- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.621
deli ya kadın bayılıyorum kadına hahahahMeriç'i ben de takip ediyorum, çok komik bi kız
bu konuda yalnız olmadığımı o kadar iyi biliyordum ki :)Çok çok teşekkür ederim canm
Seni çok iyi anlıyorum eşim balkonda sigara içiyor kapı kapalı olduğu halde salona kokusu geliyor o kadar canım istiyor ki bazen diyorum sadece bir nefes çeksem diye ama hayır yani içmem, bazen de midem bulanıyor kokusundan eşim içip geldiğinde leş gibi kokuyor gibi geliyor gününe göre karışıkama bebek sağlıkla Bi doğsun emzirme dönemi geçsin balkonda kahve sigara çikolata keyfi için sabırsızlanıyorum
Özel sektör insanı sömürmeye odaklı. Ben de çalıştım özelde hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. Kamuda da kendimi sorguluyorum mühendislikten sonra masa başı bunlarla mı uğraşacaktım falan diyeValla kamuya girmediğim için o kadar pişmanım ki salak kafam diyorum bazen. Kamu personeli şu an da tatil mesela. Özel sektörde çalışan hamilelere bir şey olmuyor sanırım lodosta :)
Ya da 24. haftada ne güzel doğum iznine ayrılabiliyorsunuz ama biz mecbur 32. haftayı beklemek zorundayız. Yine özel sektörde çalışan hamilelerin dinlenmeye hakkı yok sanırım :)
Hamile hamiledir kardeşim kamuda çalışan da insan özel sektörde çalışan da insan ben buna sinir oluyorum.
Mesela ben doğum yaptıktan sonra mecburen işten ayrılmak zorundayım. Çünkü çalıştığım firma 16 hafta beni beklemicek. Ya da ücretsiz izne çıkmama müsaade etmicek. Ben de en azından çocuğumu büyütürüm bari diye kendimi avutuyorum. Ama ülkenin de durumu malum.
Aman sabah sabah canım sıkıldı yine :)
aslında çocuk doğunca evde kaldığım süre boyunca mali müşavirlik sınavlarına hazırlanmayı düşünüyordum.Özel sektör insanı sömürmeye odaklı. Ben de çalıştım özelde hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. Kamuda da kendimi sorguluyorum mühendislikten sonra masa başı bunlarla mı uğraşacaktım falan diye
her seçimin bir sonucu var işte.
Allah hepimizin özellikle anniş adaylarının(hehehe) yardımcısı olsun
Aynen canm ama vicdan azabı da var öğrenmeden önce içtiğim sigaralar içindeli ya kadın bayılıyorum kadına hahahah
bu konuda yalnız olmadığımı o kadar iyi biliyordum ki :)
tek düşüncem sigara ile bu benim de :)
aynen öyle erken öğrendim sayılır ama ben 15 gün falan içmişimdir en fazla. çünkü benim zaten geç döllenme olmuş 1 hafta kadar. o yüzden az da olsa içim rahat. he tabii doğumdan sonra keşke tekrar başlamasak ne güzel olur. ama yok yani imkansız benim için :) bir de benim eşim de içmiyor sigara benim bırakmam evde o yüzden biraz daha kolay oldu.Aynen canm ama vicdan azabı da var öğrenmeden önce içtiğim sigaralar içinama hamileyken içenler var en azından öğrenir öğrenmez bıraktık yani
Süper karar benceaslında çocuk doğunca evde kaldığım süre boyunca mali müşavirlik sınavlarına hazırlanmayı düşünüyordum.
sanırım kamu için de bir deneme yapacağım. Bu yaştan sonra da ders çalışmak ölüm gibi bir şey
süper haber.Beni bilgilendirdiler şimdi, ikili testin kan testi sonucu da normalmiş
su içememe durumumu sordum limonata falan içsem diye sordum, suyun yerini tutmaz dedi o zaman B basiliferd in dediği gibi bir şekilde içine limon atarak falan içicem zorla
amin canım. bakalım çocukla nasıl olucak. ama bir şekilde yolunu bulur :)Süper karar bence
Hiçbir zaman geç değil. Ben de tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Yaşadığımız sürece umut hep var
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Benim eşim içiyor ona da söylüyorum eğer ben Doğurana kadar sigarayı borakmazsan kesin ben tekrar başlayacağım diyorumaynen öyle erken öğrendim sayılır ama ben 15 gün falan içmişimdir en fazla. çünkü benim zaten geç döllenme olmuş 1 hafta kadar. o yüzden az da olsa içim rahat. he tabii doğumdan sonra keşke tekrar başlamasak ne güzel olur. ama yok yani imkansız benim için :) bir de benim eşim de içmiyor sigara benim bırakmam evde o yüzden biraz daha kolay oldu.
Neyimiz var neyimiz yok minnoşlar alıyor. Çok normal bence.Kız ben varya o kadar da okuyorum konuşulanları yada unutuyorum acayip unutkanlık başladı
Çok mutlu oldumBeni bilgilendirdiler şimdi, ikili testin kan testi sonucu da normalmiş
su içememe durumumu sordum limonata falan içsem diye sordum, suyun yerini tutmaz dedi o zaman B basiliferd in dediği gibi bir şekilde içine limon atarak falan içicem zorla
Çok mutlu oldumhadi gözün aydın valla mecbur icicez Özge abla portakal kötü oldu onu atma benden demesi
Iyi bariii birsey cikmadi o zaman hersey yolundaAynen benim baktı bugün rahat 15 dk inceledi yani
Merhabalar canım. Seninle aynı haftadayken yani ben 10+ daydım bende de aynı şekilde sular seller gibi pıhtı da oldu. Kanama da üstelik kıpkırmızı acayip korktuk gece acildeydik. Proluton igne yapıldı ve halen progestan kullanıyorum. O süreçte 10 gün yatak istirahati verdi yemek yemek ve wc harici kalkma dedi. Kasımın 11i gecesi oldu bu durum 2 gün azar azar sürdü sonra siyaha döndü yok oldu. O kadar kanamaya kesin gitti dedik korkuylaGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Selam kızlar
Eşime görev çıktı Şubat ayında gidecek ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah dogumumu görebilir dunden beri ağlıyorum inşallah şu 24. Hafta iznini kaldirmazlar yoksa 6-8 aylarımi gurbette tek başıma geçireceğim
Randevumu da persembeden cumartesiye çekmek zorunda kaldım eşim izin alamadığı için
Her şeyin hayırlısı
İnşallah yetişecek doğumuna canım, üzülme stres yokSelam kızlar
Eşime görev çıktı Şubat ayında gidecek ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah dogumumu görebilir dunden beri ağlıyorum inşallah şu 24. Hafta iznini kaldirmazlar yoksa 6-8 aylarımi gurbette tek başıma geçireceğim
Randevumu da persembeden cumartesiye çekmek zorunda kaldım eşim izin alamadığı için
Her şeyin hayırlısı
Stres yapma canım benimm allahın izniyle görecekkSelam kızlar
Her şeyin hayırlısı
Beynimide almaz inşallahNeyimiz var neyimiz yok minnoşlar alıyor. Çok normal bence.
Aynen canım çok şükürIyi bariii birsey cikmadi o zaman hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?