Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende aynı oldum koşa koşa doktora gittim sorun yoktu. Öyle çok giden var doktora şükür sıkıntı olmadı hiç. İçin rahat etsin diyorsan git istersen doktora

Çok sevindim canım, doktor öyle dediyse öyledir.

Yapacağın her şeyi yaptın sen, sonucu yorumlayacak olan doktor.

.

seni göremeyince tahmin ettim

uyu uyu ben de dün gece görece erken yattım böyle havada zaten en güzeli battaniye, sıcak bi şeyler bi de uyku

Balkiz94 Canimbalkiz Allah yardımcın olsun muhakkak bir kapı açacaktır böyle karşıdan söylemek belki inandırıcı gelmiyor ama insan o an gelince o rahmeti hissediyor. Bende tamamen yalnızım Rabbim var . Kardeş anne teyze hala hiç hiç bişey yok eşimin de kendi dukkani izin çok olmayacak ve 7 yasinda kizim var doğumda ne olcak kızımı alicam mi bırakacak kimse yok bir sürü düşünce var ama Rabbim mutlaka kapı açacaktır deyip tevekkül ediyorum. Inşallah en güzel şekilde kafan rahatlar herşey beklemediğin kadar yoluna girsin canim

Valla kuzum benim sadece bı hafta oldu bulantım aman olmasında bütün morelim çöküyor valla. Bir sorun olmaz diye düşünüyorum her bünyede hamilelik farklı tepkiler veriyor. Kötü düşünme. Yaranı deşmek istemem ama kalp atışı durmasında kanama yada sancılanma gibi de sıkıntılar yaşamamış mıydın?

İlkinde kanama vardı ikincisinde kese görmüştük kalp atışı görmeye kontrolde 8. haftada gittiğimizde durmuştu. Bu onlar gibi değil çok şükür iki kere 10 gün arayla kalp atışı duydum.

Kuzum gönlünü ferah tut kendini de bebişini de üzme . Emin ol yaşadığımız herşey de gizli bir güzellik saklı. Rabbim neylerse güzel eyler. Hem doğumunda yanında olacağına bende inanıyorum . Dişlerin nasıl oldu canım bu arada?
Sen hangi şehirdesin canım? çok iyi fiyat vermiş valla .ablam ağustosta doğum yaptı yaklaşık 8000 e denk geldi hemde normal doğumdu. Sezeryan olunca 11 bin diye bir fiyat duyduğumu biliyorum .

İlkinde kanama vardı ikincisinde kese görmüştük kalp atışı görmeye kontrolde 8. haftada gittiğimizde durmuştu. Bu onlar gibi değil çok şükür iki kere 10 gün arayla kalp atışı duydum.
Bir sıkıntı yoktur o zaman kuzum gönlünü ferah tut. Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.

Uyu kuzumm bende pek uyuyamadımm kıyamet koptu burdaa şimşekk gökgürültüsü acayip ti saba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…