Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ay hayır ağlama, stres yapma şark görevi mi
nereye gidecek
Evet canım onun gibi bir şey şimdilik 3 ay dediler ama uzayabilir de demisler ne yapayım alışacağım
İnşallah yetişecek doğumuna canım, üzülme stres yok
Aynı gün randevularimiz hadi bakalım, senin saat kaçta?
Saat 12 de canım kahvaltımı falan yapar öyle giderim diye 12 ye aldım
Hepimizin hakkında hayırlısı

aaa nereye çıktı kuzum. ne kadar süreliğine çıktı

Ya günaydın canım. Merak etme devam edecek yeni varyant çıkmış bir de, kolay kolay kaldıramazlar. İçini ferah tut

Canım benim bildiğim devam ediyor kuzenimin çocuğunun öğretmenide hamile dedi 24. Haftada izne ayrıldı yani bence devam eder sen de içini ferah tut Rabbim bi yoluna koymuştur

Reactions: Jou
Üzülme kuzum herşeyin hayırlısı ama eşin doğumunda yanında olacak inanıyorum üzülme ağlama bebişi üzme yahu

3 ayda yetişir daha uzun sürmezse yıpratma kendini

hep derler ya; hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlermiş. Mutlaka bunda sizin hayatınız için planlanan bi güzellik vardır, sen de gidebilirsen gidersin yanına Sakın yıpratma kendini

Ya günaydın canım. Merak etme devam edecek yeni varyant çıkmış bir de, kolay kolay kaldıramazlar. İçini ferah tut
İnşallah canım inşallah kalkmaz senin ne zamana denk geliyor 24. Hafta
Canım benim bildiğim devam ediyor kuzenimin çocuğunun öğretmenide hamile dedi 24. Haftada izne ayrıldı yani bence devam eder sen de içini ferah tut Rabbim bi yoluna koymuştur
İnşallah kuzum şu durumda benim için o kadar önemli ki annem hasta yanıma gelemez eşimin ailesi de çok önemsemez eğer kaldirirlarsa yalnız kalicam bu gidişle

Hayır hayır hiç kafana takma herşey istediğin gibi olucak görüceksin

Üzülme kuzum herşeyin hayırlısı ama eşin doğumunda yanında olacak inanıyorum üzülme ağlama bebişi üzme yahu
Dünden beri helak olduk zaten bebek de bende hayırlısı olsun inşallah tek sağ olsun da gitsin gelsin
Öyle canım gerçekten öyle ben zaten 24 haftadan sonra ailemin yanina gidecektim ama işte birden görev çıktı falan deyince kötü oldum.
Belki böylesi daha hayırlıdır şarktan sayilacakmis sanırım biraz şark görevinden yemiş olacağız daha erken biter diyor eşim ama şimdi avutmak için söylüyor gibi geliyor

Üzme kendini şimdi hormonlarda ekstra zirve durumunda sağlıkla kavuşun birbirinize canım benim kıyamam üzülme

martta benim. Senin? Biraz daha önce galiba.
Çok uzağa mı gitti? sen Urfa’daydın değil mi? Bence hiçbir sorun olmayacak minik civcivi beraber karşılayacaksınız
Urfadayim burası eşime doğu sayilmiyor Uzak değil aslında ama benim gidebileceğim bir yer değil
Şubat'ın son haftası sanirim benimde keşke 1-2 hafta daha büyük olsaydı diyorum tam 15 tatile gelecekti şimdi 15 tatil ondan sonra da 3 hafta daha çalışacağım sonra başlıyor izin
Peki nasıl oluyormuş canım arastirdin mi dilekçe mi veriliyor

Ahh özel sektör kanayan yaram.Günde 10 saat ders anlattığımı biliyorum bir ara rüyalarımda bile M Kemal’le cepheden cepheye koşuyorduk bu sene işten ayrıldım çalışmayınca hissedilen boşlukta ayrı ama özel sektörde de sömürüldüğümğ hissetmek ayrı canımı yakıyordu .Şu ülkede maalesef hiç bir şey kolay olmuyor

Üzme kendini şimdi hormonlarda ekstra zirve durumunda sağlıkla kavuşun birbirinize canım benim kıyamam üzülme
Çok teşekkür ederim kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki ailem hep arkamda dururdu ama annem hasta olunca artık onlara da çok bir şey duyuramiyorum her şeyle tek başıma baş etmek zorundayım çok yorgunum. Eşim zaten bir şey olmaz rahat ol kafasında
Derdi veren Allah'ım dermanını da verir inşallah

Ah canım benim.Olsun bak 24. Haftadan ailenin yanına gidicekmişsin zaten.Allah dermansız dert vermesin.Çok zor bir durum ama olsun sende eşin gelene kadar bebişine hazırlık yaparsın öyle düşünnn kendini mutlu et, senle beraber bebişinde üzülüyor unutma

ahhhh ahhhhh özel sektörden bir dertli daha
Yok kuzum o zaman zaten ayrılacaktık gidemeyecegim bir yer olacak sanırım. Düşünmemeye ertelemeye çalışıyordum ama malesef daha da erken oldu
nasıl ya ikiniz de kamu personeli değil misiniz. tayininizin aynı yere çıkması gerekmiyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…