Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım ya( benim de arkadaşım hamileyken buzda çok sert kayıp düşmüştü bir şey olmadı. Bebek korunuyor darbelere karşı, bir şey olmamıştır hastane kolaydaysa git istersen hem görmüş olursun fırsattan istifade:))))

bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum
Dikkat edin yA Antalya tarafı da aynıydı. Kış geliyor

9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)

Ben Sakarya'dayım burası da çok fena İnşallah bir şey olmamıştır

Maalesef yakın değil hastane doktorumda çok yoğun bir doktor özel hastanede olmasına rağmen 2 hafta önceden alıyorum randevuyu yoksa bulunmuyor gitsem bile girebilir miyim bilmiyorum içeriye

Acile git bence canım hemen ultrasonda bebeği gör için rahat etsin

aminnnn

Bursada öyle gece lodos sesinden uyanıp durdum resmen bütün çatılar uçtu yağmur yağsa biter aslında

Kuzenim iki kez merdivenlerden düştü bişey olmadı endişe etme

Allah büyük dünya da kısmetleri varsa doğuyorlar canım inşallah benim bebeğime de bir şey olmaz kontrol de daha cumartesi nasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum
canım çok mu sert düştün. bir yerinde ağrın sızın var mı ? onlar çok korunaklı bir yerdeler. en son doktora gittiğimde doktor bana bu şekilde söylemişti. ama içim huzursuz dersen bugün git doktora kuzum
bursa da aynı şekilde. 2 gündür öyle lodos var ki. bugün şiddetini daha çok arttırdı. ben 2 sabahtır herhalde çatı uçacak diye kalkıyorum yataktan
21 ci haftada dedi doktor bana detaylı ultrasonu
bekleyeceğiz napalım :) ben aceleyim sabredemiyorum galiba :)

9 ay taşımak nasip olmadı. 30+1 de acil doğuma alındım. Bütün hamileliğimde de hareketsiz yatmak zorunda kaldım. Stres, yemek yiyememe ve 5. Ayın sonuna kadar günde 3-4 kere istifra etme. :)
30+1 de bebeğiniz sağlıklı mıydı yani genelde 35. Haftada bile korkarlar bebek gelişmedi vs gibisine

Ben hap da içemiyorum ki kuzum. Vitaminleri bile eşim küçük ilaç kutularına koydu. Günlük getirip tek tek içiriyor. Dolabı açıp ilaç görünce öğürmeye başlıyorum.

Bende düşünüyorum tutmayı doktor kendide çekiyor doğum esnasında anne bebek buluşmasını falan gerek olurmu onu sormam lazım inşallah görelim o günleride

Öğretmenlerin doğumu yaz tatiline denk geldi mi doğum sonrası 8 hafta izin verilmiyor kuzum. Onu diyorum. Şimdi haziranda doğum yapınca izin arada kaynayacak.

İnşallah kötü bişey olmaz canım. Hava gerçekten çok fena bende az önce girdim içeri. Kanaman sancın yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…