Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
rollercoaster canım, hala dönmedi mi doktorun?
Ben mi kaçırdım yoksa?

yok dönmedi hastaneyi de aradım, iletiyoruz dediler ama muhtemelen çıkmıştır artık, yarım saat önce okunduya düştü whatsapp'ta muhtemelen artık bu saatten sonra aramaz

bir de bu hafta 2. kere çıkarıyorum, her şey bitti oo süper istediğim gibi yerim derken bu hafta 2 oldu. sabahtan beri hiçbir şey yiyemiyorum

n'oluyoruz yaaa

Arasaydin keşke canım bence ara. Ben sürekli rahatsız ediyorum valla doktorumu. Hatta bugün de dedim istediğin zaman arayabilirsin dedi.

yok dönmedi daha, bence yarına kaldı,

ben netten biraz kontrol edip okumaya çalıştım, doğru okuduysam-yorumladıysam bi sorun yok gibi, ama doktor arayınca netleşecek bakalım
O zaman gönlünü ferah tut ablacım. Belki de çok yoğun bir gün geçirdi doktorun. Hangi hastanede görev yapıyordu doktorun.

O zaman gönlünü ferah tut ablacım. Belki de çok yoğun bir gün geçirdi doktorun. Hangi hastanede görev yapıyordu doktorun.

Bahçeci'de doktorum, çok yoğun oluyo aramadım o yüzden müsait olunca konuşalım diye yazmıştım onu da yarım saat önce görebildi, inşallah sabahtan arar

YA evet şimdi gördüm ben debenim doğum günüm 19 Haziran o günde doğurmayı çok isterim ama nasıl olur hiç bilemiyorum. Gününde mi doğurcaz nasıl doğurcaz oraları falan çok merak ediyorum
süt izni özel sektörde de var canım
Evet varmış ama daha az galiba. Ben annelere daha çok pozitif ayrımcılık yapılsın istiyorum. Avrupa’da bazı yerlerde örn hollanda, ücretli izin bir yılmış. Süper değil mi bizde doğumdan sonra sekiz hafta abi dikişler iyileşiyor mu o kadar sürede
Süt izninin saatlerini ekseriyetle müdür belirliyor. Aslında yasal olanı annenin kendisinin ayarlaması ama okul müdürleri sorun çıkartıyor.
Müdürlerle ilgili çok güzel bir fıkra biliyorum hahahahshs aramızda müdür varsa diye hiç değinmicem inşallah insafa gelir de güzel güzel ayarlar. Yarım gün çalışıyoruz biz ilk altı ay yönetici müsaade ediyor süt izni olarak. Okul eve yakın mı? Umarım sizin de öyle olur rahat rahat gider gelirsiniz

Hayırlı akşamlar herkese
bu 24. Haftadan sonra idari izin devam ediyor mu? Bilgisi olan etrafında kamuda çalışıp yeni böyle idari izne ayrılmış olan var mı acaba
Bu konunun sıkı takipçisiyim şu anda devam ediyor herkesin çevresinde 24 ü dolduran izne çıkmış ama cimere sordum yine de, doğru düzgün bir cevap gelirse burda da paylaşırım mutlaka

Benim de dünden beri midem fena canım.
Henüz çıkarmadım ama sabah zor tuttum kendimi.

Ya canım, acaba uzun uzadıya bakıp öyle mi yorumlamak istiyo?
Acil durumda ulaşabiliyorsun ama değil mi?

Yani istediğinde ulaşamıyorsan ve çok yoğunsa, ben olsam fazla da zorlamazdım.
Bir an önce kafama göre başka bir doktor bakardım.

.

Bebiş için yA Allah bismillah diyerek zorla
ben de nefret ediyorum kendisinden mide bulantısı yapan bir ilaçtı.
Damardan serumla Demir veriliyor, hamilelerde sakıncası yoksa belki onu sorabiliriz. Bana geçmişte verilmişti serum çünkü ferro sanol bi işe yaramamıştı. Yazdım bunu kenara, sorucam gidince olumlu olursa haber veririm

normalde asistanına sürekli ulaşabiliyorum maalesef şansıma bugün de izinliymiş, bu sebeple doktora yazdım, yok yaa doktorumu değiştirmem çok seviyorum olsun beklerim ben acil bir şey olsa ararlar muhtemelen kuzu

yarın da arar bence

İyi o zaman.
Şimdi bir sonraki randevun ne zaman senin kuzum?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…