- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.661
Evet canım doktor rapor yazıyor 24 haftalık olduğu zaman onla beraber dilekçe veriyorsun bu kadar.Urfadayim burası eşime doğu sayilmiyorUzak değil aslında ama benim gidebileceğim bir yer değil
Şubat'ın son haftası sanirim benimde keşke 1-2 hafta daha büyük olsaydı diyorum tam 15 tatile gelecekti şimdi 15 tatil ondan sonra da 3 hafta daha çalışacağım sonra başlıyor izin
Peki nasıl oluyormuş canım arastirdin mi dilekçe mi veriliyor
Öyle canım hayırlısı artık bakalım dediğin gibi Allah dermansız dert vermesinAh canım benim.Olsun bak 24. Haftadan ailenin yanına gidicekmişsin zaten.Allah dermansız dert vermesin.Çok zor bir durum ama olsun sende eşin gelene kadar bebişine hazırlık yaparsın öyle düşünnn kendini mutlu et, senle beraber bebişinde üzülüyor unutma
Eşim askeri personel şark çıkarsa gidemeyecegim bir yer olma ihtimali var canım bazı yerlere eş goturulemiyorahhhh ahhhhh özel sektörden bir dertli daha
nasıl ya ikiniz de kamu personeli değil misiniz. tayininizin aynı yere çıkması gerekmiyor muydu
Onlar Aydın'da evet canım annemlere gideceğim peki özelde ya da devlette olmasi fark eder mi acaba doktorunEvet canım doktor rapor yazıyor 24 haftalık olduğu zaman onla beraber dilekçe veriyorsun bu kadar.
İzne çıktıktan sonra annenlere mi gidiceksin onlar nerde?
Çileği bu mevsimde nerde buldun ablasağol Özge kuzusu
dün ben maden suyuna çilek attım çok iyi oldubelki suya da güzel aroma verir, deneye deneye su girecek midemize
Bu test herkese yapılan bişey mi ? Benim doktor istemedi o yüzden yaptırmadım sanırım.merhaba kızlar dün akşam 8 de uyuyup bu sabah 7de uyandım
Çalıştığım için gün içinde uyuma fırsatım olmuyor akşamları yığılıp kalıyorum resmen.
24. Hafta sağlıkla gelse de izne ayrılsam diye dörtt gözle bekliyorum valla.
-C-A-N-A-N- benim anti faktör xa sonucu dün akşam çıktı. Doktoruma mesaj attım 4000lik kullanmaya devam sonuç iyiii çıkmış dedi. İnternetten de baktım bir şey anlamadım doktoruma güvenerek devam artık.
Çok iyiBeni bilgilendirdiler şimdi, ikili testin kan testi sonucu da normalmiş
su içememe durumumu sordum limonata falan içsem diye sordum, suyun yerini tutmaz dedi o zaman B basiliferd in dediği gibi bir şekilde içine limon atarak falan içicem zorla
Hayır canım kan pıhtılaşması olup iğne kullananlarda doz ayarı yapılması için yapılıyor. Bir çok doktor test de istemiyormuş. Ben çok detaycı ve endişeli olduğum için doktorum ben teklif etmeden yapalım dedi. Beni tanıyor artık. Rutinde uygulanan bir test değil yani.Bu test herkese yapılan bişey mi ? Benim doktor istemedi o yüzden yaptırmadım sanırım.
Çileği bu mevsimde nerde buldun abla
Canım bazen mide bulantıları yada hamilelik belirtileri aniden kesiliyor.Bazen 2-3 günlük aradan sonra tekrar geri geliyor.Böyle şeyler yaşayan arkadaşlarımız çook oldu merak etmeMerhaba arkadaşlar 8 hafta 5 günlük hamileyim 6 haftadan beridir mide bulantım çok fazla vardı iki gündür baya azaldı. Daha önceden kalp atışı durması sebebiyle iki tane kürtajım var geçen hafta salı gittiğimizde kalp atışında gelişiminde bir sorun yoktu. Bir sorun var mıdır sizde mide bulantıları nasıl ?
Günaydın çok sevindimGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Ay benim evde uçacak tam tepenin başıGünaydın tontik anneleri
bugün dünden daha kötü fırtına var ağaçlar sökülecek neredeyse, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın
Valla 50 yi uçurur bu rüzgarben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
ohh şükür gelmiş geçmişler olsun canım
Valla kamuya girmediğim için o kadar pişmanım ki salak kafam diyorum bazen. Kamu personeli şu an da tatil mesela. Özel sektörde çalışan hamilelere bir şey olmuyor sanırım lodosta :)
Ya da 24. haftada ne güzel doğum iznine ayrılabiliyorsunuz ama biz mecbur 32. haftayı beklemek zorundayız. Yine özel sektörde çalışan hamilelerin dinlenmeye hakkı yok sanırım :)
Hamile hamiledir kardeşim kamuda çalışan da insan özel sektörde çalışan da insan ben buna sinir oluyorum.
Mesela ben doğum yaptıktan sonra mecburen işten ayrılmak zorundayım. Çünkü çalıştığım firma 16 hafta beni beklemicek. Ya da ücretsiz izne çıkmama müsaade etmicek. Ben de en azından çocuğumu büyütürüm bari diye kendimi avutuyorum. Ama ülkenin de durumu malum.
Aman sabah sabah canım sıkıldı yine :)
evet özel sektörde 5 kamuda 10 canım babalık izni
bursada da tatilmiş. valla çok fena ya. meriç keskini takip ediyorsanız şey paylamışmış bursa da 50 kg altında olanlar ceplerine taş koysun sdhjfklsdjfldsjfdjsfjdlsfjdlsfjs offff nasıl güldüm buna haskjdhasdjkadjaljd
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
çok teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyor tamamen yok olmadı ama azaldı baya bir hafta sonra randevum bekleyeyim en dogrusu :)Canım bazen mide bulantıları yada hamilelik belirtileri aniden kesiliyor.Bazen 2-3 günlük aradan sonra tekrar geri geliyor.Böyle şeyler yaşayan arkadaşlarımız çook oldu merak etme
Bizzzz varıızzzzzzzzzz yanında olamasakta bi msj kadar yanındayızzz ammaaaaaaİnşallah canım inşallah kalkmaz senin ne zamana denk geliyor 24. Hafta
İnşallah kuzum şu durumda benim için o kadar önemli ki annem hasta yanıma gelemez eşimin ailesi de çok önemsemez eğer kaldirirlarsa yalnız kalicam bu gidişle
Hadi gözün aydınBeni bilgilendirdiler şimdi, ikili testin kan testi sonucu da normalmiş
su içememe durumumu sordum limonata falan içsem diye sordum, suyun yerini tutmaz dedi o zaman B basiliferd in dediği gibi bir şekilde içine limon atarak falan içicem zorla
Yok kız fark etmez sağlık raporu bile özelden olabiliyor ki bunda da fark etmez ben de özelden alıcamOnlar Aydın'da evet canım annemlere gideceğim peki özelde ya da devlette olmasi fark eder mi acaba doktorun
Hayırlısı canım ya doğumda gelir belki sağlık olsun üzülmeSelam kızlar
Eşime görev çıktı Şubat ayında gidecek ne kadar sürecek bilmiyorum inşallah dogumumu görebilir dunden beri ağlıyorum inşallah şu 24. Hafta iznini kaldirmazlar yoksa 6-8 aylarımi gurbette tek başıma geçireceğim
Randevumu da persembeden cumartesiye çekmek zorunda kaldım eşim izin alamadığı için
Her şeyin hayırlısı
Merhaba arkadaşlar 8 hafta 5 günlük hamileyim 6 haftadan beridir mide bulantım çok fazla vardı iki gündür baya azaldı. Daha önceden kalp atışı durması sebebiyle iki tane kürtajım var geçen hafta salı gittiğimizde kalp atışında gelişiminde bir sorun yoktu. Bir sorun var mıdır sizde mide bulantıları nasıl ?
Biraz daha rahatladım. İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .evet ben yaşamıştım bunuaniden bulantılar 9. haftada kesilince apar topar doktora gitmiştim, her şey yolundaydı zaten 3-4 gün sonra da geri gelmişti bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?