Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun canım, hepten salgın var ben korkudan ne dışarı çıkıyorum nede mandalina yemeyi kesiyorum her gün yiyorum 3-4 tane kocaman
Sagol kuzum.
Evet canım salgın var, bir de hamilelikte bağışıklık zayıf oluyor hemen hastalaniyoruz. Çok dikkat etmeme rağmen hastalandım. Siz dikkat edin ☹

Yani evet sinir bozucu bir durum. Yapabilen için en güzeli affetmek ama onun için de peygamber falan olmak lazım o istiyorsa görüşecek yapacak bir şey yok ailesi, burda top biraz da eşinde karşılıklı bunları kabul etmeniz lazım çünkü birbirinize sorun çıkarmanın da anlamı yok eşin görüşmeye devam etmek istiyorsa o da senin görüşmek istememeni kabul edecek

biliyorlar mı hamile olduğunu?

Günaydın kızlar..
Dünden beri kuru öksürük var, oksurdukce rahmime baskı oluyor
Kuzu pekmeze (keciboynuzuna yapmistim ben) limon sık sabah aksam bi kasık ye cok gzl geliyor kesiyor hemen. Gecmis olsn. Üzüm pekmezinede limon deneyenelr var oda kesiyormus.

ultasonda ense ölçümü vs yapılıyor, geçen perşembe gitmiştim aynı gün kan alınmıştı o hafta cumartesi kan sonuçlarım çıktı, salı günü de bilgilendirildim

inşallah senin de sonucun güzel gelir

Ben zâten belirttim ona asla onlarla muhatap olmak istemiyorum diye.
Hamile olduğumu geçen ay duydular oda acıdığım için duyurdum eşim bide ikiz olduğunu söylemiş annesine çok sinirlendim annesi lafları ağzında tutacak insan değil ah benim saftirik kocam ananın ne olduğunu biliyorsun da kendini kandırırsın ancak, onların torunu demekten bile utanç duyuyorum hak etmiyorlar asla

Kuzu pekmeze (keciboynuzuna yapmistim ben) limon sık sabah aksam bi kasık ye cok gzl geliyor kesiyor hemen. Gecmis olsn. Üzüm pekmezinede limon deneyenelr var oda kesiyormus.
Ev pekmezi var canım onu içiyorum, limonlu su içtim. Kalan limonu da tuzlayıp yedim simdi..
Arttı öksürüğüm boğaz ağrısı da eklendi simdi
Neyse ki yarın doktora gidecem, ilaç yazmaz belki başka alternatif önerir

Kendini bu kadar üzme canım bebişler için de senin için de

Kızlar bir derdim var. Son bir haftadır saçlarım acayip dökülüyor. Bir doktora gitsem mi bu konuyla ilgili doktorla görüşen oldu mu?

O yüzden yok sayıyoruz Eskiden bende düşünür durur sinir olur uyuyamazdım

Bende zorla uyandırdım ya, çikolata ye gel dedi kolunu kaldırmaya takati yoktu normal mi bu
Normal kuzum uyku saatine gelmişsin. Öksürünce uyanıyor diyorlar ama benim çocuk her oksurmemde kıpır kıpır oluyor bır rahat uyku vermedi anası.
Kayınvalidemden geliyorum.
Eltim çocuk gibi bana surat yaptı.
Onu anlatacaktım ama yeterince kayınvalide dedikodusu yapılmış bu akşam.
Bugünkü kotayı doldurmuşuz.
Başka zaman artık.
Hahaahaaa cano senin de eltiler fena gibiler. Ay Allah'tan elti yok .
Bende sizleri severim sabah uyanır uyanmaz insanlar wts bakar bende buraya .
Günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun hepimiz için
Amin canım. Senin bugün muydu ikili testin.

Günaydın kızlar..
Dünden beri kuru öksürük var, oksurdukce rahmime baskı oluyor
Canım çok geçmiş olsun ya bende geçen hafta hastaydım oksuruken kendimden korkuyordum. Bir kaşık zeytinyağı yut. Ayrıca limon pekmez tereyağ çok az isitip yutulacak sıcaklıkta iken yut. Öksürük sıkıntı aman dikkat. Aslında bende yapsam iyi olacak benimde öksürük bitmedi. Elimde formül var yapacak adam nerde
Ya işte bende eşime kıyamıyorum bir de babası hayatta değil. O yüzden yine anadır deyip ses etmiyorum yaptığı tavırlara. Yoksa nasıl olduklarının notunu çoktan verdim o yüzden aramda hep mesafe var ,bu saatten sonra da o mesafeyi kaybedemem. Bence sende eşinin hatrına affet canım ama aradaki mesafeyi de hep koru bunu da eşine dile getir. Çok yüz göz olamayacağını bilsin ama onun hatrına affedecegini söyle emin ol kazanan sen olursun. Zaten eşin de farkında neler yaptıklarının ama ailedir. ne kadar kötü de olsalar onlarla vakit geçirmiş az çok emekleri de vardır üzerlerinde yetismesinde büyümesinde. Yani karar yine de senin tabi ki.

Anaaa şok oldum Kız öyle ailesi ama yapılanlarda unutulmamalı. Benimki sanırım diyemez öyle bir şey

Zeytinyağı olmaz asla diğerini de deneyeyim canım. Malum ilaç kullanamıyoruz doğal yollardan çözüm bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…