Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı cumalar a dostlar. boşta kaldıkça bebeğimi kucağım alınca ben ne yapacağım hiçbir şey bilmiyorum diye efkarlanıyorum. hala kavramış değilim var mı böyle bi arkadass
Ben hiiiiç oraları düşünmüyorum şu andayoksa kafayı yerim daha bebek nasıl tutulur onu bile bilmiyorum annem kaynanam gelecek onlara dicem eti sizin kemiği benim

Bilmem bi ilahi güç gelir heralde hajsjshhs ya çok zor olacak şaka bi yana işe başlayınca bakıcı da istemiyorum napcaz bakalım önce bi doğuralım da şu an doğum daha büyük mesele
doğum konusunda hiç endiseli değilim çünkü çocuk iki türlü cıkacak ya kendi isteğiyle ya da sezaryenle. hangisi uygunsa o olacak içmde bırakmayacaklar ya

GeceMavi- canim cokgecmis olsunn cok meşhur eski bir tarif var belki denk gelmissindir. Zeytinyağ icine sarımsak rendele biraz beklet ayağının altına sür çorap giy gece de olur gündüz biraz zor. Öksürük ateş soğukalgınlığı için çok çok etkili Allahın izniyle. Çocuklardada etkili. . Cok yaparsan buzdolabında bekletirsinhafif ilitip sürersin. Ben burnuma soğan damlatiyorum yapabilirsen bunu yap sinüzit için ama gribal herseyde etkili diye düşünüyorum. Cok geçmiş olsun acilen ilerlemeden toplarlan insallah

Bildigim birsey ise tabi ki
Merhaba dün göğüs pompası ile ilgili birkaç soru sormuştum da. Sizin yorumunuzu okudum upuzun.
Dedim bana cevap verse verse bu arkadaş verir
Bir türlü seçemedim çok çeşit var. Benim sürekli süt sağmam lazım muhtemelen emzirme yapamıcam, hangi elektrikliyi alayım?
Direkt nokta atışı söyleyecek kadar bilgili gördüm sizi

Jou cum çok geçmiş olsun canım

Reactions: Jou
Amin kuzum. Valla çok iyi demissin. Dediklerine katılıyorum Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ne kalp kırmaya ne de kırılan kalplerin hesabını sormaya gerek yok. En güzel şey Allah a sığınmak ve onun adaletine güvenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…