Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Meriç'i ben de takip ediyorum, çok komik bi kız
deli ya kadın bayılıyorum kadına hahahah
bu konuda yalnız olmadığımı o kadar iyi biliyordum ki :)
tek düşüncem sigara ile bu benim de :)

Özel sektör insanı sömürmeye odaklı. Ben de çalıştım özelde hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi. Kamuda da kendimi sorguluyorum mühendislikten sonra masa başı bunlarla mı uğraşacaktım falan diye
her seçimin bir sonucu var işte.
Allah hepimizin özellikle anniş adaylarının(hehehe) yardımcısı olsun

aslında çocuk doğunca evde kaldığım süre boyunca mali müşavirlik sınavlarına hazırlanmayı düşünüyordum.
sanırım kamu için de bir deneme yapacağım. Bu yaştan sonra da ders çalışmak ölüm gibi bir şey

deli ya kadın bayılıyorum kadına hahahah

bu konuda yalnız olmadığımı o kadar iyi biliyordum ki :)
tek düşüncem sigara ile bu benim de :)
Aynen canm ama vicdan azabı da var öğrenmeden önce içtiğim sigaralar için ama hamileyken içenler var en azından öğrenir öğrenmez bıraktık yani

Aynen canm ama vicdan azabı da var öğrenmeden önce içtiğim sigaralar için ama hamileyken içenler var en azından öğrenir öğrenmez bıraktık yani
aynen öyle erken öğrendim sayılır ama ben 15 gün falan içmişimdir en fazla. çünkü benim zaten geç döllenme olmuş 1 hafta kadar. o yüzden az da olsa içim rahat. he tabii doğumdan sonra keşke tekrar başlamasak ne güzel olur. ama yok yani imkansız benim için :) bir de benim eşim de içmiyor sigara benim bırakmam evde o yüzden biraz daha kolay oldu.

Süper karar bence
Hiçbir zaman geç değil. Ben de tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Yaşadığımız sürece umut hep var
Allah hepimizin gönlüne göre versin

süper haber.
içerisine çubuk tarçında atabilirsin eğer seviyorsan. ben tarçından nefret ederim o yüzden denemeye bile kalkmadım.
ama limon da baya işe yarar

Benim eşim içiyor ona da söylüyorum eğer ben Doğurana kadar sigarayı borakmazsan kesin ben tekrar başlayacağım diyorum keşke başlamasak dediğin gibi ama bende kesin içeceğim tekrardan yani

Çok mutlu oldum hadi gözün aydın valla mecbur icicez Özge abla portakal kötü oldu onu atma benden demesi

Merhabalar canım. Seninle aynı haftadayken yani ben 10+ daydım bende de aynı şekilde sular seller gibi pıhtı da oldu. Kanama da üstelik kıpkırmızı acayip korktuk gece acildeydik. Proluton igne yapıldı ve halen progestan kullanıyorum. O süreçte 10 gün yatak istirahati verdi yemek yemek ve wc harici kalkma dedi. Kasımın 11i gecesi oldu bu durum 2 gün azar azar sürdü sonra siyaha döndü yok oldu. O kadar kanamaya kesin gitti dedik korkuyla çalışıyorsan rapor al ayakları üşütme bol su iç yat tavsiyem. Sağlıkla gelsin minnoşlar insallah

Selam kızlar
Eşime görev çıktı Şubat ayında gidecek ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah dogumumu görebilir dunden beri ağlıyorum inşallah şu 24. Hafta iznini kaldirmazlar yoksa 6-8 aylarımi gurbette tek başıma geçireceğim
Randevumu da persembeden cumartesiye çekmek zorunda kaldım eşim izin alamadığı için
Her şeyin hayırlısı

ay hayır ağlama, stres yapma şark görevi mi
nereye gidecek

İnşallah yetişecek doğumuna canım, üzülme stres yok
Aynı gün randevularimiz hadi bakalım, senin saat kaçta?

Stres yapma canım benimm allahın izniyle görecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…