Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heyecanın doruklarındayım valla geçmiyor zaman:) corona yüzünden bebeğimi göremedim yaa. Yoksa bende dayanamazdım okadar :)
kız ben diyorum ki ayda bir çağırsa beni 15 günde bir çağırıyor. doktora gitmek hep stres demek ya ben 15 günde bir gidince büyüdüğünü görüyorum o daha mutlu ediyor beni her gün gitsem pek bişi anlamazdım

Yaşasın aynı fikirdeyiz. Bazen ben diyorum abartıyor muyum takıntı mı yapıyorum bazen alacağımız şeylere kocam diyor eskiden bunlar mı vardı gerekli mi falan. Görmemişin bi bebesi olmuş şeklinde davranmıyorumdur inş
Yataştaki yatak aklıma yattı aslında ama burda Başka öneriler olursa diye daha almıcam.

Ben beşiği belirmemiştim en başta:

Bebekonfor Elyaza Doğal Anne Yanı Asansörlü Uyku Setli Beşik 60x120 cm Krem

İçerik benim de takıntım weleda’nın çatlak yağı temiz, koku için de uçucu yağ kullanıyorlar istersen ona bir bak alcaksan eğer
Ben bi zeytinyağı sürdüm geçen el kremim iş yerinde kalmış, allahım Nası kokuyo duramadım karnıma onu hiç süremem sanırım

3 haftada bir çağırıyordu benide bakalım bu sefer ne zaman çağıracak. Yani hergün evet pek bi heyecanı kalmaz. Ama aralıklı gidince bebek büyümüş oluyor dediğin gibi kıpır kıpır görüyorsun onu çok güzel bişi ya

Yaaa yirim aç mı gittin normalde kahvaltı yapmadan gidiyordum bu sefer yiyip gidicem. Gittiğimde 13+3 olacak cinsiyetinide öğrenirim İnş. Sende tahminde bulundumu doktor,
Yok canım güzelce kahvaltı yaptım bir de çikolata yedim ama yine de uyuyordu öksürdüm doktorum sarstı biraz öyle uyandı yok tahmin yapmadı 16 olsun net söylerim dedi bende çok merak ediyorum

HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)

ben ona da bakıyorum, bi tane normal plus olmayan "hamilelik" vardı o çalışmıyor günlük kısmı, onu sildim

hamilelik plus olan iyi bunun dışında elika hamile var yabancı kaynak uygulama olarak da pregnancy tracker uygulamasını takip ediyorum

ama happy mom'da mutlaka hergün değişen anne ve bebek günlüklerini okuyorum bir de Canan gibi forumlarda indirimlere bakıyorum son zamanlarda

Yok canım güzelce kahvaltı yaptım bir de çikolata yedim ama yine de uyuyordu öksürdüm doktorum sarstı biraz öyle uyandı yok tahmin yapmadı 16 olsun net söylerim dedi bende çok merak ediyorum

Yaa kıyamam uyandırmış bebişi 16yı bekle ki gelsin merak ediyor insan ama ya:)

Happy mom kullanıyordum ama çok reklam vardı ya sinir oldum sildim. Siz nasıl katlanıyorsunuz yoksa güzeldi yani. Benim gibi banu çiftçinin uygulamasını kullanan yok sanırım :) oradaki forumda mı indirimleri takip ediyorsunuz

off evet yaa bebeğe tıklayınca ayrı anne günlüğüne tıklayınca ayrı reklam çıkıyo

aa bak onu unuttum hafta başlarında da banu çiftçi'nin uygulamasından o haftanın videosunu izliyorum

aynen forum kısmında indirim duyurma başlığı var, her ay yeni ayınki yükleniyo

İndirim için Ozaman tekrar yükleyeyim ben forum kısmına hiç bakmıyorum :)

Merhabalar kızlar 13+1den:))

Simdi doktordan çıktık. 2li test için kan verdim, ense kalınlığı 1mmden küçük, doktor gayet iyi dedi.

Veee hazırlıklara başlayabilirsin %100 erkek dedi

gözün aydın

ahahaa Allah'ım inanamıyorum bi erkek minnoş daha mııı

Simdi doktordan çıktık. 2li test için kan verdim, ense kalınlığı 1mmden küçük, doktor gayet iyi dedi.

bayağı da uzun sürüyo kontrolü inşallah videoya almışsındır

açıp açıp izlemek çok güzel oluyo

üff benim randevu günümde 12+1 olacağım keske ay sonunda çağırsaydı bende öğrenirdim belki cinsiyetini bende ikili test için gideceğim ancak yaptırmayacagım sadece ultrasondan isteyeceğim. sen cinsiyet ne hissediyordun?

HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)

Onu da kullanıyorum ama orada ilerleyebiliyorsun, sonraki günleri görebiliyorsun ya heyecanı kaçıyo bence.

Bir de çok detaya girmiyo, geçen mesela 1 sayfa hamilelik ve konuşalım depresyonundan bahsetmiş.

Yani o tam da o gün ile ilgili değil ki.

Happy Mom tam nokta atışı yapıyo, seviyorum.

.

Ben de Banu çiftçi kullanıyorum

Heyecanın doruklarındayım valla geçmiyor zaman:) corona yüzünden bebeğimi göremedim yaa. Yoksa bende dayanamazdım okadar :)

Evet, biliyorum tatlım.

Çok şükür atlattın, aşıdan daha etkili hastalığı geçirmek, bol bol antikorun oldu şimdi.

Bundan sonra doğuma kadar rahat edersin.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…