Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben yaptırmadım canım ama arkadaşların 15 güne çıktı.

.

Aynı kuzuum aynı geniz akıntısı var boğazım tahriş acıyor hafifte balgam var ahh sigara ah . Bırakmasaydım şimdiye ne öksürük vardı ne balgam hemence geçiyordu
Tabiii sigara başka yavv hahahaha ben hiç içmedimde gerçii benimde çok gıcık oksürükk var ağrıyorda balgamda var tabii mutlaka desen ciğerlerim çıkacak gibi öksürük

7 aylık cam silmek mi?
Ay bence hiçbir hamile cam silmemeli.
Allah korusun, hormonlar baş dönmesi falan yapıyor.
Ben sandalyeye bile çıkmıyorum.
Normal zamanımız gibi değil bence.

.
Dün yakın arkadaşlarımızı yemeğe aldık. Kendimi de iyi hissedince eşim bir şey yapma dede de 3-5 meze hazırladım. Öyle çok yorularak da değil, dinlenerek, arada yatarak falan akşama kadar tın tın 3-5 meze hazırladım. Aman Allah’ım! Gece bildiğin kasık ve bacak ağrısından ağladım. İlk kez oarol içtim. Ki ben normal hayatımda bile ilaç kullanmamaya dikkat ederim. Ağrıdan sızıdan sabah 5 e kadar uyuyamadım. Bir daha da tövbe ettim. Şurda kaldı 6 ay. Toto büyüteceğim ben, anlamış oldum.

kizceler gruptan kac kisi suanda bebisinin cinsiyetini biliyo ve kac haftaliksiniz suanda beklenen dogum tarihiniz ne zaman

aslında 12. haftayı geçen pek çok kişinin belli oldu ama sadece bir kişi nifty'den öğrendiği için onun net bunun dışındakiler öğrendi ama yüksek ihtimale göre görünen cinsiyetleri vargeri kalanları da 1-2 haftaya öğrenmiş oluruz

Aynen canım yaa, ne misafiri yardımcı abla alacak hal yok benim evde.
Utanırım valla.

İyice abarttık, hem pis hem dağınık.

Ne yapalım, sağlık olsun.

.

Evet ya uyku bende de öyle. Hiç gündüz falan uyuyum şeyi yok. Gece bi anda uyanıyorum uykumu almış şekilde

Tabiii sigara başka yavv hahahaha ben hiç içmedimde gerçii benimde çok gıcık oksürükk var ağrıyorda balgamda var tabii mutlaka desen ciğerlerim çıkacak gibi öksürük
Kuzu keçi boynuzu pekmeziyle tereyağını ısıt iç. İşe yarıyor öksürükte

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…