Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım sürekli ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum sıcak su torbasiyla falan işte calisirken zor oluyor sınıflar soğuk oluyor falan üşüdüğümü anlamıyorum sanırım
Aa lütfen benim doktorum inatla 16. Hafta diyor en geç ben ogrenicem tabi kacaklik yapıp arada başka doktora gidesim var

16 mıııı?
Ay git kız başka doktora, beklenir mi o kadar.

.

Ben bu linke tıklayınca sonlara doğru çıkıyo.
Seni niye profile atıyor ki acaba?

.
Beni de profile attı Ecem usluyu ben de takip ediyorum çok tatlış kızı okula bırakıyor, akşama kadar bebeğiyle uğraşıyor falan fragman izler gibi oluyorum Geçen biri tefal actifry sormuş diyor link vermiyorum almayın sakın değmezsempatik biri

Evet yaa, ben de seviyorum.

Bebeği doğduktan sonra takip etmeye başladım ben.
Hamileliği falan da çok şekermiş.

.

Tabiii sigara başka yavv hahahaha ben hiç içmedimde gerçii benimde çok gıcık oksürükk var ağrıyorda balgamda var tabii mutlaka desen ciğerlerim çıkacak gibi öksürük
Tamda beni anlattın kuzum he vallahii ıhlamur bal ne yesem ne içsem beklemekten başka çare yok

Reactions: Jou
ayaza Zekta1 My-little-bird

Kızlar doona nın muadilini alan arkadaş bugün yazmış kullandım şahane çok güzel diye

Bu foo foo markayı yurt dışından getiren kişi Antalya da bi firma sahibi. O illere gönderiyormuș sanırım. Şimdi hangi illerde nerde var onu araştırıyoruz. Mail attık bakalım görürse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…