. Kadının elindeki baby neo markalı bebek bezi bakmak isterseniz.
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğineBen gebeligimin ilk basından beri çok stres yaptım ve çok ağladım, malesef abimi kaybettim bu süreçte ve hala ara ara ağlıyorum. Son kontrole gittigimde bebek sağlıklıydı şükür ama yine de korkuyorum. Malesef stres iyi değil ama elimizde değil iste
Bana 12 haftadan sonra bırak demişti. Sanıyorum artık gerek kalmıyor. Başka vitamin yazıyolar galiba folik asitten sonra. Daha bana yazmadı bişi doktor folik asit kullanıyorum şimdi sadecekızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım
GünaydınKızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
Amin Allah razı olsun kuzumBen doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan
Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.
kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine
Ben ikili test yaptırmadım canım, sadece ultrason ölçümü yaptı doktorum.aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı
Yok canım geçen ismini hatırlamıyorum bi arkadaşa doktoru aç tok fark etmiyor demiş.
Bana 11+2 de erkeğe benziyor dedidoktor sen bana randevu al gereken şeyleri ben sana söylerim dedi. cinsiyet ne zaman öğrenilir ya 10. haftaya girdim bileerüyamda kız çocuğu gördüm dün
Selam güzel anne. Aynı devam yuvarlanıp gidiyoruzSelam grubun güzel annişkolarikeyifler nasıl
Benim için 1-1.5 yaşa kadar olması yeterli aslında. Bende ilerisi için xiaomi düşünmüştümBen doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan
kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine
Ben 12 de gittim başka vitaminler verdi. Dedim folik asit bitmedi bırakıyım mı. Bitince geç o zaman dedi. Bana verdiği vitaminde folik asitte var için. Bence cumaya kadar alma sorun olacağını sanmamkızlar hsonu giremedim. çok yazılmış. Yarısını ancak okuyabildim. YAvaş yavaş okuyorum hepsini :)
Size birşey sormak istiyorum folik asiti ne zaman bıraktınız? benim cuma günü kontrolüm var. Folik asitim bitti. Yeni kutu alsam mı acaba yoksa gidince bırak mı der? 13 hafta olduk artık. Kararsız kaldım
Benimde devam ediyor sanırım prilama devamKızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
tadında bir sorun yok yutması da kolay ama midede kapsül eriyince balık tadı geliyorBen ikili tarama yaptırmadım ama ultrason da ense kalınlığı burun kemiğine falan bakıldı banada balık yağı ve d vitamini verdi doğuma kadar kullan dedi daha başlamadım tadı hakkında bi bilgim bilgim yok açıkcası
Tesekurler ben almanyadayim canimMaşallah ne kadar net bir ultrason
Hangi şehirde hangi hasteneye gidiyorsunuz acaba?
Canım çok koyuysa baya eski kandır telaş yapma doktora gidiceksin zaten bugün
Kızlar bimden hamburger ekmeği almıştım bir tane yedim ambalaja baktım son kullanım tarihi 24 kasım ay bebeğe bir etki yapar mı
Kızzz heleee baya oldu bunu soralıi 1 hafta önceeeCanım çok koyuysa baya eski kandır telaş yapma doktora gidiceksin zaten bugün
Kızlar merhaba,hamilelik izni 12 ay olmalı
sonuçta bayat ekmekleri çöpe atmıyoruz köfte tost yapıyoruzAy nolcak kız, en kötü bayattır biraz o kadar.
Ekmek sonuçta.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?