Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok şükür maşallah canım sen normal ıkılı test mı yaptırdın nıpt (fetal dna ) mı yaptırmıştın yada aranızda nıpt testi yaptıran arkadaşlar kimdi bende 37 yaşındayım tarama yaptırmak istemiyorum ama doktorum enseyi biraz kalın gördüm dedi içim içimi yiyo

Ben yaptırdım canım. Ondördüncü haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyor izlediğimden beri kendime gelemedim ya
Valla ben izleyemedim kuzum ama Allah keşke öylesi insanlara evlat nasip etmese. Ama vardır bir bildiği kurban oldugumun. Gerçekten öyle anne sıfatında olan insanlarda var baba diye gezinenlerde. Bizim surda canımız gidiyor su icemiyoruz acaba zarar verir mi diye. Kucaklarına almışlar birde el kadar bebeye işkenceye ediyorlar elleri ayakları kırılsın.

Son düzenleme:
12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi

Çok doğru söylüyorsun canım, Allah böyle insanlara nasip etmesin anne baba olmayı.

yok normal ikili test yaptırdım, zaten transferden önce de embriyoya genetik tarama testi yapılmıştı sağlıklıydı, ikiliyi de doktor önerdi diye yaptırdım

kalın dediği kaç ki kalın mesela?

ne ölçtüğünü söyledi mi? benim de yaşım var bu arada aralık'ta 39 oluyorum

böyle düşünüp stres yapma benim raporda yaşım riskli çıkmıştı ama down çıksa bile sonuna kadar gidecektim bu yüzden hiç canımı sıkmadım, stres yapmadım doktorun bilgilendirmesini bekledim

sen içim rahat etsin diyosan yap testini fetal biraz daha garanti oluyor sanırım, yaptır rahatla

yoksa bu örnekler çokbir sorun yok deniyor doğumda down'la karşılaşılıyo, sorun var deniyo çocukta sorun çıkmıyo doğumda,

bunları düşünerek stres yapma gebeliğinin tadını çıkar için rahat etmeyecekse bu detaylı olan fetal olanı yaptır rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…