Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben 1 sene rapor alıcam. Hem kendime öyle haksızlık da yaptırmam. Dilekçe yazarım, usulsüzlük yapamaz. Arkadaşım süt izni kullanamadı verimli diye mecbur kalıp ücretsiz izne ayrılmıştı. Ben şimdiden ayarladım doktor işini. Heyet raporu ile kapatacağım seneyi.
Ben de geçmişte 3 sene müdürlük yaptım ama mecburiydi. Ben de biliyorum o fıkrayı.

Kızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordu doktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
Allah a şükürler olsun canım gerçekten çok mutlu oldum senin adına hepimizi korkuttu minnoş. Bundan sonra daha dikkatli ol kuzum sen düştüm deyince çok korktum valla. anlatmak da istemedim benim dayımın kızı sanırım 8 aylıkken karnı üstü düşmüştü kaldırıma ayağı takılıp bebeğin korkudan kalbi durmuştu. Allah esirgesin evlatlarımızı ve anneliği canı gönülden isteyenleri.

Çok şükür canm bende çok çok korktum bir daha hava azıcık bozacak gibi olsa çıkmam dışarıya ödüm koptu ama hareketleri görünce çok rahatladım

ona nasıl sabredicem hiç bilemiyorum en son galiba 24 kasım'da gitmiştim 1 ay sonra gel dediği için daha çok var

sen bi cumartesi gştmiştin ondan sonra iki hafta sonrasıydı di mi?

Evet canım, benim 11 Aralık Cumartesi.
Yine saat 9’a kaptım randevuyu.

Sanırım beni de bundan sonra bu kadar erken almayacak.
3 hafta der inşallah, 1 ay çok uzun.

.

Evet canım, benim 11 Aralık Cumartesi.
Yine saat 9’a kaptım randevuyu.

Sanırım beni de bundan sonra bu kadar erken almayacak.
3 hafta der inşallah, 1 ay çok uzun.

.

1 ay çok uzun yaa, hayır hareketlerini hissediyo olsak yine zaman geçer de şu an hissetmiyoruz, zaman da geçmiyo

1 ay kesinlikle ve kesinlikle çok uzun

haberlerde izledim az önce araçlar devrilmiş resmen

bi tane adam yerde yuvarlanıyodu, çatılar zaten hep uçmuş
Ben İstanbul'da değilim Sakarya'dayım burası bile böyleyse İstanbul'u düşünemiyorum saat geçtikçe hava daha da bozdu ölüler varmış Allah yardım etsin

Ben İstanbul'da değilim Sakarya'dayım burası bile böyleyse İstanbul'u düşünemiyorum saat geçtikçe hava daha da bozdu ölüler varmış Allah yardım etsin

öyleymiş yaa bi tanesinin üzerine çatı düşmüş

köprüden geçerken otobüsler motorlulara siper oluyomuş onların da işi zor

1 ay çok uzun yaa, hayır hareketlerini hissediyo olsak yine zaman geçer de şu an hissetmiyoruz, zaman da geçmiyo

1 ay kesinlikle ve kesinlikle çok uzun

En azından arada gitmek için başka bir doktor bul bence.

Aynen öyle canım, hareketini hissetsek zaten her şey yolunda diyeceğiz.
Yine insan görmek ister tabi ama en azından iyi olduklarını bilmek bile süper olacak o zaman.

.

Al kız valla. Doğru düzgün ayarlasalar bu işlere hiç girmemize gerek kalmaz zaten.
Yalnız özelde de çalıştım kamuda da. Gördüğüm tek bir değişmez kural var; eğer çalışan verici bi tipsen her zaman senden daha fazla şey bekleniyor, yok ben bilmiyorum anlamıyorum geri durursan kimse sana güvenip iş vermiyor hajsjhs. Acı ama gerçek

Vefat etti. Gelişiminde sorun yoktu. 1800 gr doğdu. Farklı problemlerden 5 gün dayanabildi.
Rabbim sabır versin kimseye de göstermesin bebeğin şefaatçin olacaktır inşallah, inşallah bu sefer sağ salim kucağına alacaksın canım

öyleymiş yaa bi tanesinin üzerine çatı düşmüş

köprüden geçerken otobüsler motorlulara siper oluyomuş onların da işi zor
Aynen canm valla eve gidince sipariş vereyim yemekle uğraşmayayım diyordum o haberleri görünce dedim kendi kendime kuryeleri bu havada iki dk lık yemek için çıkmak zorunda bırakma yap yemeğini

Başta kul hakkı olarak görüyordum ama belgesel izlerken Finlandiya’da babaların bile 7 ay doğum izni olduğunu görünce fikrim değişti. Ben bu topluma bir birey kazandırıyorum ve onu en azından 1 yaşına getirmek benim görevim onun ise hakkı. Hükümet vermiyorsa ben alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…