Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kurallar ihtiyaçlara cevap vermediği için insanlar suistimal ediyor bence canım. 8 haftada lohusalığı henüz atlatamamış, kanaması devam eden insanlar oluyor. İster istemez kendi menfaatine olan çözümlere yöneliyorlar.

kasık ağrım var evet.kanamam kırmızıdan kahverengine döndü. doktorum kahverengi kanamadan korkma dedi. Ama bu benim ilk bebeğim değil bir kez de düşük yaptım. Korkum daha çok bu yüzden. Yarın sabah da kontrol günüm zaten inşallah güzel haber alırım. Bu gece bana uyku yok

leylav canım, doktorun neden sana 5 hafta sonraya randevu verdi?
Özel hastane değil mi?
Hangi şehirleşin?
Bana da çok uzun geldi ama anlamadım Canan. Hatta folik asiti bıraktırdı. Bi dahaki kontrole kadar bişe kullanma biraz boşluk zamanın olsun sen de kendini toparla dedi. Kan ilacı ve vitamin de vermedi. İstanbuldayım anadolu yakasında. doktorun özel muayenesine gidiyorum. Bilgili iyi de bi doktor aslında.

Cnm seni çok iyi anlıyorum bende Temmuz ayında düşük yaptımkorkular evet bitmiyor maalesef..
Kahveye döndüyse korkma Akıntını kontrolde etme bu saatten sonra.görmen sadece sana stres verir yarın hayırlısıyla güzel haberler verirsin

Sadece kadın değil ki canım. Eşimin kuzeni vefat etti. İzin hakkı yok. Mecburen 1 hafta rapor alıp gittik. Aile kavramı diye bir şey var. Ne diyecekti amcasına, bize izin vermiyorlar amca başın sağolsun mu? Uç noktalar elbette vardır ama çoğunluğu suistimale iten sistem bence.

Çok geçmiş olsun kahverengiye döndüyse derin bir oh diyebiliriz bence çok şükür yarın da kontrol varmış bir çoğumuz çeşit çeşit renklerde yaşıyoruz evhamlanıyoruz hele ki ilk çocuk olunca çok çok normal güzelce dinlenin güzel düşünün ki stres olmasın stres her şeyi etkiliyor maalesef sabah güzel haberinizi alırız burda hep birlikte

Aaa, ben de Anadolu yakasındayım.

Çamlıca’dayım ben, doktorum Ataşehir’de Mehtap YAZICIOĞLU.
Seninki kim? Memnun musun?

.

Merhaba ben bugün yazmıştım doktora gidicem diye gittim ve 11+5 ama 1 hafta erken döllenme olmuş 12+6 gibi dedi cinsiyet ikili test sonucu gene bakicam ama şimdilik kıza benziyor dedi 7 gün sonra tekrar kontrol randevusuna gidicem ve son olarak folik asit olarak pregnom kullanıyordum birakicam mi diye sordum hayır doğuma kadar devam faydası var dedi haftaya da çinko vs başka vitaminler vericekmis hatırlamıyorum şimdi neler dedi ilk defa büyük halini gördüm kafalı vücutlu heyecandan dinlryemedim doktoru

Gözünüz aydın, çok sevindim.
Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…