- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.641
Sagol kuzum.Geçmiş olsun canım, hepten salgın var ben korkudan ne dışarı çıkıyorum nede mandalina yemeyi kesiyorum her gün yiyorum 3-4 tane kocaman
Yani evet sinir bozucu bir durum. Yapabilen için en güzeli affetmek ama onun için de peygamber falan olmak lazımDün gece tam uyuyacağız eşim ne diyor biliyor musun? Aşkım sende bizimkilere olan düşmanlığını bitir olan oldu unut gitsin dedi.
Dedim ki hiç mi gözünün önüne gelmiyor sana bana yapılanlar. Yok anam bu erkekler adam olmaz ne yerlerse yesinler onlara az geliyoraf edersiniz eşimin ağzına zâten etmişler halen de ailem onlar kızıyorum ama yapacak bişey yok dedi ayyy nasıl sinir oldummm
Ultrasonda ölçümleri hemen söylüyordur kan sonuçları için yarın tekrar mı gidiyorsun canım ? Ne zaman çıkıyor sonuçlar? Bende pazartesi gideceğim merak ettim. İnşallah sonuçlarımız çok güzel çıkarben yaptırdım
Kuzu pekmeze (keciboynuzuna yapmistim ben) limon sık sabah aksam bi kasık ye cok gzl geliyor kesiyor hemen. Gecmis olsn. Üzüm pekmezinede limon deneyenelr var oda kesiyormus.Günaydın kızlar..
Dünden beri kuru öksürük var, oksurdukce rahmime baskı oluyor
Ultrasonda ölçümleri hemen söylüyordur kan sonuçları için yarın tekrar mı gidiyorsun canım ? Ne zaman çıkıyor sonuçlar? Bende pazartesi gideceğim merak ettim. İnşallah sonuçlarımız çok güzel çıkar
Ben zâten belirttim ona asla onlarla muhatap olmak istemiyorum diye.Yani evet sinir bozucu bir durum. Yapabilen için en güzeli affetmek ama onun için de peygamber falan olmak lazımo istiyorsa görüşecek yapacak bir şey yok ailesi, burda top biraz da eşinde karşılıklı bunları kabul etmeniz lazım çünkü birbirinize sorun çıkarmanın da anlamı yok eşin görüşmeye devam etmek istiyorsa o da senin görüşmek istememeni kabul edecek
biliyorlar mı hamile olduğunu?
Iyi yapıyorsun canım beniimGeçmiş olsun canım, hepten salgın var ben korkudan ne dışarı çıkıyorum nede mandalina yemeyi kesiyorum her gün yiyorum 3-4 tane kocaman
Ev pekmezi var canım onu içiyorum, limonlu su içtim. Kalan limonu da tuzlayıp yedim simdi..Kuzu pekmeze (keciboynuzuna yapmistim ben) limon sık sabah aksam bi kasık ye cok gzl geliyor kesiyor hemen. Gecmis olsn. Üzüm pekmezinede limon deneyenelr var oda kesiyormus.
Kendini bu kadar üzme canım bebişler için de senin için deBen zâten belirttim ona asla onlarla muhatap olmak istemiyorum diye.
Hamile olduğumu geçen ay duydular oda acıdığım için duyurdum eşim bide ikiz olduğunu söylemiş annesine çok sinirlendim annesi lafları ağzında tutacak insan değil ah benim saftirik kocam ananın ne olduğunu biliyorsun da kendini kandırırsın ancak, onların torunu demekten bile utanç duyuyorum hak etmiyorlar asla
Allahım sen görüyorsun ya ben susuyorum artık. Herşeyi allahın adaletine teslim ediyorumKendini bu kadar üzme canım bebişler için de senin için de
Nasıl kendi zaten oto koltuğu oluyor yaTüh kaçırdım ya oto koltuğunu ekstra vermiyo sanırım dimi
Günaydın ultrasonda 15 dk ya yakın baktı benimGünaydın kızlarraranızda 2li taramayı yaptıran varmı , kaç dk sürüyor ?
O yüzden yok sayıyoruzsweetgirlcandy günaydın kader arkadaşım dün gece şu kv çekiştire çekiştire stres oldum gece aklıma girdi uyuyamadım bebişler bile haz alamadı bu durumdan demek ki hatırlaması bile çok zarar
Keçiboynuzu özü varsa ondan iç canım öksürük zorGünaydın kızlar..
Var canım, onu da içeyim. Geçer inşallah boğazım tahriş olacak gibiKeçiboynuzu özü varsa ondan iç canım öksürük zor
Normal kuzum uyku saatine gelmişsin. Öksürünce uyanıyor diyorlar amaBende zorla uyandırdım ya, çikolata ye gel dedi kolunu kaldırmaya takati yoktu normal mi bu
Hahaahaaa cano senin de eltiler fena gibiler. Ay Allah'tan elti yokKayınvalidemden geliyorum.
Eltim çocuk gibi bana surat yaptı.
Onu anlatacaktım ama yeterince kayınvalide dedikodusu yapılmış bu akşam.
Bugünkü kotayı doldurmuşuz.
Başka zaman artık.
Bende sizleri severimBen de tammmm olarak geçen hafta aynı şeyi yaşadım birkaç sivilce ve inanılmaz regl ağrısı. Geçti şimdi.10. Haftaydı benim de
Benim de ta 5 haftadan beri karnımdan bakıyor çocuk çıkacağı kadar çıkmış mübarek ahjshshsh
Oyyyy seni de severiz bebikini de
Amin canım. Senin bugün muydu ikili testin.Günaydın kızlarçok güzel bir gün olsun hepimiz için
Canım çok geçmiş olsun ya bende geçen hafta hastaydım oksuruken kendimden korkuyordum. Bir kaşık zeytinyağı yut. Ayrıca limon pekmez tereyağ çok az isitip yutulacak sıcaklıkta iken yut. Öksürük sıkıntı aman dikkat. Aslında bende yapsam iyi olacak benimde öksürük bitmedi. Elimde formül var yapacak adam nerdeGünaydın kızlar..
Ya işte bende eşime kıyamıyorum bir de babası hayatta değil. O yüzden yine anadır deyip ses etmiyorum yaptığı tavırlara. Yoksa nasıl olduklarının notunu çoktan verdim o yüzden aramda hep mesafe var ,bu saatten sonra da o mesafeyi kaybedemem. Bence sende eşinin hatrına affet canım ama aradaki mesafeyi de hep koru bunu da eşine dile getir. Çok yüz göz olamayacağını bilsin ama onun hatrına affedecegini söyle emin ol kazanan sen olursun. Zaten eşin de farkında neler yaptıklarının ama ailedir. ne kadar kötü de olsalar onlarla vakit geçirmiş az çok emekleri de vardır üzerlerinde yetismesinde büyümesinde. Yani karar yine de senin tabi ki.Dün gece tam uyuyacağız eşim ne diyor biliyor musun? Aşkım sende bizimkilere olan düşmanlığını bitir olan oldu unut gitsin dedi.
Dedim ki hiç mi gözünün önüne gelmiyor sana bana yapılanlar. Yok anam bu erkekler adam olmaz ne yerlerse yesinler onlara az geliyoraf edersiniz eşimin ağzına zâten etmişler halen de ailem onlar kızıyorum ama yapacak bişey yok dedi ayyy nasıl sinir oldummm
Anaaa şok oldumDün gece tam uyuyacağız eşim ne diyor biliyor musun? Aşkım sende bizimkilere olan düşmanlığını bitir olan oldu unut gitsin dedi.
Zeytinyağı olmaz aslaHahaahaaa cano senin de eltiler fena gibiler. Ay Allah'tan elti yok.
Bende sizleri severimsabah uyanır uyanmaz insanlar wts bakar bende buraya .
Amin canım. Senin bugün muydu ikili testin.
Canım çok geçmiş olsun ya bende geçen hafta hastaydım oksuruken kendimden korkuyordum. Bir kaşık zeytinyağı yut. Ayrıca limon pekmez tereyağ çok az isitip yutulacak sıcaklıkta iken yut. Öksürük sıkıntı aman dikkat. Aslında bende yapsam iyi olacak benimde öksürük bitmedi. Elimde formül var yapacak adam nerde
Ya işte bende eşime kıyamıyorum bir de babası hayatta değil. O yüzden yine anadır deyip ses etmiyorum yaptığı tavırlara. Yoksa nasıl olduklarının notunu çoktan verdim o yüzden aramda hep mesafe var ,bu saatten sonra da o mesafeyi kaybedemem. Bence sende eşinin hatrına affet canım ama aradaki mesafeyi de hep koru bunu da eşine dile getir. Çok yüz göz olamayacağını bilsin ama onun hatrına affedecegini söyle emin ol kazanan sen olursun. Zaten eşin de farkında neler yaptıklarının ama ailedir. ne kadar kötü de olsalar onlarla vakit geçirmiş az çok emekleri de vardır üzerlerinde yetismesinde büyümesinde. Yani karar yine de senin tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?