Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rahim çok aşağıda dedi.
Ya hep aç gidiyorum ondan mı acaba?
Bir şey demedi doktor niye diye sorunca, görünmeyebilir normal dedi o kadar.

.
Açlıkla alakası yoktur kuzum rahim aşağıda olduğu için olabilir yukarı çıktıkça görünür bebiş
Grip oldum kuzumm başımda ağrıyor zaten üşütmüşüm belliki
Geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine
Bugün bebisimle 100. Gün teyzeleri
Ohhh maşallah bizde 90 olduk
Nasıl kaçırdım ben bunları
Kızlar bir derdim var. Son bir haftadır saçlarım acayip dökülüyor. Bir doktora gitsem mi bu konuyla ilgili doktorla görüşen oldu mu?
Benimde çok döküldü ilk başlarda şimdi okadar kalmadı

Boşver takılma ne yaşandı bilmiyorum ama değmeyecek insanlar için kendini yıpratmaya değmez huzurunu bozan kim olursa olsun uzak durmak en güzeli heleki bu dönemde bebişleri düşün

Ne yapsak yaa ben hep tam tersi hamilelikte dökülme duruyor saçlar parlıyor diye okuyordum. Kan veririm belki. Gerçi hamileliğin başında verdik ama
Bak şimdi profil mesajlarında gördüm demir eksikliğinde oluyor falan yazmışlar. Kan ilacı kullanıyor musun başladın mı?

Bombayı kaçırdınız tüüü

Boşver takılma ne yaşandı bilmiyorum ama değmeyecek insanlar için kendini yıpratmaya değmez huzurunu bozan kim olursa olsun uzak durmak en güzeli heleki bu dönemde bebişleri düşün
İnsanın aklına geldikçe canı yanıyor allah'ta onların canını yaksın diyorum ve hayırlı cumalar diliyorum

Bak şimdi profil mesajlarında gördüm demir eksikliğinde oluyor falan yazmışlar. Kan ilacı kullanıyor musun başladın mı?
Yok benim demirim sınırda düşük çıkmıştı da doktor bir şey vermeyince ben de başlamadım belki de unuttu. Güven olmuyor bunlaraBir gideyim en iyisi

Ne yapsak yaa ben hep tam tersi hamilelikte dökülme duruyor saçlar parlıyor diye okuyordum. Kan veririm belki. Gerçi hamileliğin başında verdik ama
Canım bence de ver. eski verdiğimin üzerinden bir ay geçmişti bende TSH baktırmak için vermsitim. Her ne kadar kadın dogumcum 2 ay sonra kontrol edelim dese de gider bı ay sonra bir daha kontrol ettirim hiç problem değil . Saç dökülmesi tirioit kaynaklı olabiliyormuş diye biliyorum ben ama başka sebep soyleyenlerde olmuştu.

Bak bunu da bilmiyordum. Kesin giderim

Sağoll canım.
.

Jou canım benim, sen nasıl oldun?
Daha iyi misin bugün?

.
Ayyy yok dünden daha kötüyüm vallahaa eşime dedim ıhlamur all sürekli hapsırıyorum bende hassastımm hemen kaparım şifayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…