- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.707
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.601
Ay İstanbul da yarın okullar tatilmiş. Hamile ve engellilerde idari izinliymiș. O derece fazla mı yaaa
Ayy Rabbim yardımcınız olsun. Bizim burda da eve yeni geldim tam tepenin başında evim. Feci fırtına başladı şu an. Annemin orda falan yoktu bu kadarBi arkadaşım anlattı, bugün okul çıkışı öğrencileri velilere teslim ederken resmen uçuşuyordu çocuklar dedi.
Ciddi bir fırtına vardı yaa burada.
Hele karşı tarafta daha çokmuş heralde.
.
inşallah çok teşekkür ederimCnm seni çok iyi anlıyorum bende Temmuz ayında düşük yaptımkorkular evet bitmiyor maalesef..
Kahveye döndüyse korkma Akıntını kontrolde etme bu saatten sonra.görmen sadece sana stres verir yarın hayırlısıyla güzel haberler verirsin
Rabbim bebeginizede sizede sağlik versin Allaha emanet olsunlar insAllahCevaplayan herkese teşekkür ederimŞu an kanamam azaldı diyebilirim. Ben Türkiyede yaşamıyorum. Ne yazık ki burda istediyin zaman acile gidip ultrason yaptıramazsın. Bir doktorun yönlendirmiş olması gerekir. Yine de kendi doktoruma ısrar edersem hastaneye çağırabilir. Biraz daha bekleyip doktoru arıycam kanama kahverengine dönerse tehlikesiz demişti inşallah döner
Evet evet haklısınız katılıyorum.Beni de biraz doktorlarımın bu tutumu rahatlattı.Tamamen bırakabilmek en garantisi,risk alıncak bi konu değil kesinlikle-C-A-N-A-N-
İnsanları anlamak gerçekten çok zor. Biri biseyi istemiyorsa saygı duy sus sorma dimi ama olur mu illa deşmeleri lazım. Bende ilk haftalar emin olmadan kimselere duyurmak istemedim. Görümcem bize iyi yapmışsınız saklamakla diyor kayınvalideme gidip bizden 2 aylık çocugu saklıyorlarmış demiş. Sanki bana ne büyüklük gösterdiler de hayatıma dahil etmemi bekliyorlar anlamıyorum. Ben evlenmişsim 3 yıl olmuş bir defa yeni gelindir deyip de sanki evine davet mi ettin? Yada düğün zamanım da hiçbir desteklerini görmedim. O yüzden şimdi de ben çok dahil etmiyorum.
D duygugzl
Sigara kokusundan bile vicdan azabı çekiyorum eşim içer benimde ama içen insana da bırak demek ne kadar yerinde bilemiyorum ama hamilelikte bence bu zararı kendinize ve bebeğinize yapmayın arkadaşlar çünkü bizim bir komşu vardı çok fazla içerdi sigarayı bebegi erken doğdu birde hep çok zayıflardi bilmiyorum belki ilgisi yok ama dikkatli olmakta bence fayda var.
Kız ben varya o kadar da okuyorum konuşulanları yada unutuyorum acayip unutkanlık başladıBenim de kız %80
Bu konu beni üzerBende satırları okurken göz yaşım tam pıt pıt olacak ve sana yazacaktım kii haberin bayat olduğunu gördüm yüreğim ağzıma geldiallah Zekta1 iyiliğini versin
Aynen benim baktı bugün rahat 15 dk inceledi yaniDr o zaman gelin dedii ikili test isticek enseme bakcak şimdi belli olmuyor dddi
Bende çok sigara içen biriydim daha adetimde gecikme bile olmadan sigara içerken hep Bi rahatsızlık hissetmeye başlamıştım test yaptım pozitif çıktı 3 gün kala öğrendim adeteSigara konusunda benim gittiğim bikaç doktor hep aynı fikirdeydi.Evet sigara çok zararlı ama anne eğer normalinde çok sigara içiyosa,bırakınca strese giricekse bikaç tane içmesi daha az sakıncalı diyorlar.Yani biraz kar-zarar hesabı oluyo.En önemli şey hamilelikte stres
Bende çok içiyodum normalde ama ilk bebeğimdede şimdide çok gerildiğimde ya da bazen akşamları birer tane içiyorum. Çok şükür bi sıkıntı olmadı.
Ama tam bırakabilen bıraksın valla en en güzelii
Günaydın. Çok sevindim hadi gözünaydınGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Günaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
Günaydın maşallah bebişeGünaydın herkeseDün akşam kananam olmuştu yazmışdım buraya. Sabah erkenden doktora gitdim. Doktor herşey normal dedi ama bu haftalarda kanama olmaması gerekirmiş. O yüzden takip edecekler bir süre. Gelecek hafta ikili test var o zamana kadar evden çıkma çok haraket etme dedi. Bebeğim haraket ediyordu görünce o kadar mutlu oldum ki, dünden beri ilk kez rahat nefes aldlm Dün destek olan herkese çok teşekkür ederim
GünaydınGünaydın tontik anneleri
bugün dünden daha kötü fırtına var ağaçlar sökülecek neredeyse, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)Sigara konusunda benim gittiğim bikaç doktor hep aynı fikirdeydi.Evet sigara çok zararlı ama anne eğer normalinde çok sigara içiyosa,bırakınca strese giricekse bikaç tane içmesi daha az sakıncalı diyorlar.Yani biraz kar-zarar hesabı oluyo.En önemli şey hamilelikte stres
Bende çok içiyodum normalde ama ilk bebeğimdede şimdide çok gerildiğimde ya da bazen akşamları birer tane içiyorum. Çok şükür bi sıkıntı olmadı.
Ama tam bırakabilen bıraksın valla en en güzelii
ohh şükür gelmiş geçmişler olsun canımŞimdi çıktım doktordanmaşallah kıpır kıpır oynuyordu içeride doktor kanama alanı hiçbir şey yok dedi
Valla kamuya girmediğim için o kadar pişmanım ki salak kafam diyorum bazen. Kamu personeli şu an da tatil mesela. Özel sektörde çalışan hamilelere bir şey olmuyor sanırım lodosta :)YA evet şimdi gördüm ben debenim doğum günüm 19 Haziran o günde doğurmayı çok isterim ama nasıl olur hiç bilemiyorum. Gününde mi doğurcaz nasıl doğurcaz oraları falan çok merak ediyorum
Evet varmış ama daha az galiba. Ben annelere daha çok pozitif ayrımcılık yapılsın istiyorum. Avrupa’da bazı yerlerde örn hollanda, ücretli izin bir yılmış. Süper değil mibizde doğumdan sonra sekiz hafta abi dikişler iyileşiyor mu o kadar sürede
Müdürlerle ilgili çok güzel bir fıkra biliyorum hahahahshs aramızda müdür varsa diye hiç değinmiceminşallah insafa gelir de güzel güzel ayarlar. Yarım gün çalışıyoruz biz ilk altı ay yönetici müsaade ediyor süt izni olarak. Okul eve yakın mı? Umarım sizin de öyle olur rahat rahat gider gelirsiniz
Bu konunun sıkı takipçisiyim şu anda devam ediyor herkesin çevresinde 24 ü dolduran izne çıkmış ama cimere sordum yine de, doğru düzgün bir cevap gelirse burda da paylaşırım mutlaka
bizde galiba 3 gün eş izni di mi
Evet, ben de öyle biliyorum canım.
evet özel sektörde 5 kamuda 10 canım babalık izniBen de 5 gün diye biliyorum ama
bursada da tatilmiş. valla çok fena ya. meriç keskini takip ediyorsanız şey paylamışmış bursa da 50 kg altında olanlar ceplerine taş koysun sdhjfklsdjfldsjfdjsfjdlsfjdlsfjs offff nasıl güldüm buna haskjdhasdjkadjaljdAy İstanbul da yarın okullar tatilmiş. Hamile ve engellilerde idari izinliymiș. O derece fazla mı yaaa
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)Bende çok sigara içen biriydim daha adetimde gecikme bile olmadan sigara içerken hep Bi rahatsızlık hissetmeye başlamıştım test yaptım pozitif çıktı 3 gün kala öğrendim adetebenimki biraz kolay oldu yani direkt rahatsız olmaya başladım
bursa da bulunduğum bölgede öyle bir yağmur ve fırtına var ki anlatamam sanaaaGünaydın tontik anneleri
bugün dünden daha kötü fırtına var ağaçlar sökülecek neredeyse, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
ohh şükür gelmiş geçmişler olsun canım
Valla kamuya girmediğim için o kadar pişmanım ki salak kafam diyorum bazen. Kamu personeli şu an da tatil mesela. Özel sektörde çalışan hamilelere bir şey olmuyor sanırım lodosta :)
Ya da 24. haftada ne güzel doğum iznine ayrılabiliyorsunuz ama biz mecbur 32. haftayı beklemek zorundayız. Yine özel sektörde çalışan hamilelerin dinlenmeye hakkı yok sanırım :)
Hamile hamiledir kardeşim kamuda çalışan da insan özel sektörde çalışan da insan ben buna sinir oluyorum.
Mesela ben doğum yaptıktan sonra mecburen işten ayrılmak zorundayım. Çünkü çalıştığım firma 16 hafta beni beklemicek. Ya da ücretsiz izne çıkmama müsaade etmicek. Ben de en azından çocuğumu büyütürüm bari diye kendimi avutuyorum. Ama ülkenin de durumu malum.
Aman sabah sabah canım sıkıldı yine :)
evet özel sektörde 5 kamuda 10 canım babalık izni
bursada da tatilmiş. valla çok fena ya. meriç keskini takip ediyorsanız şey paylamışmış bursa da 50 kg altında olanlar ceplerine taş koysun sdhjfklsdjfldsjfdjsfjdlsfjdlsfjs offff nasıl güldüm buna haskjdhasdjkadjaljd
ben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
Çok çok teşekkür ederim canmohh şükür gelmiş geçmişler olsun canım
Seni çok iyi anlıyorum eşim balkonda sigara içiyor kapı kapalı olduğu halde salona kokusu geliyor o kadar canım istiyor ki bazen diyorum sadece bir nefes çeksem diye ama hayır yani içmem, bazen de midem bulanıyor kokusundan eşim içip geldiğinde leş gibi kokuyor gibi geliyor gününe göre karışıkben de sigara içen birisiydim. hatta şöyle söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğim de nasıl ya ben şimdi sigarayı bırakmak zorundayım diye çok telaş yapmıştım. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri 1 tane bile ağzıma sürmedim. benim keyfim yüzümden çocuğun zarar görmesini göze alamazdım. ama ilk 2 hafta o kadar kötü günler geçirdim ki. ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Şimdi düşündüğüm tek şey çocuk doğar doğmaz hemen sigaraya koşmak istemem :) hayalim de yaşıyor sigara resmen kahvemi almışım balkonuma geçmişim sigaramı içiyorum ohhhh nasıl güzel hahahaha :) sigara içmeyenler beni asla anlamazlar. manyak galiba bu kız derler ama gelin bir de bana sorun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?