Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aklım dyson kablosuzlarda benim de silme fonksiyonu iyi değil ben beğenmedim. Ama süpürmesi yeter

Kızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
hahah kızım benim 2+1 evim var birinde yatağım var diğerinde dolabım ve bütün malzemelerim asıl ben napim

Soona zwten imkansız oldu hepp kurutmada inşaallahh bigün

Aaahhhh swooottttt snein benden daha çok işin varrr koyacan odana artık birşekilde biyere
Doonaya o parayı bende vermem belki 2.eline ya da muadilini ancak

Valla olmadı bi köşede dursun ya napiyim nereme koyuyum bu kadar eşyayı

Aldıklarınızı paylaşmanıza bayıldımmXiaomi kamerayı ben de düşünüyordum, şimdi iyice kafama yattı kızlar. Ama benim bu ay oda nemlendiricisini kesin almam gerek, geceleri sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum. A101de deerma f235 modeline bakıyorum. Dyson çok güzelmiş ama benim bütçemi aşıyor. Geçen hafta ben de zaradan bebiş için eklediğim şeyleri aldım ertesi gün %40 zamlandı bir de antebies diye bir markadan aldım onlar henüz gelmedi.

Kanepe dursun lazım olacak. Sandığın içi boş mu ahsjsja halı yıkama mak sık kullanılmıyordur elden çıkarılabilir geri kalan da yallah balkona. Bebiş geliyo

Doonaya o parayı bende vermem belki 2.eline ya da muadilini ancak

Valla olmadı bi köşede dursun ya napiyim nereme koyuyum bu kadar eşyayı
Hahahaha sende haklisın bebişimm biraz daha büyüsün halledersin birşekilde ya
1 oda yatak odası
1 oda salon
1 oda oturma odası
1 oda çocuk odası

Bu her şeyin olduğu yer çocuk odası bilgisayarlar falan
Aboovvvvv hepsini bi odaya yığılcan artıkk başka çaren yoohhh

A101 deki f235 i bende alcam. Bi fenomen eczacı var o önermişti. En ucuz a101 de şu an zaten

Güzel günlerde giysin minnak kuş

Yavaş yavaş geliyorr zıbınlar giysilerrrr

Kanepe dursun lazım olacak. Sandığın içi boş mu ahsjsja halı yıkama mak sık kullanılmıyordur elden çıkarılabilir geri kalan da yallah balkona. Bebiş geliyo
Kanepe eski ya onu atmak istiyorum aslında sandığın içi yorgan dolu ama baza kanepe altına falan sıkıştırırım sandığı da kv ye iade halı yıkamayı da anneannemin evine atsam

Balkonda dolu işte

Hahahaha sende haklisın bebişimm biraz daha büyüsün halledersin birşekilde ya

Aboovvvvv hepsini bi odaya yığılcan artıkk başka çaren yoohhh
Valla bakacaz çaresine yapcak bir şey yok. En önemlisi bilgisayar ve kurutma makinesi çocuğun odada olmaz onlar çünkü

Aklım dyson kablosuzlarda benim de silme fonksiyonu iyi değil ben beğenmedim. Ama süpürmesi yeter
Dyson v8 almıştım ben en alt model o kadar iyi çekiyor ki diğer üst modeller nasıl çekiyordur tahmin edemiyorum
1 oda yatak odası
1 oda salon
1 oda oturma odası
1 oda çocuk odası

Bu her şeyin olduğu yer çocuk odası bilgisayarlar falan
Ben salon yapmadım sadece oturma odası ordan kazandım bi oda
Çok güzeller yaaa yerim buhar Makinesi, aldıktan sonra “ben bunu niye daha önce almamış kendime eziyet çektirmişim” dediğim bişi olmuştu benim için

Dyson iyidir ya en alt modeli bile şahane.

Valla en iyisi salonun olmaması

Yarın 14. Günüm neyse ki son İnş canım inş geçer canım

30 kasımda verdim canım ben kanı 20 aralığa kadar sonuç çıkar dediler bana en geç ama çok uzun
Sallama da beşikte sallarım hafif de ayakta sallamam ya
Hiç büyük konuşma canım o sıpalar isterlerse herhaltı yaptırıyolar ilk bebeğim kolik doğdu ağla ağla 4 ay evlere sığamadık ayakta sallamak konfor kaldı cingene salıncağı bütün teknolojik salıncaklar banamısın demedi ıkınciyi asla sallamam kendi uyucak kucağıma emzirme harici almam dedim çok emindim 3 haftalık tı baktım buda ayağımda mışıl mışıl uyuyo demek çocuk böle rahat canım ye u dönüşü yaptım kararımdan 3 sene salladım
Kamera yı ayrı oda için düşünmeyin tam bir velinimet bence yatırıyosun ay döndümü kustumu kıpırdadımı battaniyeyi çekermi gibi bütün evhamlara birebir ben o ekran elimde olmadan wc ye girmiyodum hala bazen arkadaşlar gelir odasına yatırınca açarım 8 yaşında balkonda falan rahat oturuyım diye hiç aklı kalmıyo insanın Gözünün önünde en alınası ihtiyaç bence ama bu direk telefon bağlantılı sanırım zor olabilir kullanımı ayrı ekranı olanlar daha kullanışlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…