- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.655
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.301
Hadi inşallah olsun kuzu evin darsa napcaksın mecbur yanında olacakbelki bir yaşına kadar ev alabiliriz :/
Odayı şimdiden başlamak bile güzell yaa hem kafanda rahat olmuş olur herşey hazır sonuçta çekmecelere dolaplara asılırr hangiler daha eksik onlari tamamlarsın hatta bazen benim kafam bile karışıyorr okadsr çok şey alincak varki diyorum hem hastane masrafı hem oValla ben oda yapacam çocuk odasına beşiği hazır onu koyacak yer yok çünküaynen daha aşırı uçlarda var o kadarı da abartı ya
Yaaa ben de hep geride kalıyorum, hepsini okuyorum aslında ama bir türlü muhabbete dahil olamadımkızlaaar siz naptınız yaaa 1078 sayfa konuşmak biraz show değil mi hahaha sadece 2 gün yoktum :) ama konuşulanları o kadar merak ediyorum ki. okuyorum ancak 1008. sayfadayım daha. biter inşallah bugün hahaha
Aynen kuzum. Beşik zaten vardı onu getirdik. Dolap eksiği var sadece onu da alırsam en azından aldıklarım yerleşir. Ortalıkta zor oluyorOdayı şimdiden başlamak bile güzell yaa hem kafanda rahat olmuş olur herşey hazır sonuçta çekmecelere dolaplara asılırr hangiler daha eksik onlari tamamlarsın hatta bazen benim kafam bile karışıyorr okadsr çok şey alincak varki diyorum hem hastane masrafı hem o
Ben direk konuşmaları geçiyorum hızlı hızlısweetgirlcandy o topiği baştan başladım okumaya ama bazen kendi aralarında sohbete dalmışlar okuyamıyorum oraları aldığın alacağın şeyleri arada bize de söyle nolurrrrr favorilere ekliyorum zaten hemen. Kamera düşünmüyordum şimdi aklıma kamera soktunuz ajjshsjs sonra aklıma robot süpürge soktunuz ahjshshshs tam bir etkileşim topiği oldu
Bi de Aralık indirimi ne zaman kaçırmayalım sürekli bakınca da midem bulanıyor aynı şeylere
Evett evettt onlar tamamsa gerisi zaten kolayy yaa bizde ocaktan sonra başlarız artıkk yavaştan kuçük odada yokyokk herşey yığılmış oraya işim çokAynen kuzum. Beşik zaten vardı onu getirdik. Dolap eksiği var sadece onu da alırsam en azından aldıklarım yerleşir. Ortalıkta zor oluyor
Banyom çok küçük ama mecbur banyoya koydum kurutucuyu ben aynı anda 2 kişi sığmıyor banyoyaKızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
Hahaha sormaaa süpürge dedilerr doona dedilerr kanera dedilerr soktularda soktular kafamaa bide kurutma makinesiisweetgirlcandy o topiği baştan başladım okumaya ama bazen kendi aralarında sohbete dalmışlar okuyamıyorum oraları aldığın alacağın şeyleri arada bize de söyle nolurrrrr favorilere ekliyorum zaten hemen. Kamera düşünmüyordum şimdi aklıma kamera soktunuz ajjshsjs sonra aklıma robot süpürge soktunuz ahjshshshs tam bir etkileşim topiği oldu
Bi de Aralık indirimi ne zaman kaçırmayalım sürekli bakınca da midem bulanıyor aynı şeylere
ay normalde hiç geri kalmam ama bu haftasonu coşmuşlar hahahaha :)Yaaa ben de hep geride kalıyorum, hepsini okuyorum aslında ama bir türlü muhabbete dahil olamadımçok tatlış bi grup değil mi ama yaa
Evet canım ayy inşallah geçsin gitsin ya hamileler hasta olmasınHayırrr korkmaaa tuvalettende oluyor eveett ama benim arkadaşım hep evdeydii genede ordan olduu sne internetlere bakmaa hep birşey yazıyorr zaten ama hep tam tersi oluyorr düşünme bunuu sen dikkat etmeye bakk bolbol su iç ve wc içindede temizle iyicene öyle oturr idrarını yapp mecbur gidiyosun ya zaten hep su içiyorsun daha bana dedii hamilesin enfekdiyon da başlarr dedii bana arkadaşımm hamilelikte kimisinde hassas olarak görülüyorr geçicekk budaa
İçiyorum canım aynen çok kolay kapılıyor gerçektenBalkiz94 canım çok geçmiş olsun. Suyu ihmal etme sen 3 litreye kadar çıkmaya bak. Hamilelikte daha hassas olduğu için enfeksiyon hemen kapabiliyormușuz.
Ay canım ne kadar kaldı karantinanin bitmesine sag salim atlattin şükürler olsun. Gerçekten enfeksiyon çok zor daha antibiyotiğe geçmedi doktor fitil şase verdi işte eğer devam ederse gel dedi inşallah geçer benimdeEn son fitil ve hap vermişti. Onlar baya fayda etti. En son coronanın ilk günleri çok az vardı acilde monurol yazdı. Karantinam bitince tekrar gidip baktırıcam. Kurtulmak ne zormuş ya. İnş şifa olur canım yarar ilaçta kurtulursun hemen
Benim oda yokyokk balkon sandalyelerr L köşe koltukklarr süpürgeler çamaşır tellerrr yohhoyhhh yanii ne yalcam bilmiyorumm hepsini koyacam benim odama olcak hepten boğucu hiç sevmem ya boğulurum bi odada çok eşya içinde uyumaktanKızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
Evettt yaaa ben daha çok kotü grip oksürükk geçirdimm çok şükürrr bugün daha iyiyim 1 haftadırr pek iyi değildim yaa hamileyken çok zorr ilaç bile içemiyorsun birşey yapamıyorsunEvet canım ayy inşallah geçsin gitsin ya hamileler hasta olmasın
İçiyorum canım aynen çok kolay kapılıyor gerçekten
Ay canım ne kadar kaldı karantinanin bitmesine sag salim atlattin şükürler olsun. Gerçekten enfeksiyon çok zor daha antibiyotiğe geçmedi doktor fitil şase verdi işte eğer devam ederse gel dedi inşallah geçer benimde
Ay sorma benim çocuk odasında bilgisayarlar, kurutma makinesi, bi dolap, elektrik süpürgesi, hali yıkama makinesi, kanepe, yazıcı, sandıkEvett evettt onlar tamamsa gerisi zaten kolayy yaa bizde ocaktan sonra başlarız artıkk yavaştan kuçük odada yokyokk herşey yığılmış oraya işim çoksüpürge bile nere koyulcak bilmiyorumm hepsini çöpe atasım var
Ben direk konuşmaları geçiyorum hızlı hızlıRobot süpürge kameradan önce alınması gereken bir şey bence valla bilmiyorum Aralık indirimi olur mu olmaz mı
Ay ben kablosuz aldım geçen sene o yüzden robot hiç düşünmüyordum ama şimdi diyorum kendi kendine süpürse silse ne güzel olurduHahaha sormaaa süpürge dedilerr doona dedilerr kanera dedilerr soktularda soktular kafamaa bide kurutma makinesii
Kurutucu ancak çamaşır makinesi üstüne olur ama banyo küçük havasız kalır o çalışırken. Çocuk odasının balkonu kapalı pimapenle oraya koysam kışın soğuk oluyor ama bilemedimBanyom çok küçük ama mecbur banyoya koydum kurutucuyu ben aynı anda 2 kişi sığmıyor banyoya
Benim de çocuk odası düşündüğüm ardiye odada büyük dondurucu var dün düşündüm nereye koyacam bunuher yerde bişi var , yok bulamadım yer bulursan bana da söyle
Abovvv kızz sneinki benden çokkbazen diyorum eşime niye 3+1 ev bakmadınn diyorum heppAy sorma benim çocuk odasında bilgisayarlar, kurutma makinesi, bi dolap, elektrik süpürgesi, hali yıkama makinesi, kanepe, yazıcı, sandıkvar da var. Eşime diyorum bunlar ne olacak. Atacan çöpe yani
Bakalımm herşeyin sırası gelcek eşim diyo sen rahatt oll halledecezzAy ben kablosuz aldım geçen sene o yüzden robot hiç düşünmüyordum ama şimdi diyorum kendi kendine süpürse silse ne güzel olurdu
Doona almam o kesinbir yaşından sonra da kullanılsa düşünebilirdik belki
Kurutma Makinesi de şöyle ardahanda çamaşırlar çok geç kuruyordu bi çıldırma anında almıştık biz. Alırsan iyi ki almışım diyeceğin bişi
Doonayi boş verin süpürge ve kurutma makinesi imkanı olan alsınHahaha sormaaa süpürge dedilerr doona dedilerr kanera dedilerr soktularda soktular kafamaa bide kurutma makinesii
Sen yazdıkça aklıma geliyor çamaşır teli ütü masası da var dahaBenim oda yokyokk balkon sandalyelerr L köşe koltukklarr süpürgeler çamaşır tellerrr yohhoyhhh yanii ne yalcam bilmiyorumm hepsini koyacam benim odama olcak hepten boğucu hiç sevmem ya boğulurum bi odada çok eşya içinde uyumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?