Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şaşırdm bilmiyordum. Devlette izin konusu bence daha iyi olabilirdi. Kamuda iş hep yürüyor ama bazı şeylerin bizim nezdimizde telafisi yok. Hamilelikte iyileştirme olsa keşke. Şu 24 hafta olayı sabit kalır umarım herkes rahat bi nefes alır.
Müdür kıl değilse rapor aldılar hep benim arkadaşlarım bebek küçük olunca kimse bir şey diyemiyor galiba. Rapor biz de alabiliyoruz ama şimdi ayıp gibi geliyo bana işe gelmiceksen ücretsiz izne çık dese haklı
Öğretmenlerde de süt izni oluyor de mi?

Ah canımmm inşaallah o günler gelirse mutlaka paylaşırım nasıl ilerlediğini. Önceki mesajda kurutma makinesi tavsiye edilmiyor yazmıştım ama onu otomatik klavye ediliyor diye çevirmiş. Ama sonraki cümleden ne demek istediğim anlaşılmıştır inş. Ya bu bezlerin zararı var diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Alerji, pişik, içerisinde bakteri barındırması, pvc, naylon, bpa gibi kanserojen madde içermesi, erkek çocuklarda testislerin aşırı ısınması, bezi bırakma sürecinin uzaması... bunlar sayılıyor zarar olarak. Ama işte ben de bilmiyorum hangisi ne kadar doğru, hangisi abartı. Bildiğim tek şey yıkanabilir bezlerin sağlıklı olduğu. Diğeri ne kadar zararlı bilmem. En çok pişikteki farktan bahsediyorlar o dikkatimi çekti.

Bu arada doğum tarihimiz aynı görünüyormuş senle

süt izni özel sektörde de var canım

9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)
Ya ne kadar zor günler olmuştur ama çok şükür geçti gitti bundan sonrası cok guzel olsun inşallah

Doktora mesaj attım bakalım ne diyecek gel bakalm derse giderim zaten hemen hiç beklemem canm of çok korkuyorum senin bebeğine bir şey oldu mu peki
Oda bisey mi ben gebeligimi öğrendiğim akşam temizlik yaparken sandalyeden düştüm baya belim ayağım kollarım mosmor oldu, ben o zaman kaybettim sandim ama Allah koruyor meleklerimizi çok şükür

Süt izninin saatlerini ekseriyetle müdür belirliyor. Aslında yasal olanı annenin kendisinin ayarlaması ama okul müdürleri sorun çıkartıyor.

Ya kızlar ben bundan 12 sene önce büyük bir rahatsizlik atlattım ve o zamanlar tam 12 hap hep birlikte olmak üzere bır sene boyunca kullandım. Ve bu sebeple hap kullanırken mahvoluyorum. Başım çekilmeyecek derecede agrisa da o ağrıyı çekerim ağrı kesici içmem bile. Simdi Ferro sanol a baktım da çok büyük bir kapsül ben bunu nasıl yutucam

Ayy sevmemen normal Daha önce kullanmıştım kansızlık varken de sanki o kadar büyük değildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…