Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar hiç nutella yediniz mi? bi parça bile olsa, bakın şu kadarcık

çok istiyorum yaaa
Kızz kendimizi kısıtlıyoz mu yaa ben canım ne isterse yiyorum valla abartmamak şartıyla tabi hem bebek hem kendim için
Zaten canım çok bişey istemiyor istediğinde de yerim affetmem

İnşallah canm inşallah olmaz sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Bende 1 aydır dokunmuyordum dedim süpüreyim nerden süpürdüm ya

Kızz kendimizi kısıtlıyoz mu yaa ben canım ne isterse yiyorum valla abartmamak şartıyla tabi hem bebek hem kendim için
Zaten canım çok bişey istemiyor istediğinde de yerim affetmem
Aynn valla güya hamileyim ama canım hiç bişi istemiyor annem diyo sen ne biçim hamilesin niye bisiler asermiyon diye tatlıyı hiç sevmem zaten ama canım cekersede yerim valla gözüm kalsın istemem Dr kilona dikkat et dedi 75 kg hamile kaldım sizin kiloları duyunca bı kal geldi bana

Hayırlı haberlere dön kuzu yaz mutlaka

Ayyyy, hadi bakalım canım.
Şimdi muayenede olmalısın.

Hayırlı haberlerle gel.

.

Hadi güzel haberler bekliyoruz arkadaşım 11 haftalıkken cinsiyetide öğrenmişti bende haftaya cuma gidicem baklm merakla bekliyorum

GeceMavi- çıktın mı kontrolden?
Şuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi

Ama yaşın boyunda önemlii.Ben 25 yaşındayım ilk çocuğum olcak hamile kalmadan önce 63 tüm şimdi 58 oldum Hamile kalmadan önce tam spor ve diyete başlamıştım ki amanınn çift çizgiyi gördüm

Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi
Arkadaşlar tövbeler olsun bu yılın erkek bolluğu ne olacak herkesin bebesi erkek oluyor

Kızlar dün erkek bebeğim olucağını öğrenmemle kara kara düşünmelerim başladı kocam erkek köpeğim erkek çocuğumda erkek tek kadın evde ben mi olucam yani.Bide ben ölümüne süslenmeyi vs seven bir insanım ben şimdi kimi süslicem ya köpeğim bile cinsiyetinin farkında değil diye pembe tasma almış bi insanım ben

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza aldınız günlerde gelir inşallah

Ya hayırlı olsun çin takvimine baktinizmi benimki kız gözüküyor cinsiyeti belli olmuş birine sorayım bari sizin ne çıktı

Ama ben iki doğumdan sonra 54 kiloya kadar düşmüştüm doğuma girmeden tartildimda 74 girdim oncekilerde çok zayıftım calisincada pek mümkün olmadı almam taki işi bırakana kadar sonra geldi kilolar bu bebeğime 75 le kaldım 90 gecmesem dua edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…