Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim canım. Bebek bekleyen bütün aileleri kavuştursun, içinde de bizi İnşallah.

Ya valla ben de şok oldum ölçünce.
7cm nasıl kalınlaşır bel.
Bugün baktım aynada, rollercoaster ın dediği gibi, asfalt mübarek, dümdüz.

.
Happy mom uygulamasında 2 gün önce falan diyordu ki kilo almasanız bile bel oyuntunuz düzleşmeye başlamıştır falan tarzı bişeyler yazıyordu

Kız göremedim buraya attın mı, eğer şimdi attiysan yüklenmemiş sanırım önce attiysan da ben kacirmisim

Ya mükemmel misin acaba hadi bakalım inşallah güzel olur

dur hemen ekleyeyim o zaman tekrar bendeki fitilli olan böyle, beli iz çıkartıyo diye giymeye ara verdim, benimki trendyol'unkinden

Eklentiler

• 476EB8EB-22A1-4C3F-831F-725A54E047F2.webp
    162 KB · Görüntüleme: 57
  • 1541E15A-E666-4062-8BA3-5B46AD844E93.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 59

dur hemen ekleyeyim o zaman tekrar bendeki fitilli olan böyle, beli iz çıkartıyo diye giymeye ara verdim, benimki trendyol'unkinden
Çok teşekkür ederim kuzum ince gibi sanki yani benim gibi cilginlarca üşüyen birine ince gelir bir de iz yapıyor diyorsun tamam bundan da caydim

ahahaa

afiyet olsun, yarasın

ben fena yiyorum bu aralar yemekten kalktıktan yarım saat sonra ben acıktım diyorum, bi posta da extra tepeleme salata yiyorum üstüne, sonra gece yatarken yine midem kazınıyo, bu sefer de meyve gömüyorum

Dün keşfettiğim şeyi bugün uygulamada görmem peki...

“Bir tarafınıza doğru (tercihen sol taraf) yatmanın en iyi uyuma şekli olduğu düşünülmektedir. Belli bir aşamadan sonra göbeğinizin üzerine doğru yatmak imkansıza yakın hale gelecektir. Dizlerinizin arasına yastık koymak sizi rahatlatacaktır. Aynı şekilde sırtınızın arkasına yastık koymak da. Normal yastıklarınızı ya da yeni aldığınız emzirme yastığını deneyebilirsiniz. Piyasada da ekstra uzun hamilelik yastıkları bulunmaktadır.”

.

Ohh maşallah salata meyve ya ne güzel sağlıklı en azından. Benim canım genelde zararlı şeyleri istiyor bu aralar diğerlerini de çok istekli yemiyorum ama dün komşum sağolsun bir şeyler ikram etti kilo yapacak şeyler Vicdan azabı çektim kesin şimdiden kilo aldım diye ne zamandır da tartılmıyordum bilinçaltıma nasıl işlediyse rüyama girdi

sen söyleyince şimdi uygulamaya baktım
16. haftadan itibaren göğüslerden sarı su gelmeye başlayabileceğini söylüyo ayy bi okusanıza gözlerim doldu valla süt gelebilirmiş yani küçük küçük

doğru anlıyorum di mi 16'dan sonra ağız sütü denen su gelmeye başlayabilirmiş olmayabilir anladığım kadarıyla ama olabilir de

Eklentiler

• 52DC77CE-9103-41DF-8B46-623833A4841E.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 47
Bende ne yesem bi şişkinlik hissediyorum 2.5 aylık ama karnım 4 aylık gibi

Dur kız yarına ne kaldı yarın gidersin Umarım hafifler bile belki yarına. Bol bol dinlen. Kızın nasıl?
Oda aynı canım, okula baslasi bu sene başladığı günden bu yana ard arda hastalandı, bağışıklığı düştü onunda ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…