Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay İstanbul da yarın okullar tatilmiş. Hamile ve engellilerde idari izinliymiș. O derece fazla mı yaaa

Bi arkadaşım anlattı, bugün okul çıkışı öğrencileri velilere teslim ederken resmen uçuşuyordu çocuklar dedi.

Ciddi bir fırtına vardı yaa burada.

Hele karşı tarafta daha çokmuş heralde.

.

Ayy Rabbim yardımcınız olsun. Bizim burda da eve yeni geldim tam tepenin başında evim. Feci fırtına başladı şu an. Annemin orda falan yoktu bu kadar

Rabbim bebeginizede sizede sağlik versin Allaha emanet olsunlar insAllah

Evet evet haklısınız katılıyorum.Beni de biraz doktorlarımın bu tutumu rahatlattı.Tamamen bırakabilmek en garantisi,risk alıncak bi konu değil kesinlikle

Bende çok sigara içen biriydim daha adetimde gecikme bile olmadan sigara içerken hep Bi rahatsızlık hissetmeye başlamıştım test yaptım pozitif çıktı 3 gün kala öğrendim adete benimki biraz kolay oldu yani direkt rahatsız olmaya başladım

Günaydın herkese Dün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim

Günaydın. Çok sevindim hadi gözünaydınmaşallah kuzuya

ohh çok şükür

Reactions: kdv
Günaydın maşallah bebişe sağlıkla gelsin minik kuzular

Günaydın tontik anneleri

bugün dünden daha kötü fırtına var ağaçlar sökülecek neredeyse, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın
Günaydın katılıyorum ekmek almaya bile çıkmadım dünkü korkudan sonra kesinlikle çok çok mecbur kalmadıkça çıkmayın kızlar aklınız çıkıyor sonra bir şey mi oldu olacak mı diye

ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
Şimdi çıktım doktordan maşallah kıpır kıpır oynuyordu içeride doktor kanama alanı hiçbir şey yok dedi
ohh şükür gelmiş geçmişler olsun canım
Valla kamuya girmediğim için o kadar pişmanım ki salak kafam diyorum bazen. Kamu personeli şu an da tatil mesela. Özel sektörde çalışan hamilelere bir şey olmuyor sanırım lodosta :)
Ya da 24. haftada ne güzel doğum iznine ayrılabiliyorsunuz ama biz mecbur 32. haftayı beklemek zorundayız. Yine özel sektörde çalışan hamilelerin dinlenmeye hakkı yok sanırım :)
Hamile hamiledir kardeşim kamuda çalışan da insan özel sektörde çalışan da insan ben buna sinir oluyorum.
Mesela ben doğum yaptıktan sonra mecburen işten ayrılmak zorundayım. Çünkü çalıştığım firma 16 hafta beni beklemicek. Ya da ücretsiz izne çıkmama müsaade etmicek. Ben de en azından çocuğumu büyütürüm bari diye kendimi avutuyorum. Ama ülkenin de durumu malum.
Aman sabah sabah canım sıkıldı yine :)
bizde galiba 3 gün eş izni di mi
Evet, ben de öyle biliyorum canım.
Ben de 5 gün diye biliyorum ama
evet özel sektörde 5 kamuda 10 canım babalık izni
Ay İstanbul da yarın okullar tatilmiş. Hamile ve engellilerde idari izinliymiș. O derece fazla mı yaaa
bursada da tatilmiş. valla çok fena ya. meriç keskini takip ediyorsanız şey paylamışmış bursa da 50 kg altında olanlar ceplerine taş koysun sdhjfklsdjfldsjfdjsfjdlsfjdlsfjs offff nasıl güldüm buna haskjdhasdjkadjaljd
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)

Meriç'i ben de takip ediyorum, çok komik bi kız

ohh şükür gelmiş geçmişler olsun canım
Çok çok teşekkür ederim canm
Seni çok iyi anlıyorum eşim balkonda sigara içiyor kapı kapalı olduğu halde salona kokusu geliyor o kadar canım istiyor ki bazen diyorum sadece bir nefes çeksem diye ama hayır yani içmem, bazen de midem bulanıyor kokusundan eşim içip geldiğinde leş gibi kokuyor gibi geliyor gününe göre karışık ama bebek sağlıkla Bi doğsun emzirme dönemi geçsin balkonda kahve sigara çikolata keyfi için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…