Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyor izlediğimden beri kendime gelemedim ya

gördüm yaa inşallah devlet alır ellerinden

bunlar anne baba olmamalı diyorum hep böyle anne - baba olmak için yanıp tutuşanlar varken

12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
Yok canım benim eşim bana o konuda seçme hakkı vermedi direk fetal test yaptırdım. 12-14 gün felan sanırsam sonuç geldi. Serenity İzmir kliniğidi. Yaptirdigim yerde.

Ben yaptırdım ama daha sonuçlar çıkmadı.

Hiç mi için acımıyor ya el kadar bebek. Nasıl bir kalpleri var

Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyor izlediğimden beri kendime gelemedim ya
neyseki baba tutuklanmiş cocuk yogunbakimda.Ben o videoyu cekenede beddua ettim.Allah gostermesin ceken anne olsun o adamin kafasinda bsy kirarsin akil almiyor Allah sonumuzu hayr etsin

12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
Benim yengeme de aynı şeyleri demişti doktoru o da birkaç doktora daha görünmüştü. Onlar bebekte sıkıntı olmadığını söylemişlerdi. O yüzden canını sıkma canım.

Canımmmm Allah yardımcın olsun dediğin gibi Rabbim muhakkak bir kapı açar. Bazılarımız bu hayatta çok daha fazla sınanıyoruz ne yapalım buna da şükür, belki öbür dünyada sınavımız kolay olur, konuşmak dertleşmek istersen her zaman buradayım insan insanı kırıldığı yerden anlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım inşallah olur. Ağrıyorlar hala ama ben diğer konuyu düşünmekten ağrıyı unuttum, randevumu erteledim gidene kadar geçer inşallah diye dua ediyorum

Hiç mi için acımıyor ya el kadar bebek. Nasıl bir kalpleri var
Ya esas sıkıntı onları büyüten ana baba da. Gör Allah nasıl bir sevgisizliğin içinde nasıl bir ailede yetiştiler. Ama anne baba olmak kesinlikle herkese kanunen hak olmamalı. Evlenirken boş bir kan tahlili yerine psikolojik testlere girmeliyiz testten geçemeyene gözetimli korunma yöntemleri uygulanmalı. Yada başka bir yöntem muhakkak bulunmalı. Yazık o psikolojiyle büyüyen çocuklara .
neyseki baba tutuklanmiş cocuk yogunbakimda.Ben o videoyu cekenede beddua ettim.Allah gostermesin ceken anne olsun o adamin kafasinda bsy kirarsin akil almiyor Allah sonumuzu hayr etsin

aynısını düşünüyorum

Benim yengeme de aynı şeyleri demişti doktoru o da birkaç doktora daha görünmüştü. Onlar bebekte sıkıntı olmadığını söylemişlerdi. O yüzden canını sıkma canım.
Kan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorum Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin tek duam o

Sonucunuz temiz çıkacak inşallah

hadi güzel haberler sen düşünme şimdi güzel şeyler düşün güzel olsun

kaç dedi doktor? sınır dediği kaçmış?

Iyi ki varsın canimm. Balkız baldankiz Allah razı olsun çok doğru demissin Rabbim gönlüne ferahlik versin

37 yaşındayım 3.bebeğim bu 3 ml nerdeyse tam sınır dedi bence kalın dedi bilmiyorum ki içime o fitili attı en azından varsada öğren kendini ona göre hazırla gibi konuştu zaten fetal dna pozitif gelirse amiyosentez öneriyorum öle sonuç için aileye karar için söylüyoruz dedi inan allak bullak oldum yoksa elbetteki hepsi Rabbimden sonraki kusurlardan da korusun mevlam evlatlarımızı bilmiyorum iyi ettim kan vermek le kötü mü şuan onu bile düşünemiyorum

Çok haklısın kesinlikle öyle. Herkes anne baba olmamalı. Ya ben o kadar çok düşündüm ki erken mi yapabilir miyim çocuğa bakabilir miyim diye.

Bebeğin duruşu bile etkilemiş olabilir. Allahın izniyle sorun çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…