Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım, çok mantıklı.
Hatta ben olsam bi katın halıları da kaldırırdım.
Hem süpürsün hem silsin orayı her gün.

.
aynen canım bende tam olarak böyle düşünüyorum.
keşke daha önce alsaydım ya.
şimdi fiyatlar almış başını gitmiş
1 sene daha beklersem almak için 5600 falan olur

söyle canım sorun olmaz. al on gün rapor dinlen güzelce. Ben de hep rapor aldım bulantı dönemlerinde mümkün değildi işe gelmem. Dr kendi diyordu pzt uğra rapor yazayım diye. İste bence.
Geçen ay işlerimiz çok yoğundu hep denetimdeydik öyle olunca rapor alma fırsatım olmadı. 1 gün falan yazdırmıştım.

Ama az çok toparladım işleri söyleyim o zaman en azından haftaya 5 gün yazsın. Ay sonu da belki yine isterim. İşyerinden sorun çıkartmazlar zaten.

Kızlar ya burada okumuştum. Doğum sonrası 1 seneye kadar rapor alınıyor diye. Bunu para karşılığı mı yapıyorlar yoksa illa tanıdık mı bulmak gerekiyor nasıl oluyor?

hem ses hem görüntülü baktım. şimdi hep telefona bağlanabiliyor. yılbasından once almak istiyorum bilmiyorum.

Yok kuzu, emzirme sonrası zaten.
Ben de emzirme dönemi karşıyım.

.

Heh, benim istediğim tam da bu işte.
Model bile beğenmiştim, bulursam atayım size.

.

Olur tabi, niye olmasın canım.
Bence de biraz dinlen.
O dalga dalga bulantıyı çok iyi biliyorum.

Allah kolaylık versin.

.

O hem temizleyip hem nemlendiriyor mu canım?
Valla memnunsan bi model ismi alırız.

.
Biz bundan aldık.Telefondan uygulamasını indirip ortamın hava kirliliğini görebiliyoruz birde istediğimiz nem miktarını yazıyoruz kendi otomatik ayarlıyor.Yani hem havayı temizliyor hem nemlendiriyor

Eklentiler

• 032972EE-6978-4B8C-BC1B-3E92A0E1346C.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
Su gibi mi?
Eylül’den beri düşünme.
Ben Ekim’in 10’unda öğrendim.
Daha 2 ay bile olmamış.

.
Hahahaha yaaa bende ekimde öğrendim 11 inde amaa sonuçta eylülden 5 haftalik olmuş oluyorsun yani 1 ayy oyüzdenn dedim oylee aslında eylülü saymakk gerek kuzumm diye

Geçiyorr geçiyorrr düşünme şimdi sen bunları ayoll

Kuzum sen kurtulabildin mi enfeksiyondan benim doktor da şimdi şase ve fitil verdi fitili kullanmış mıydın

En son fitil ve hap vermişti. Onlar baya fayda etti. En son coronanın ilk günleri çok az vardı acilde monurol yazdı. Karantinam bitince tekrar gidip baktırıcam. Kurtulmak ne zormuş ya. İnş şifa olur canım yarar ilaçta kurtulursun hemen

Ya sanki aylardır hamileymişim gibi geliyo.
Yatıyorum ya hep, ondan heralde.

.

Bende bundan aldım.Gerçekten çok iyi ortamdaki sesi duyup bizde konuşabiliyoruz karşıdakiyle birde telefondan açısını ayarlabiliyorsunux 360 derece dönüyor

İlk aldığımız şey sanırım bebek için. Aynısını aldık cidden çok iyi.

Bende bundan aldım.Gerçekten çok iyi ortamdaki sesi duyup bizde konuşabiliyoruz karşıdakiyle birde telefondan açısını ayarlabiliyorsunux 360 derece dönüyor
Doğru seçimler yapıyorum demek. Memnun olmana sevindim. Ama alıp almamakta kararsızım. Belli bi aya kadar yanımda olacak odasında değil. O zaman alınabilir diye de düşünüyorum bilemiyorum

Bakın kızlar diğer attığım topiğin faydaları ordan en iyileri seçiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…