- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.401
Geçmiş olsun canım yaKızlar çok kötü bir şey oldubugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor doktora mesaj attım görmedi henüz
Dikkat edin yAbugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum
9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)Ciddi mısınız ya Maşallah. Ben kizimda 6 kilo almıştım herkes o zamanlar şaşırıyordu ama kilo verip doğuma girmek o şekilde hiç duymamıştım ilk aylar veriliyor bende verdim peki 5 kilo verip 9 ay nasıl oldu çok mu hareket formülü yoksa son ana kadar istifra mi ettiniz
Ben Sakarya'dayım burası da çok fenahaydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşündoktor yazar zaten belki kontrole çağırır
bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum
Maalesef yakın değil hastaneGeçmiş olsun canım ya( benim de arkadaşım hamileyken buzda çok sert kayıp düşmüştü bir şey olmadı. Bebek korunuyor darbelere karşı, bir şey olmamıştır hastane kolaydaysa git istersen hem görmüş olursun fırsattan istifade:))))
Dikkat edin yAAntalya tarafı da aynıydı. Kış geliyor
Aman dikkat et kuzum bişey olsa Allah korusun belirti verirdi kötü düşünme bukadarla geçmiş olsunAllah büyük dünya da kısmetleri varsa doğuyorlar canıminşallah benim bebeğime de bir şey olmaz kontrol de daha cumartesi nasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum
Ben Sakarya'dayım burası da çok fenaİnşallah bir şey olmamıştır
Acile git bence canım hemen ultrasonda bebeği gör için rahat etsinKızlar çok kötü bir şey oldubugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor doktora mesaj attım görmedi henüz
Kızlar yazılanları okurken, garip bi sakinlik ve şükür geldi bana. Yani bu heyecanlarımız falan o kadar tatlış sempatik geldi ki birden. Ne kadar şanslıyız diye düşündüm. Çok şükürUmarım hepimiz sonuna kadar böyle güzel heyecanlarla geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
Bursada öyle gece lodos sesinden uyanıp durdum resmen bütün çatılar uçtu yağmur yağsa biter aslındahaydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşündoktor yazar zaten belki kontrole çağırır
bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum
Kuzenim iki kez merdivenlerden düştü bişey olmadı endişe etmeKızlar çok kötü bir şey oldubugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor doktora mesaj attım görmedi henüz
canım çok mu sert düştün. bir yerinde ağrın sızın var mı ? onlar çok korunaklı bir yerdeler. en son doktora gittiğimde doktor bana bu şekilde söylemişti. ama içim huzursuz dersen bugün git doktora kuzumAllah büyük dünya da kısmetleri varsa doğuyorlar canıminşallah benim bebeğime de bir şey olmaz kontrol de daha cumartesi nasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum
bursa da aynı şekilde. 2 gündür öyle lodos var ki. bugün şiddetini daha çok arttırdı. ben 2 sabahtır herhalde çatı uçacak diye kalkıyorum yataktanhaydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşündoktor yazar zaten belki kontrole çağırır
bekleyeceğiz napalım :) ben aceleyim sabredemiyorum galiba :)21 ci haftada dedi doktor bana detaylı ultrasonu
30+1 de bebeğiniz sağlıklı mıydı yani9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)
Ben hap da içemiyorum ki kuzum. Vitaminleri bile eşim küçük ilaç kutularına koydu. Günlük getirip tek tek içiriyor. Dolabı açıp ilaç görünce öğürmeye başlıyorum.Canım ya çok geçmiş olsun doktorun belki mide bulantısı için ilaç verirdi sorabildin mi ? Sahi14. Haftasına kadar devam eder diyor benim doktorum da ama benim bitti sayılır şükür. Umarım tez vakitte sende atlatırsın.
Çok sağ ol canm teşekkür ederim iyi düşüneyim iyi olsunAman dikkat et kuzum bişey olsa Allah korusun belirti verirdi kötü düşünme bukadarla geçmiş olsun
Bende düşünüyorum tutmayı doktor kendide çekiyor doğum esnasında anne bebek buluşmasını falan gerek olurmu onu sormam lazım inşallah görelim o günlerideDoğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?? Keşfetime artık sürekli doğumdan sonra anneyle bebek buluşma videoları düşüyor, bakıyorum anneler ful makyajlı. Garibime gitmedi desem yalan olur o anda makyaj yapabilecek kadar iyi oluruz biz de inşallah diyelim
Öğretmenlerin doğumu yaz tatiline denk geldi mi doğum sonrası 8 hafta izin verilmiyor kuzum. Onu diyorum.Ya bunu var ya pusuda bekliyorum resmen ama kronik hastalığı olan biri dava açmış amiri izin vermediği için, dava reddedilmiş iş yoğunluğu varsa kamu yararı gözetilip personel çalıştırılabiliyormuş diye. Hamilelikte heralde risk almaz kimse. Her neyse baya bi araştırdım en son cimere yazdım bilgi edinme kısmından bakalım hala cevap bekliyorum. Bana kalırsa bu unutulmuş çünkü herkes işe döndü idari izinli olan bi tek hamileler dönmediÖdüm kopuyor iptal edecekler diye. Bu ülkede her şey bir anlık değiştiği için
Oyyymaşallah kuzucuğumuza
Hadi gözünaydın. Erkek dediyse bence erkektirsağlıklı olsun da
Anlamadım kız kim neyi alıyor hajshshsh
Gaviscon duyunca bile kusmak istiyorum ne berbat bişimide yanmaları başladı bende de gitsem onu verecek bana da o zaman?
Ay ağzından bal damlıyor kız12 haftayı atlatırsam bi rahatlayacağım kafa olarak ne yalan söylim
Ay insanlar da kafayı yemiş bence. Parayla bulamamak falan eskide kaldı kapitalizm var ülkede artık parayı veren düdüğü çalar merak etme:))))))) stok işine ben hiç girmicem sonu yok onu da stokla bunu da stokla manyak olur insan kız. Bi elektrikli pompa düşünüyorum da daha erken heralde ona da
Vefat etti. Gelişiminde sorun yoktu. 1800 gr doğdu. Farklı problemlerden 5 gün dayanabildi.30+1 de bebeğiniz sağlıklı mıydı yanigenelde 35. Haftada bile korkarlar bebek gelişmedi vs gibisine
En yakın devlet hastanesi var onda da var mıdır ki acilde ultrasonAcile git bence canım hemen ultrasonda bebeği gör için rahat etsin
İnşallah kötü bişey olmaz canım. Hava gerçekten çok fena bende az önce girdim içeri. Kanaman sancın yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.Kızlar çok kötü bir şey oldubugün rüzgarın azizliğine uğradım düştüm çok aşırı sert düşmedim ama yinede düştüm çok korkuyorum öyle olağanüstü ağrım yok lekelenme yok ama aklım çıkıyor doktora mesaj attım görmedi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?