Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım artık iki kişilik nefes almaya başladığımız için en ufak bir aktivitede nefes nefese kalabilir kalp atış hızınız yükselir diyordu uygulama.
Ben 12. Hafta Başlangıcında bırakmıştım kuzum. Doktorum da öyle demişti.

Merhaba ben sayfayı yeni buldum benimde 11+5 bugün doktora gideceğim 1 ay önce gitmiştim kalbini duymustum sonra gitmedim çok merak ediyorum keski önceden okusaydim yazdıklarınızı iki gün önce folik asit bitti yenisini aldım umarım kullan der boşa gitmez soracağım onu yoksa ben hamilelik bitene kadar kullanacağız sanıyordum direk aldım yeni kutu bakalım ikili test yapar diye umuyorum bugün ya da haftaya çok heyecanlıyım

Benimki kullan bitince başla dedi. Ben var bırakıyım mı deyince

Kızzz heleee baya oldu bunu soralıi 1 hafta önceee ne ara gördünde buna yazdınn
Bende satırları okurken göz yaşım tam pıt pıt olacak ve sana yazacaktım kii haberin bayat olduğunu gördüm yüreğim ağzıma geldi allah Zekta1 iyiliğini versin

Geldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)

Hadi gözün aydın aynen değişebiliyormuș

Reactions: kdv
Gözün aydın canım, hadi şimdi bekle 1 ay bakalim

Bizim akraba vardı kız cinsiyeti partisi verdiler sonra oğlan çıktı kızda anası da erkek delisiydi görümcem senin bebek kıza benziyor diyince yüzü buruştu düşman gibi baktı görümceme ayy ben şok bakışları izliyom kıza dedim neyin var başın mı ağrıyor yüzün asıldı diye

Hadi gözün aydın aynen değişebiliyormuș
Gözün aydın canım, hadi şimdi bekle 1 ay bakalim
şimdi benim doktorum 24 ünde ayrılacak hastaneden o yüzden 24ünden önce tekrar çağıracak. tam 24ünde de çağırabilir bu kadına hiç belli olmaz hahahaah :)
cuma günü test sonucu çıkınca yeni randevuyu vercek :)
ayyy şu cinsiyet için acaba 2 hafta sonra başka doktora mı gitsem ya fhsdfkhsdjfkldlsf

hahahaah yok ya ben o kadar düşman gibi olmam da. içim erkek istiyor :)

Benim 15 aralık'ta randevum var daha çok var cuma günü devlette randevum var kan tahlilleri için gitmişken ultrasona girebilirim demi görmüş olurum

Sagol kuzum ona da bakayım vallahi ya zorlu geçecek sanırım benim hamilelik. Ağrı çekmek çok zor ya mahvoldum 2 gündür yani çok net bir ağrı değil üst çenem falan agriyor. Muhtemelen dişçiye gideceğim doktorum izin verirse

Çok şükür canım, hadi gözünüz aydın.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…