- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.721
Şuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyorizlediğimden beri kendime gelemedim ya
Yok canım benim eşim bana o konuda seçme hakkı vermedi direk fetal test yaptırdım. 12-14 gün felan sanırsam sonuç geldi. Serenity İzmir kliniğidi. Yaptirdigim yerde.12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
İnşallah canım.gördüm yaa inşallah devlet alır ellerinden
bunlar anne baba olmamalı diyorum hep böyle anne - baba olmak için yanıp tutuşanlar varken
Ben yaptırdım ama daha sonuçlar çıkmadı.Çok şükür maşallahcanım sen normal ıkılı test mı yaptırdın nıpt (fetal dna ) mı yaptırmıştın yada aranızda nıpt testi yaptıran arkadaşlar kimdi bende 37 yaşındayım tarama yaptırmak istemiyorum ama doktorum enseyi biraz kalın gördüm dedi içim içimi yiyo
Hiç mi için acımıyor ya el kadar bebek. Nasıl bir kalpleri varBen yaptırdım canım. Ondördüncü haftadan sonra yapılmıyor diye biliyorum.
Valla ben izleyemedim kuzum ama Allah keşke öylesi insanlara evlat nasip etmese. Ama vardır bir bildiği kurban oldugumun. Gerçekten öyle anne sıfatında olan insanlarda var baba diye gezinenlerde. Bizim surda canımız gidiyor su icemiyoruz acaba zarar verir mi diye. Kucaklarına almışlar birde el kadar bebeye işkenceye ediyorlar elleri ayakları kırılsın.
neyseki baba tutuklanmiş cocuk yogunbakimda.Ben o videoyu cekenede beddua ettim.Allah gostermesin ceken anne olsun o adamin kafasinda bsy kirarsin akil almiyor Allah sonumuzu hayr etsinŞuan moralim çok bozuk
Az önce bir videoya denk geldim, güya babası olacak pislik adam 2 aylık bebeği öldüresiye dövüyorizlediğimden beri kendime gelemedim ya
Demi yaaa nasıl çektin onu kalkıp o adama bir şey yapmadınneyseki baba tutuklanmiş cocuk yogunbakimda.Ben o videoyu cekenede beddua ettim.Allah gostermesin ceken anne olsun o adamin kafasinda bsy kirarsin akil almiyor Allah sonumuzu hayr etsin
Benim yengeme de aynı şeyleri demişti doktoru o da birkaç doktora daha görünmüştü. Onlar bebekte sıkıntı olmadığını söylemişlerdi. O yüzden canını sıkma canım.12+3 bugün vericem kan sonuç nekadarda geldi senin bide yaptırmadan doktorun ultrason da ense kalınlığı falan ver demişmiydi
Canımmmm Allah yardımcın olsun dediğin gibi Rabbim muhakkak bir kapı açar. Bazılarımız bu hayatta çok daha fazla sınanıyoruz ne yapalım buna da şükür, belki öbür dünyada sınavımız kolay olur, konuşmak dertleşmek istersen her zaman buradayım insan insanı kırıldığı yerden anlar, Allah hepimizin yardımcısı olsunBalkiz94 Canimbalkiz Allah yardımcın olsun muhakkak bir kapı açacaktır böyle karşıdan söylemek belki inandırıcı gelmiyor ama insan o an gelince o rahmeti hissediyor. Bende tamamen yalnızım Rabbim var . Kardeş anne teyze hala hiç hiç bişey yok eşimin de kendi dukkani izin çok olmayacak ve 7 yasinda kizim var doğumda ne olcak kızımı alicam mi bırakacak kimse yok bir sürü düşünce var ama Rabbim mutlaka kapı açacaktır deyip tevekkül ediyorum. Inşallah en güzel şekilde kafan rahatlar herşey beklemediğin kadar yoluna girsin canim
İnşallah canım inşallah olur. Ağrıyorlar hala ama ben diğer konuyu düşünmekten ağrıyı unuttum, randevumu erteledim gidene kadar geçer inşallah diye dua ediyorumKuzum gönlünü ferah tut kendini de bebişini de üzme. Emin ol yaşadığımız herşey de gizli bir güzellik saklı. Rabbim neylerse güzel eyler. Hem doğumunda yanında olacağına bende inanıyorum . Dişlerin nasıl oldu canım bu arada?
Sen hangi şehirdesin canım? çok iyi fiyat vermiş valla .ablam ağustosta doğum yaptı yaklaşık 8000 e denk geldi hemde normal doğumdu. Sezeryan olunca 11 bin diye bir fiyat duyduğumu biliyorum.
Ya esas sıkıntı onları büyüten ana baba da. Gör Allah nasıl bir sevgisizliğin içinde nasıl bir ailede yetiştiler. Ama anne baba olmak kesinlikle herkese kanunen hak olmamalı. Evlenirken boş bir kan tahlili yerine psikolojik testlere girmeliyiz testten geçemeyene gözetimli korunma yöntemleri uygulanmalı. Yada başka bir yöntem muhakkak bulunmalı. Yazık o psikolojiyle büyüyen çocuklara .Hiç mi için acımıyor ya el kadar bebek. Nasıl bir kalpleri var
neyseki baba tutuklanmiş cocuk yogunbakimda.Ben o videoyu cekenede beddua ettim.Allah gostermesin ceken anne olsun o adamin kafasinda bsy kirarsin akil almiyor Allah sonumuzu hayr etsin
Ya esas sıkıntı onları büyüten ana baba da. Gör Allah nasıl bir sevgisizliğin içinde nasıl bir ailede yetiştiler. Ama anne baba olmak kesinlikle herkese kanunen hak olmamalı. Evlenirken boş bir kan tahlili yerine psikolojik testlere girmeliyiz testten geçemeyene gözetimli korunma yöntemleri uygulanmalı. Yada başka bir yöntem muhakkak bulunmalı. Yazık o psikolojiyle büyüyen çocuklara .
Kan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorumBenim yengeme de aynı şeyleri demişti doktoru o da birkaç doktora daha görünmüştü. Onlar bebekte sıkıntı olmadığını söylemişlerdi. O yüzden canını sıkma canım.
Sonucunuz temiz çıkacak inşallahKan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorumRabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin tek duam o
Kan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorumRabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin tek duam o
Iyi ki varsın canimm. Balkız baldankizCanımmmm Allah yardımcın olsun dediğin gibi Rabbim muhakkak bir kapı açar. Bazılarımız bu hayatta çok daha fazla sınanıyoruz ne yapalım buna da şükür, belki öbür dünyada sınavımız kolay olur, konuşmak dertleşmek istersen her zaman buradayım insan insanı kırıldığı yerden anlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım inşallah olur. Ağrıyorlar hala ama ben diğer konuyu düşünmekten ağrıyı unuttum, randevumu erteledim gidene kadar geçer inşallah diye dua ediyorum
37 yaşındayım 3.bebeğim bu 3 ml nerdeyse tam sınır dedi bence kalın dedi bilmiyorum ki içime o fitili attı en azından varsada öğren kendini ona göre hazırla gibi konuştu zaten fetal dna pozitif gelirse amiyosentez öneriyorum öle sonuç için aileye karar için söylüyoruz dedi inan allak bullak oldum yoksa elbetteki hepsi Rabbimden sonraki kusurlardan da korusun mevlam evlatlarımızı bilmiyorum iyi ettim kan vermek le kötü mü şuan onu bile düşünemiyorumyok normal ikili test yaptırdım, zaten transferden önce de embriyoya genetik tarama testi yapılmıştı sağlıklıydı, ikiliyi de doktor önerdi diye yaptırdım
kalın dediği kaç ki kalın mesela?
ne ölçtüğünü söyledi mi? benim de yaşım var bu arada aralık'ta 39 oluyorum
böyle düşünüp stres yapmabenim raporda yaşım riskli çıkmıştı ama down çıksa bile sonuna kadar gidecektim bu yüzden hiç canımı sıkmadım, stres yapmadım doktorun bilgilendirmesini bekledim
sen içim rahat etsin diyosan yap testini fetal biraz daha garanti oluyor sanırım, yaptır rahatla
yoksa bu örnekler çokbir sorun yok deniyor doğumda down'la karşılaşılıyo, sorun var deniyo çocukta sorun çıkmıyo doğumda,
bunları düşünerek stres yapma gebeliğinin tadını çıkariçin rahat etmeyecekse bu detaylı olan fetal olanı yaptır rahatla
Çok haklısın kesinlikle öyle. Herkes anne baba olmamalı. Ya ben o kadar çok düşündüm ki erken mi yapabilir miyim çocuğa bakabilir miyim diye.Ya esas sıkıntı onları büyüten ana baba da. Gör Allah nasıl bir sevgisizliğin içinde nasıl bir ailede yetiştiler. Ama anne baba olmak kesinlikle herkese kanunen hak olmamalı. Evlenirken boş bir kan tahlili yerine psikolojik testlere girmeliyiz testten geçemeyene gözetimli korunma yöntemleri uygulanmalı. Yada başka bir yöntem muhakkak bulunmalı. Yazık o psikolojiyle büyüyen çocuklara .
Bebeğin duruşu bile etkilemiş olabilir. Allahın izniyle sorun çıkmayacakKan verdim şimdi hiç tarama yaptırmamak isterken böle bi yola girdim doktor ense kalınlığını beğenmediği sınırda dediği için inşallah hayırlı sonuçlar çıkar şun15 gün nasıl geçer bilmiyorumRabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin tek duam o
İnşallah Allah razı olsun duanızda benide unutmayın Rabbim hayırlı aonuçlar almayı nasip etsinBebeğin duruşu bile etkilemiş olabilir. Allahın izniyle sorun çıkmayacak
Tabi ki ederimİnşallah Allah razı olsun duanızda benide unutmayın Rabbim hayırlı aonuçlar almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?