Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Başkasının topiğini öven admin.

.

Xiaomi ye bakıyorum ama kararsızım çok gerekli mi şu an diye. Odasını ayırınca mantıklı gibi
ben uzun bir süre oda yapmayı düşünmüyorum. hem evimiz 2+1 ve bir yer giyinme odası çıkarmam mümkün değil. en azından şuan değil. zaten hemen cocuk odasına karşıyım yerim olsa da yapmazdım. bize arkadaşlarımız çok geliyor bebeğin rahatsız olmaması için odayı kullanacagım bir gözüm orda olsun istiyorum zaten her yere götürebiliyorum benim için harika bir şey ama hemen almam lazım sanırım, en uygunu da 300 ve üzeri :)

Ahaa bi tane daha memnun biri listemde yıldız aldı

Yalnız biz iyi zamanda almışız. 280e almıştık :) bol yıldız koy listende ben çok memnunum. Şimdilik evde olmadığım zaman kedimi kontrol ediyorum

Valla ben oda yapacam çocuk odasına beşiği hazır onu koyacak yer yok çünkü aynen daha aşırı uçlarda var o kadarı da abartı ya

Tabii hemen kullanamayacağımız birşey.Biz evde yokken hem köpeğimize de bakarız hemde ilerde çok fiyatı artar diye düşünüp aldık kasım indirimlerinden

Bende öyleyim haftalar geçmiyorr normalde sürekli gezen biriyim plasenta aşağıda olunca doktorum herşeyi yasakladı.3 haftadır araba bile kullanamıyorum öyle bunaldım ki

Ben de dün eşime diyorum, o kadar özledim ki araba kullanmayı.

Tamam, nere istesem götürüyo sağolsun ama tam bir özgürlük değil işte.

Arkadaşlarımla evimin karşısındaki cafede buluşmaktan sıkıldım artık.

.

hem ses hem görüntülü baktım. şimdi hep telefona bağlanabiliyor. yılbasından once almak istiyorum bilmiyorum.
bence almakta kararlıysanız bekletmeyin. Benim ilerleyen dönemlerde tansiyon sıkıntım oluyor lazım olacak nasılsa diye tansiyon aleti baktım. Zamlanmadan alayım diye. Sepete attım. 2 ürünü karşılaştırıp onaylayana kadar 30 tl arttı fiyatı.

Vardır da tanımadığım insanların tavsiyesine de pek güvenemem sanırım.

Bak şimdi 3 kişi burada almış kamerayı, tamamdır benim için.

.
Bak o topiği açan Merve tanırım onu. O ne derse mantığıma yatar bide çoğu kişi öneriyor ya aynı şeyi tamam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…