Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok büyük konuşmam asla ama düşünmüyorum diyelim. Çocuğum da düşünmez inşallah sallanmak

Mantıklı yani dakika başı kontrol etmektense kamera mantıklı o zaman. Benim tabletim var ona bağlarım diye düşündüm bu baktığım modeli

Aynı odada gerek yok diyordum ama şimdi böyle okuyunca mantıklı geldi bak

Kızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
[

bende de 3d printer var biz de küçük tuvaleti odaya dönüştürücez bu ıvır zıvırlar için mecbur

[

bende de 3d printer var biz de küçük tuvaleti odaya dönüştürücez bu ıvır zıvırlar için mecbur
Bizim yatak odasında ebeveyn banyosu yapılmış ama yapılmamış boşluk var sadece. Orda da duvara askı yaptırdım kıyafetler stokladığımız şeyler var. Ora da dolu maalesef. Bakcaz artık bi çözüm

20 sayfadan fazla geride kaldım okuyamıyorum bu sabah ilk defa kustum azıcık. Bulantı dün bugün biraz fazla hep oturuyorum ayağa kalksam artıyor sanki. Neyse bu günleri görmek için neler vermezdim önceden. Şimdi susup oturayım

Son bir iki sayfaya baktım da yer sorunundan eşyalardan filan bahsetmişsiniz. Konmari deneyen oldu mu acaba grupta merak ettim. Kendinize yapacağınız en büyük iyiliklerden biri diyebilirim :)

Evettt yaaa ben daha çok kotü grip oksürükk geçirdimm çok şükürrr bugün daha iyiyim 1 haftadırr pek iyi değildim yaa hamileyken çok zorr ilaç bile içemiyorsun birşey yapamıyorsun
Aynen kuzum çok zor gerçekten
Yarın 14. Günüm neyse ki son İnş canım inş geçer canım
Ayy hadi inşallah bitmiş. Bebişi göreceksin yani ayy ayy ayy ne güzel annesine selam vericek elleriyle ayaklarıyla
Bu arada senin alttaki gebelik imzasını okudum sırt ağrısı olabilir diyor ağrım vardı ona bağladım çok mutluyum şu an aynı zamanlardayiz çünkü

Kızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum
canım senin yine iyi oda var da içi dolu benim çocuk odası yok Abiyle aynı odaya da koymak istemiyorum sabah erkenden okula gidiyor akşama kadar. Gece uykusu mahvolur. 2-3 yaşlarına kadar bizle takılacak gibi de duruyor şuan
Gerçi zaten ev kira taşınırsak ilerde ona göre bir ev bakarız artık

Dolusu dert boşu dert

Evet aynı odada zor olur uykusu açısından

Dyson v8 almıştım ben en alt model o kadar iyi çekiyor ki diğer üst modeller nasıl çekiyordur tahmin edemiyorum
benim sıpada alerjiye ev akarı ve toz eklenince ve nefes problemi artınca biz mecburi geçiş yaptık dysona. V15 çıkacaktı tam. dedim bekleyim mi beklemeyim mi derken o gece satışa açtılar dedim bu kadarı tesadüf olamaz hemen kaptım kartı böldüm takside. çokk pahalı ama gerçekten değer yataktan koltuktan süpürdüğüm toza inanamazsın. Yerleri anlatmaya gerek yok .

Bu günlerimize şükür

Aaa o neymiş bakayım hemen

Konmari ne ben ilk defa duyuyorum

Ben de 2 sene önce pandemi başlayınca tanıştım konmariyle. Evim küçük ve sokağa çıkma yasağında üstüme üstüme geliyor gibiydi. Pek çok gereksiz eşyamla vedalaştım, güzel anılarım olanlara ve ayrılamadıklarıma minnetlerimi sunup uğurladım. Dolapları da kutularla ve yönteme uygun yerleştirdim. Oldukça rahatladım gerçekten

Ben bi koltuk süpürmüştüm içimden de diyorum kirli de değil ama olsun. Bir toz çıktı aman tanrım didim. V15 nasıl güzeldir şimdi güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…