Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa evet mantıklı ama bazı hareketlerde keskin ağrı girince insan bir korkuyor zarar geliyor mu diye

Hipnobirthing diye bir kitap var. O bahsettiğin şeyle mi ilgili acaba? Mongan yöntemi diye geçiyor
Aa evet mantıklı ama bazı hareketlerde keskin ağrı girince insan bir korkuyor zarar geliyor mu diye
Evet ama korunuyormuş içerde hiçbir sorun yok, nasıl rahat edersen öyle

sweetgirlcandy paylaş paylaşşşş herkes bebişine bir örnek yapsın haziran bebelerinin battaniyeleri bir olsun bende annemde sürekli yatıyorken bana da meşgale olsun bari deliricem yoksa
sweetgirlcandy haziran bebeleri battaniyesi çok güzel fikir videosunu buldum ben bakıyorum şimdi ilk saniyede hemen şablonu gösterdi bakalım nasılmış

sweetgirlcandy paylaş paylaşşşş herkes bebişine bir örnek yapsın haziran bebelerinin battaniyeleri bir olsun bende annemde sürekli yatıyorken bana da meşgale olsun bari deliricem yoksa
Hepimiz bir örnek örteriz Paylaşcam birazdan

Kızlar 5 adet iple 1 battaniye oluyor. Ben asıl videoyu bulamadım.

ayneyn in paylaştığında ki şablon daha güzel. Benimki de o şekilde eve gidince onu da atarım. 6 sırada bir aynı model uygulanıyor zaten

Hatırlıyorum seni bebeğim.
Kaçıncı haftaya kadarmış söyledi mi?
Bende şuan coraspirin içiyorum bırak dedi ama baktı tedirginim zararı yok bir kutu daha iç o zaman dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…