Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hmm bende bakayım buna. Pantolon denemeden alamıyorum ya ama artık almam lazım hiç rahat değilim olmuyor artık pantolonlarım.
Güle güle giy kuzum çok hoşmuş

Hmm bende bakayım buna. Pantolon denemeden alamıyorum ya ama artık almam lazım hiç rahat değilim olmuyor artık pantolonlarım.
Güle güle giy kuzum çok hoşmuş
Teşekkür ederim canim çok güzel valla ben 160 boy 66 kilo olarak 40 beden aldım. Hatta 42 alacaktım ama içinde lastik var daraltma genişletme imkanı var. O yüzden gerek duymadım.

Kızlar şu trendyoldaki fitilli taytlar varya onlardan kullanan var mı çok mu inceler kış için

ben kullanıyorum onlardan su yeşili ve gri almıştım rahatlar, dışarı çıkınca üşümüyorum ama belimde iz bıraktığı için giymiyorum

Eklentiler

• 4DD7D294-3965-470D-B0A1-2B314887A325.webp
    162 KB · Görüntüleme: 48
  • 480EB703-0868-4244-B1CE-BD3DCBEC5AC4.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 52
ben kullanıyorum onlardan su yeşili ve gri almıştım rahatlar, dışarı çıkınca üşümüyorum ama belimde iz bıraktığı için giymiyorum
Anladım canim bende arayistayim da sanırım en rahatı yine hamile pantolonu olacak
Ya ben aslında net alışverişini çok severim ama hamileyken bedenimi kestiremedim o yüzden deneyerek aldım.
Evet evet aynı şekilde bende öyle en azından bir pantolon alayım sonra bakarım internetten diye düşündüm

Anladım canim bende arayistayim da sanırım en rahatı yine hamile pantolonu olacak

Evet evet aynı şekilde bende öyle en azından bir pantolon alayım sonra bakarım internetten diye düşündüm

ben bugün bi tane salaş pantolon buldum aldım, çok rahat görünüyor eşofman gibi gelsin güzelse yazıcam

Ooo, çok güzelmiş canım.
Güle güle giyin.

Ben sadece evde dar paça kot giyiniyorum.
Şimdi tamamen tayt veya eşofmana döndük tabii.

Tesettürlü olduğumdan, dışarıda bol paça krep pantolon üstüne ceket tercih ediyorum.

Şimdilik ev kıyafetlerim de dışarıda giydiklerim de oluyo bana.

Pijama falan zaten 38 beden olmama rağmen hep L alırım, rahat rahat seviyorum.

Sıkmaya başlayınca ilk iş LCW’ya uğramak.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…