Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

son zamanlardabi şeyi takmamıştın kafana şimdi tam oldu

sonra yakalıyolar kuzum endişe etme sorun olsa doktorun söyler, benim de hep önde gidiyodu, yakalayacağını bildiğim için buradaki tarihi hiç düzeltmedim yakalamış bile son kontrolde tam gününde çıktı

bunlar olası şeyler kafana takma bir sorun olsa zaten acımasızca çat diye söyleyebiliyorlar o yüzden için rahat etsin

Bence birdaha gidişinde sor geç döllenme de olabilir ki benim bir hafta erken döllenme 11+5 yerine mesela 12+6 demişti son gittimde o zaman benimde ense kalin çıkardı ama beyin ayaklar kollar baş popo mes. vs bakınca orantılı oluyor

Evet canım ya en başından bı hafta gerideydi boy ölçümlerinde. Şimdi parça parça ölçüyorlar ya karın ölçümü çok geri geldi bana. Hadi diğerlerinde ki bir haftayı geçtim artık.

Doktorda demiş ama sıkıntı değil diye. Bence kafana takılacak bir durum yok. İçini rahat tut. Doktoruna güven. Streste iyi değil canım

Jou

Reactions: Jou
Ooooo çooookkk şükürrrr demekkii birisini totosunu vurmamla hissettii

Ne bilim Özge abla ya evde olmak bana hiç iyi gelmiyor durup durup kuruyorum. On günlük kontrol hakkım var ? Ona da gitsem mi?

Doktorda demiş ama sıkıntı değil diye. Bence kafana takılacak bir durum yok. İçini rahat tut. Doktoruna güven. Streste iyi değil canım
Çok teşekkür ederim canim ilgilendiğin için. ya bütün gün evdeyim kafamda olur olmaz şeyler kuruyorum. Kendimi beslenme konusunda da yetersiz buluyorum zaten acaba onla da ilgisi var mıdır?

Benim iştahım açık değil ama anlamsız bir şekilde kilo alıyorum. Hamileliğin başından beri bir tane tatlı hamur işi yedin mi desen yok. Bugün diyetisyene gittim artık inşallah bi işe yarar. İşten gelincede evin için de deli dana gibi yarım saat yürüyüş yaptım güya. Başım döndü odadan odaya koşarken :))

Beslenmeyle hiç alakası yok. İlk hamileliğimde ilk 3 ay sadece peynir çubuk kraker yiyebilmiştim. Çoğu hamileler yiyemiyor. Bebekler bir şekilde besleniyor yani merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…