- 2 Ağustos 2013
- 38.195
- 127.795
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.321
Aklım dyson kablosuzlarda benim deAy ben kablosuz aldım geçen sene o yüzden robot hiç düşünmüyordum ama şimdi diyorum kendi kendine süpürse silse ne güzel olurdu
Doona almam o kesinbir yaşından sonra da kullanılsa düşünebilirdik belki
Kurutma Makinesi de şöyle ardahanda çamaşırlar çok geç kuruyordu bi çıldırma anında almıştık biz. Alırsan iyi ki almışım diyeceğin bişi
hahah kızım benim 2+1 evim var birinde yatağım var diğerinde dolabım ve bütün malzemelerim asıl ben napimKızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
Soona zwten imkansız oldu hepp kurutmada inşaallahh bigünDoonayi boş verin süpürge ve kurutma makinesi imkanı olan alsın
Aaahhhh swooottttt snein benden daha çok işin varrr koyacan odana artık birşekilde biyereSen yazdıkça aklıma geliyor çamaşır teli ütü masası da var daha
Benim 3+1 hali bu işteAbovvv kızz sneinki benden çokkbazen diyorum eşime niye 3+1 ev bakmadınn diyorum hepp
Bakalımm herşeyin sırası gelcek eşim diyo sen rahatt oll halledecezz
Anaaa kuuzzzz 1 oda tamam yatak oda 1 odada pc odası gibi olmuş öbür odada olduu çamaşırlar supurgeler falanmıBenim 3+1 hali bu işte
Valla bilemedimhahah kızım benim 2+1 evim var birinde yatağım var diğerinde dolabım ve bütün malzemelerim asıl ben napim
Doonaya o parayı bende vermem belki 2.eline ya da muadilini ancakSoona zwten imkansız oldu hepp kurutmada inşaallahh bigün
Aaahhhh swooottttt snein benden daha çok işin varrr koyacan odana artık birşekilde biyere
1 oda yatak odasıAnaaa kuuzzzz 1 oda tamam yatak oda 1 odada pc odası gibi olmuş öbür odada olduu çamaşırlar supurgeler falanmı
Kanepe dursun lazım olacak. Sandığın içi boş mu ahsjsja halı yıkama mak sık kullanılmıyordur elden çıkarılabilirKurutucu ancak çamaşır makinesi üstüne olur ama banyo küçük havasız kalır o çalışırken. Çocuk odasının balkonu kapalı pimapenle oraya koysam kışın soğuk oluyor ama bilemedim
Daha çocuk odasında dolap, sandık, kanepe, elektrik süpürgesi, hali yıkama makinesi var da var
Hahahaha sende haklisın bebişimm biraz daha büyüsün halledersin birşekilde yaDoonaya o parayı bende vermem belki 2.eline ya da muadilini ancak
Valla olmadı bi köşede dursun ya napiyim nereme koyuyum bu kadar eşyayı
Aboovvvvv hepsini bi odaya yığılcan artıkk başka çaren yoohhh1 oda yatak odası
1 oda salon
1 oda oturma odası
1 oda çocuk odası
Bu her şeyin olduğu yer çocuk odası bilgisayarlar falan
A101 deki f235 i bende alcam. Bi fenomen eczacı var o önermişti. En ucuz a101 de şu an zatenAldıklarınızı paylaşmanıza bayıldımmXiaomi kamerayı ben de düşünüyordum, şimdi iyice kafama yattı kızlar. Ama benim bu ay oda nemlendiricisini kesin almam gerek, geceleri sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum. A101de deerma f235 modeline bakıyorum. Dyson çok güzelmiş ama benim bütçemi aşıyor. Geçen hafta ben de zaradan bebiş için eklediğim şeyleri aldım ertesi gün %40 zamlandı bir de antebies diye bir markadan aldım onlar henüz gelmedi.
KOYUN DESENLİ PİJAMA TULUM
Uzun kollu, V yaka pijama tulum. Önü kruvaze çıtçıt düğmeli ve alt kısmı çıtçıt düğmeli. 6-9 AY (DAHİL) VE DAHA BÜYÜK TÜM BEDENLER İÇİN KAYMAZ TABANLI.www.zara.com 5’Lİ GÖKKUŞAĞI BASKILI BODY PAKETİ
5’li bisiklet yaka, kısa kollu ve çıtçıt düğmeli body paketi. PAKET HALİNDE SATILIR. PAKETİN TAMAMI İADE EDİLMELİDİR.www.zara.com
Güzel günlerde giysin minnak kuşAldıklarınızı paylaşmanıza bayıldımmXiaomi kamerayı ben de düşünüyordum, şimdi iyice kafama yattı kızlar. Ama benim bu ay oda nemlendiricisini kesin almam gerek, geceleri sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum. A101de deerma f235 modeline bakıyorum. Dyson çok güzelmiş ama benim bütçemi aşıyor. Geçen hafta ben de zaradan bebiş için eklediğim şeyleri aldım ertesi gün %40 zamlandı bir de antebies diye bir markadan aldım onlar henüz gelmedi.
Uzun kollu, V yaka pijama tulum. Önü kruvaze çıtçıt düğmeli ve alt kısmı çıtçıt düğmeli. 6-9 AY (DAHİL) VE DAHA BÜYÜK TÜM BEDENLER İÇİN KAYMAZ TABANLI.www.zara.com 5’Lİ GÖKKUŞAĞI BASKILI BODY PAKETİ
5’li bisiklet yaka, kısa kollu ve çıtçıt düğmeli body paketi. PAKET HALİNDE SATILIR. PAKETİN TAMAMI İADE EDİLMELİDİR.www.zara.com
Yavaş yavaş geliyorr zıbınlar giysilerrrrAldıklarınızı paylaşmanıza bayıldımmXiaomi kamerayı ben de düşünüyordum, şimdi iyice kafama yattı kızlar. Ama benim bu ay oda nemlendiricisini kesin almam gerek, geceleri sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum. A101de deerma f235 modeline bakıyorum. Dyson çok güzelmiş ama benim bütçemi aşıyor. Geçen hafta ben de zaradan bebiş için eklediğim şeyleri aldım ertesi gün %40 zamlandı bir de antebies diye bir markadan aldım onlar henüz gelmedi.
Kanepe eski ya onu atmak istiyorum aslında sandığın içi yorgan dolu ama baza kanepe altına falan sıkıştırırım sandığı da kv ye iadeKanepe dursun lazım olacak. Sandığın içi boş mu ahsjsja halı yıkama mak sık kullanılmıyordur elden çıkarılabilirgeri kalan da yallah balkona. Bebiş geliyo
Valla bakacaz çaresine yapcak bir şey yok. En önemlisi bilgisayar ve kurutma makinesi çocuğun odada olmaz onlar çünküHahahaha sende haklisın bebişimm biraz daha büyüsün halledersin birşekilde ya
Aboovvvvv hepsini bi odaya yığılcan artıkk başka çaren yoohhh
Dyson v8 almıştım ben en alt model o kadar iyi çekiyor ki diğer üst modeller nasıl çekiyordur tahmin edemiyorumAklım dyson kablosuzlarda benim desilme fonksiyonu iyi değil ben beğenmedim. Ama süpürmesi yeter
Ben salon yapmadım sadece oturma odası ordan kazandım bi oda1 oda yatak odası
1 oda salon
1 oda oturma odası
1 oda çocuk odası
Bu her şeyin olduğu yer çocuk odası bilgisayarlar falan
Çok güzeller yaaa yerimAldıklarınızı paylaşmanıza bayıldımmXiaomi kamerayı ben de düşünüyordum, şimdi iyice kafama yattı kızlar. Ama benim bu ay oda nemlendiricisini kesin almam gerek, geceleri sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum. A101de deerma f235 modeline bakıyorum. Dyson çok güzelmiş ama benim bütçemi aşıyor. Geçen hafta ben de zaradan bebiş için eklediğim şeyleri aldım ertesi gün %40 zamlandı bir de antebies diye bir markadan aldım onlar henüz gelmedi.
Dyson iyidir ya en alt modeli bile şahane.Dyson v8 almıştım ben en alt model o kadar iyi çekiyor ki diğer üst modeller nasıl çekiyordur tahmin edemiyorum
Ben salon yapmadım sadece oturma odası ordan kazandım bi oda
Çok güzeller yaaa yerimbuhar Makinesi, aldıktan sonra “ben bunu niye daha önce almamış kendime eziyet çektirmişim” dediğim bişi olmuştu benim için
Evet canım ayy inşallah geçsin gitsin ya hamileler hasta olmasın
İçiyorum canım aynen çok kolay kapılıyor gerçekten
Ay canım ne kadar kaldı karantinanin bitmesine sag salim atlattin şükürler olsun. Gerçekten enfeksiyon çok zor daha antibiyotiğe geçmedi doktor fitil şase verdi işte eğer devam ederse gel dedi inşallah geçer benimde
30 kasımda verdim canım ben kanı 20 aralığa kadar sonuç çıkar dediler bana en geç ama çok uzunCanım kaç gün oldu senin kan vereli pazartesi miydi?
Valla görüşme desek de pek mümkün olmuyor canım bu. Tavrını belli et mesafeni koru eşine de olanları aktar en iyi kararı verecek ikinizsiniz.
Bazen bende atlıyorum vallaözellikle 10 sayfa eklemisse son yazdığımin üzerine . Ama genelde okuyorum .
sweetgirlcandy tabloya beni de kız olarak yazabilirsin
Hiç büyük konuşma canım o sıpalar isterlerse herhaltı yaptırıyolarSallama da beşikte sallarım hafif de ayakta sallamam ya
Kamera yı ayrı oda için düşünmeyin tam bir velinimet bence yatırıyosun ay döndümü kustumu kıpırdadımı battaniyeyi çekermi gibi bütün evhamlara birebir ben o ekran elimde olmadan wc ye girmiyodum hala bazen arkadaşlar gelir odasına yatırınca açarım 8 yaşında balkonda falan rahat oturuyım diye hiç aklı kalmıyo insanın Gözünün önünde en alınası ihtiyaç bence ama bu direk telefon bağlantılı sanırım zor olabilir kullanımı ayrı ekranı olanlar daha kullanışlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?