Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cano ben hissediyorum o zaman ama bağırsaklarımin yukarı doğru yol aldığını düşünüyorum o baliksi kayış hissinin. Çünkü hep karnımda var o his organlar yer degistirio muhtemelen. Küçük hanım yer açıyor kendisine
Kesinlikle büyüyen yatak ama ben kirada olduğum için beşikle idare edicem bir süre. O da ablamdan gelecek
Kzuum alacaksan da yenidoğan fazla alma çünkü yeni doğanlar fazla kullanılmıyorMuş. Birde hediye vs idare edebilirsin bugün yeni bebeği olan bir abla vardı bebek 2 aylık bir buçuk yaş kıyafeti giydiriyorum dedi. Maşallah bebeği de toplu yani aslında bebeğin kilosu alışverişi daha çok etkilio. O yüzden ben son aylarda içimde ki heves amacıyla bı iki şey alirim.
Reflu yatağı kesinlikle alicam ben reflü sıkıntısı çekiyorum evladım çekmesin
Ayaza öncelikle kaybına o kadar çok üzüldüm ki . Rabbim bu bebişini sağlıkla sana ve eşine bağışlasın.
Senin giydiğinin bir fazla kalıni diyorlar.
Banyo seti bana çok gereksiz geliyo ama düşününce de çocuğu nerde nasıl yıkayacaz bizde banyoda küvet yok duşakabin var.
Banyo seti bana da gereksiz geliyor ama katlanır banyo leğeni muhakkak alicam yengem çok memnun 2. Çocuğu kullanıyor hala.
Ben sırf yer kaplamasın diye katlananlardan alcam. Onlarda gereksiz pahalı ama

Balkız bende aynı şeyi düşünüyorum ya. Rabbim hepimizi korktuklarımızla sınamasın. Amin
mayısta başlarız nöbetebakalım ilk şanslı kim aramızda hajsjshsh
VAlla ben olabilirim my little o kişi . 1 Haziran diyor ama baba 7 aylık sahi ben 9 aylığım. umarım hepimizin ki zamanlı sağlıkla gelirler dünyaya. Amin
Ayyy ne güzel eşimde biraz tut da aynı gün olsun senle diyor biraz dediği 17 gün falan
Eşin çok akıllı bir pastayla iki doğum günü

Amin kuzucum sağlıkla sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Hatta 3 kutlama. Evlilik yıl dönümü de o gün

Misafirliğe gitmeyin, misafir kabul etmeyin.

.
Ay sorma canan iki gündür gelen giden yoksa kacirmazdim bu kadar. Birde bugün alışverişe gittim ya . Artık pantolonlara sigmiyorum göbeğim taşmış gidiyor çocuğum rahat etsin diye LCW hamile pant aldım anam ne güzel hemde indirimdeymis. 99 TL indirimli hali. 100 olsa nasıl alırdım diye düşünmedim değil .

Kabul günlerinmiş.

Ama öyle aldım giydim olmaz, linkle bizi kuzu.

Benim doktor da izin verir.
Bizde iş yok.
Öyle stresli giriyorum ki muayeneye, video falan umrumda olmuyo o an.

.

Bende eşime çektirdim aman Allahım çıkamıyorum videodan ayy çocuğumun ayakları ayy çocuğumun elleri falan kesin video alın hem insan rahatlıyor izledikce daha iyi bağ kuruluyor bence

Bende eşime çektirdim aman Allahım çıkamıyorum videodan ayy çocuğumun ayakları ayy çocuğumun elleri falan kesin video alın hem insan rahatlıyor izledikce daha iyi bağ kuruluyor bence

ben de eşimi girmeden tembihliyorum hemen videoya al diye, hocaya soruyoruz, zaten onlar da bazen paylaşmak için çekiyolar

gerçekten müthiş bi şey vay efendim burada parmak emiyo, yok efenim şurada gözünü ovuşturuyo minicik elleriyle öğrenmiş de gözünü kaşırmış hayy totomm

Aynn yuksek ihtimalle kiz ama 22 sinde kesin belli olur

Yaa teyzesi yesin onun minicik ellerini kurban olurum

Kabul günlerinmiş.

Ama öyle aldım giydim olmaz, linkle bizi kuzu.
Jean - LC WAIKIKI - 139,99 TL

Fiyat 110 Muş bu arada cano yanlış hatirlamisim. Ama hamile değilken de giyilir bu ya bayıldım yeminle normal pantolon bulamayan biri olarak. Bır de orda kızın birine dedim kaç tane alım dedi ben tek pantolonla geçirdim deyince bende bir tane aldım ama gerçekten hamile değilken de giyilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…