Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım doktor rapor yazıyor 24 haftalık olduğu zaman onla beraber dilekçe veriyorsun bu kadar.
İzne çıktıktan sonra annenlere mi gidiceksin onlar nerde?

merhaba kızlar dün akşam 8 de uyuyup bu sabah 7de uyandım

Çalıştığım için gün içinde uyuma fırsatım olmuyor akşamları yığılıp kalıyorum resmen.

24. Hafta sağlıkla gelse de izne ayrılsam diye dörtt gözle bekliyorum valla.

-C-A-N-A-N- benim anti faktör xa sonucu dün akşam çıktı. Doktoruma mesaj attım 4000lik kullanmaya devam sonuç iyiii çıkmış dedi. İnternetten de baktım bir şey anlamadım doktoruma güvenerek devam artık.

Eklentiler

• FF5AEF45-208A-44FA-88D3-CE142C71E763.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
Öyle canım hayırlısı artık bakalım dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin
ahhhh ahhhhh özel sektörden bir dertli daha

nasıl ya ikiniz de kamu personeli değil misiniz. tayininizin aynı yere çıkması gerekmiyor muydu
Eşim askeri personel şark çıkarsa gidemeyecegim bir yer olma ihtimali var canım bazı yerlere eş goturulemiyor
Evet canım doktor rapor yazıyor 24 haftalık olduğu zaman onla beraber dilekçe veriyorsun bu kadar.
İzne çıktıktan sonra annenlere mi gidiceksin onlar nerde?
Onlar Aydın'da evet canım annemlere gideceğim peki özelde ya da devlette olmasi fark eder mi acaba doktorun

Bu test herkese yapılan bişey mi ? Benim doktor istemedi o yüzden yaptırmadım sanırım.

Bu test herkese yapılan bişey mi ? Benim doktor istemedi o yüzden yaptırmadım sanırım.
Hayır canım kan pıhtılaşması olup iğne kullananlarda doz ayarı yapılması için yapılıyor. Bir çok doktor test de istemiyormuş. Ben çok detaycı ve endişeli olduğum için doktorum ben teklif etmeden yapalım dedi. Beni tanıyor artık. Rutinde uygulanan bir test değil yani.

Çileği bu mevsimde nerde buldun abla

ben kartal'dayım burada manavda var vallaa

fırtınadan önce getir'in manav kısmında da buluyoruz

hadi inşallah vardır sizi o tarafta da

mürdüm erikleri var ya kırmızı büyüklerden, onlardan da hâlâ var

Merhaba arkadaşlar 8 hafta 5 günlük hamileyim 6 haftadan beridir mide bulantım çok fazla vardı iki gündür baya azaldı. Daha önceden kalp atışı durması sebebiyle iki tane kürtajım var geçen hafta salı gittiğimizde kalp atışında gelişiminde bir sorun yoktu. Bir sorun var mıdır sizde mide bulantıları nasıl ?

Canım bazen mide bulantıları yada hamilelik belirtileri aniden kesiliyor.Bazen 2-3 günlük aradan sonra tekrar geri geliyor.Böyle şeyler yaşayan arkadaşlarımız çook oldu merak etme

Günaydın çok sevindim

Valla 50 yi uçurur bu rüzgar

Canım bazen mide bulantıları yada hamilelik belirtileri aniden kesiliyor.Bazen 2-3 günlük aradan sonra tekrar geri geliyor.Böyle şeyler yaşayan arkadaşlarımız çook oldu merak etme
çok teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyor tamamen yok olmadı ama azaldı baya bir hafta sonra randevum bekleyeyim en dogrusu :)

Bizzzz varıızzzzzzzzzz yanında olamasakta bi msj kadar yanındayızzz ammaaaaaa

Hadi gözün aydın

Suya bende çözüm bulamadım çok az içiyorum hala

Hayırlısı canım ya doğumda gelir belki sağlık olsun üzülme

evet ben yaşamıştım bunu aniden bulantılar 9. haftada kesilince apar topar doktora gitmiştim, her şey yolundaydı zaten 3-4 gün sonra da geri gelmişti bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…