- 2 Ağustos 2013
- 38.170
- 127.622
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.081
Kız kokmuyor ki öylee yağını sürüyorsun sadeceee. Yeğenime yapıyoruz da biz. Burnun falan akıyorsa limonda sürebilirsin. Benim ondan çabuk geçti sanırımYapamadımmmm cesaret edemedimmmm
Öyle dedi ya16 mıııı?
Ay git kız başka doktora, beklenir mi o kadar.
.
Cano ben hissediyorum o zamanEvet Özgeciğim, doğru hatırlıyorsun.
Yani hissettiğim şey kramp aslında.
Sağ kasığa girince bebeğim bana mesaj gönderiyo, benimle konuşuyo gibi hissediyorum.
Yoksa seninki gibi bir batma değil yani.
Bu arada ilk bebek hareketi için içinizde bir balık var ve kayıyo hissi diyorlar.
Bence 2-4 hafta içinde sen yaşayıp anlatacaksın bize şekerim.
.
Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecekMerhaba kızlar günaydın. Bebek oda takımı almayı düşünmüyorum tayinciyiz. Büyüyen yatak mı yoksa oyun parkı mı daha iyi oluyor ? Sizler şimdiden alışverişe başladınızmı yoksa erkenmi daha. Herşey o kadar zamlanıyor ki baktığım tüm ürünlerin fiyatı 2kat olmuş nerdeyse.
Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.Günaydın kızlar ya ne güzel eşyaları almaya başlamışsınız bende çok istiyorum hatta e bebekte anne yanı baya düşmüştü alalım dedim eşime almıyor son aylara doğru alırız diyorçaktırmadan en azından kıyafet alıp koysammı köşeye
Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesingünaydın
o küçük şeyler de hep masraf olacak valla biberonu, hastane çıkışı, bebek bezi vs.
hadi bebek bezi, biberon emzik falan bebeğin sevmesine göre sonra da alınır da, işte kıyafet falan her ay ufak ufak biz de alalım aradan çıksın diyoruzyoksa halimiz yaman
bazen videoları izliyorum youtube'dan sayıyolar sayıyolar bitmiyoefenim reflü yatağıymış, bebek şampuanıymış, sabunuymuş, ayrı deterjanıymış
Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm kiEvet testlere güvenmiyorum ben. O yüzden de ne ikili ne de nifty yaptırmadım. Çünkü kalbi atan bir varlığın hayatı ile ilgili karar verecek ben değilim. Yaşayacaksam da yaşayacağım. Vardır bir bildiği yaradanın.
Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.Cinsiyet belli olsaydı barialamıyorum böyle
Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembeerkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek
Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.Banyo seti bana çok gereksiz geliyo ama düşününce de çocuğu nerde nasıl yıkayacaz bizde banyoda küvet yok duşakabin var.
Ben sırf yer kaplamasın diye katlananlardan alcam. Onlarda gereksiz pahalı ama
Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. AminKaybım yok ama bende korkuyorum. Allah korusun bir şey olsa o eşyaların travmasini kaldiramam o yüzden biraz bekleyeceğim bende
Tabi bu iyi bir şey değil alabilenler en güzelini yapıyorlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
VAlla ben olabilirim my little o kişimayısta başlarız nöbetebakalım ilk şanslı kim aramızda hajsjshsh
Eşin çok akıllıAyyy ne güzeleşimde biraz tut da aynı gün olsun senle diyor biraz dediği 17 gün falan
Limonu nere sürcem burnumamı kuzumm bebeklerde evett yapılıyorr biliyorummKız kokmuyor ki öylee yağını sürüyorsun sadeceee. Yeğenime yapıyoruz da biz. Burnun falan akıyorsa limonda sürebilirsin. Benim ondan çabuk geçti sanırım
ayy kabıma sığamıyorum az önce açtım yine benimkinin gözünü ovuştururken videosunu izledim
Amin kuzucum sağlıkla sağ salim kucağımıza alalım inşallahCano ben hissediyorum o zamanama bağırsaklarımin yukarı doğru yol aldığını düşünüyorum o baliksi kayış hissinin. Çünkü hep karnımda var o his organlar yer degistirio muhtemelen. Küçük hanım yer açıyor kendisine
Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecek
Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.
Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesin
Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim bu bebişini sağlıkla sana ve eşine bağışlasın.
Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.
Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.
Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. Amin
VAlla ben olabilirim my little o kişi. 1 Haziran diyor ama baba 7 aylık sahi ben 9 aylığım . umarım hepimizin ki zamanlı sağlıkla gelirler dünyaya. Amin
Eşin çok akıllıbir pastayla iki doğum günü
Hatta 3 kutlama. Evlilik yıl dönümü de o günCano ben hissediyorum o zamanama bağırsaklarımin yukarı doğru yol aldığını düşünüyorum o baliksi kayış hissinin. Çünkü hep karnımda var o his organlar yer degistirio muhtemelen. Küçük hanım yer açıyor kendisine
Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecek
Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.
Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesin
Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm ki. Rabbim bu bebişini sağlıkla sana ve eşine bağışlasın.
Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.
Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.
Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. Amin
VAlla ben olabilirim my little o kişi. 1 Haziran diyor ama baba 7 aylık sahi ben 9 aylığım . umarım hepimizin ki zamanlı sağlıkla gelirler dünyaya. Amin
Eşin çok akıllıbir pastayla iki doğum günü
Ayağının altınaLimonu nere sürcem burnumamı kuzumm bebeklerde evett yapılıyorr biliyorumm
Ay sorma canan iki gündür gelen gidenMisafirliğe gitmeyin, misafir kabul etmeyin.
.
Abla beni ozendirdin gittim AVM ye e bebeğe girdim gezdim gezdim reflü yataklarına göz attım. Birde gaz önleyen yataklar varmış. Ona baktım maşallah fiyatlaranerelerdesin sen
Bende teyzesi çok istiyor görmek ona aticam deyip aldım videoya cano.Bende hiç video yok, olsa senden farksız olmazdım.
7/24 izlerdim.
.
Ay sorma canan iki gündür gelen gidenyoksa kacirmazdim bu kadar. Birde bugün alışverişe gittim ya . Artık pantolonlara sigmiyorum göbeğim taşmış gidiyor çocuğum rahat etsin diye LCW hamile pant aldım anam ne güzel hemde indirimdeymis. 99 TL indirimli hali . 100 olsa nasıl alırdım diye düşünmedim değil .
Abla beni ozendirdin gittim AVM ye e bebeğe girdim gezdim gezdim reflü yataklarına göz attım. Birde gaz önleyen yataklar varmış. Ona baktım maşallah fiyatlara
Bende teyzesi çok istiyor görmek ona aticam deyip aldım videoya cano.
Bende hiç video yok, olsa senden farksız olmazdım.
7/24 izlerdim.
.
Bende eşime çektirdim aman Allahım çıkamıyorum videodan ayy çocuğumun ayakları ayy çocuğumun elleri falanAbla beni ozendirdin gittim AVM ye e bebeğe girdim gezdim gezdim reflü yataklarına göz attım. Birde gaz önleyen yataklar varmış. Ona baktım maşallah fiyatlara
Bende teyzesi çok istiyor görmek ona aticam deyip aldım videoya cano.
Bende eşime çektirdim aman Allahım çıkamıyorum videodan ayy çocuğumun ayakları ayy çocuğumun elleri falankesin video alın hem insan rahatlıyor izledikce daha iyi bağ kuruluyor bence
Aynn yuksek ihtimalle kiz ama 22 sinde kesin belli oluraslında 12. haftayı geçen pek çok kişinin belli oldu ama sadece bir kişi nifty'den öğrendiği için onun netbunun dışındakiler öğrendi ama yüksek ihtimale göre görünen cinsiyetleri var geri kalanları da 1-2 haftaya öğrenmiş oluruz
Yaa teyzesi yesin onun minicik ellerini kurban olurumben de eşimi girmeden tembihliyorum hemen videoya al diye, hocaya soruyoruz, zaten onlar da bazen paylaşmak için çekiyolar
gerçekten müthiş bi şeyvay efendim burada parmak emiyo, yok efenim şurada gözünü ovuşturuyo minicik elleriyle öğrenmiş de gözünü kaşırmış hayy totomm
Jean - LC WAIKIKI - 139,99 TLKabul günlerinmiş.
Ama öyle aldım giydim olmaz, linkle bizi kuzu.
Gobusleriniz belirmeye basladimi bnm dört gündür belli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?