- 2 Ağustos 2013
- 38.682
- 130.832
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.341
Yok büyük konuşmam asla30 kasımda verdim canım ben kanı 20 aralığa kadar sonuç çıkar dediler bana en geç ama çok uzun
Hiç büyük konuşma canım o sıpalar isterlerse herhaltı yaptırıyolarilk bebeğim kolik doğdu ağla ağla 4 ay evlere sığamadık ayakta sallamak konfor kaldı cingene salıncağı bütün teknolojik salıncaklar banamısın demedi ıkınciyi asla sallamam kendi uyucak kucağıma emzirme harici almam dedim çok emindim 3 haftalık tı baktım buda ayağımda mışıl mışıl uyuyo demek çocuk böle rahat canım ye u dönüşü yaptım kararımdan 3 sene salladım
Kamera yı ayrı oda için düşünmeyin tam bir velinimet bence yatırıyosun ay döndümü kustumu kıpırdadımı battaniyeyi çekermi gibi bütün evhamlara birebir ben o ekran elimde olmadan wc ye girmiyodum hala bazen arkadaşlar gelir odasına yatırınca açarım 8 yaşında balkonda falan rahat oturuyım diye hiç aklı kalmıyo insanın Gözünün önünde en alınası ihtiyaç bence ama bu direk telefon bağlantılı sanırım zor olabilir kullanımı ayrı ekranı olanlar daha kullanışlı bence
Aynı odada gerek yok diyordum ama şimdi böyle okuyunca mantıklı geldi bak30 kasımda verdim canım ben kanı 20 aralığa kadar sonuç çıkar dediler bana en geç ama çok uzun
Hiç büyük konuşma canım o sıpalar isterlerse herhaltı yaptırıyolarilk bebeğim kolik doğdu ağla ağla 4 ay evlere sığamadık ayakta sallamak konfor kaldı cingene salıncağı bütün teknolojik salıncaklar banamısın demedi ıkınciyi asla sallamam kendi uyucak kucağıma emzirme harici almam dedim çok emindim 3 haftalık tı baktım buda ayağımda mışıl mışıl uyuyo demek çocuk böle rahat canım ye u dönüşü yaptım kararımdan 3 sene salladım
Kamera yı ayrı oda için düşünmeyin tam bir velinimet bence yatırıyosun ay döndümü kustumu kıpırdadımı battaniyeyi çekermi gibi bütün evhamlara birebir ben o ekran elimde olmadan wc ye girmiyodum hala bazen arkadaşlar gelir odasına yatırınca açarım 8 yaşında balkonda falan rahat oturuyım diye hiç aklı kalmıyo insanın Gözünün önünde en alınası ihtiyaç bence ama bu direk telefon bağlantılı sanırım zor olabilir kullanımı ayrı ekranı olanlar daha kullanışlı bence
Evett kuzumm hayırlısı olsun insallahhh yaValla bakacaz çaresine yapcak bir şey yok. En önemlisi bilgisayar ve kurutma makinesi çocuğun odada olmaz onlar çünkü
[Kızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
Bizim yatak odasında ebeveyn banyosu yapılmış ama yapılmamış boşluk var sadece. Orda da duvara askı yaptırdım kıyafetler stokladığımız şeyler var. Ora da dolu maalesef. Bakcaz artık bi çözüm[
bende de 3d printer varbiz de küçük tuvaleti odaya dönüştürücez bu ıvır zıvırlar için mecbur
Aynen kuzum çok zor gerçektenEvettt yaaa ben daha çok kotü grip oksürükk geçirdimm çok şükürrr bugün daha iyiyim 1 haftadırr pek iyi değildim yaa hamileyken çok zorr ilaç bile içemiyorsun birşey yapamıyorsun
Ayy hadi inşallah bitmiş. Bebişi göreceksin yani ayy ayy ayy ne güzel annesine selam vericek elleriyle ayaklarıylaYarın 14. Günüm neyse ki son İnş canıminş geçer canım
canım senin yine iyi oda var da içi doluKızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
Dolusu dert boşu dertcanım senin yine iyi oda var da içi dolubenim çocuk odası yok Abiyle aynı odaya da koymak istemiyorum sabah erkenden okula gidiyor akşama kadar. Gece uykusu mahvolur. 2-3 yaşlarına kadar bizle takılacak gibi de duruyor şuan
Gerçi zaten ev kira taşınırsak ilerde ona göre bir ev bakarız artık
benim sıpada alerjiye ev akarı ve toz eklenince ve nefes problemi artınca biz mecburi geçiş yaptık dysona. V15 çıkacaktı tam. dedim bekleyim mi beklemeyim mi derken o gece satışa açtılar dedim bu kadarı tesadüf olamazDyson v8 almıştım ben en alt model o kadar iyi çekiyor ki diğer üst modeller nasıl çekiyordur tahmin edemiyorum
Bu günlerimize şükür20 sayfadan fazla geride kaldım okuyamıyorumbu sabah ilk defa kustum azıcık. Bulantı dün bugün biraz fazla hep oturuyorum ayağa kalksam artıyor sanki. Neyse bu günleri görmek için neler vermezdim önceden. Şimdi susup oturayım
Son bir iki sayfaya baktım da yer sorunundan eşyalardan filan bahsetmişsiniz. Konmari deneyen oldu mu acaba grupta merak ettim. Kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden biri diyebilirim :)
20 sayfadan fazla geride kaldım okuyamıyorumbu sabah ilk defa kustum azıcık. Bulantı dün bugün biraz fazla hep oturuyorum ayağa kalksam artıyor sanki. Neyse bu günleri görmek için neler vermezdim önceden. Şimdi susup oturayım
Son bir iki sayfaya baktım da yer sorunundan eşyalardan filan bahsetmişsiniz. Konmari deneyen oldu mu acaba grupta merak ettim. Kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden biri diyebilirim :)
Ben de 2 sene önce pandemi başlayınca tanıştım konmariyle. Evim küçük ve sokağa çıkma yasağında üstüme üstüme geliyor gibiydi. Pek çok gereksiz eşyamla vedalaştım, güzel anılarım olanlara ve ayrılamadıklarıma minnetlerimi sunup uğurladım. Dolapları da kutularla ve yönteme uygun yerleştirdim. Oldukça rahatladım gerçekten20 sayfadan fazla geride kaldım okuyamıyorumbu sabah ilk defa kustum azıcık. Bulantı dün bugün biraz fazla hep oturuyorum ayağa kalksam artıyor sanki. Neyse bu günleri görmek için neler vermezdim önceden. Şimdi susup oturayım
7.30 da derse girmiş oluyorum çoktan.
Konmari neben ilk defa duyuyorum
kız bu hangi uygulamaşunları da ekleyeyim de ben üstüme düşeni yapmış olayım ahahaa
Ben onu bi indirime denk getiririm elbet yaza kadar
Ben bi koltuk süpürmüştüm içimden de diyorum kirli de değil ama olsun. Bir toz çıktı aman tanrım didim. V15 nasıl güzeldir şimdibenim sıpada alerjiye ev akarı ve toz eklenince ve nefes problemi artınca biz mecburi geçiş yaptık dysona. V15 çıkacaktı tam. dedim bekleyim mi beklemeyim mi derken o gece satışa açtılar dedim bu kadarı tesadüf olamazhemen kaptım kartı böldüm takside. çokk pahalı ama gerçekten değer yataktan koltuktan süpürdüğüm toza inanamazsın. Yerleri anlatmaya gerek yok .
Bana da çok uzun süre geçmiş gibi geliyor sonra bakıyorum daha yeni 3 bittibir de ben erken de öğrendim
Yaaa ben de hep geride kalıyorum, hepsini okuyorum aslında ama bir türlü muhabbete dahil olamadımçok tatlış bi grup değil mi ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?