- 11 Eylül 2021
- 1.633
- 3.192
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.401
kız ben diyorum ki ayda bir çağırsa beni 15 günde bir çağırıyor. doktora gitmek hep stres demek yaHeyecanın doruklarındayım valla geçmiyor zaman:) corona yüzünden bebeğimi göremedim yaa. Yoksa bende dayanamazdım okadar :)
Yaşasın aynı fikirdeyiz. Bazen ben diyorum abartıyor muyum takıntı mı yapıyorumYatak olayına hiç girmedim canım.
Önce beşiği seçmek lazım diye düşündüm nedense.
Aslında yatak daha önemli.
Ömrümüzün neredeyse yarısı yatakta uyuyarak geçiyo, ben hiç acımıyorum yatağa verdiğim paraya.
En iyisi ne ise onu almak lazım.
.
İçerik benim de takıntımYok canim ya kreme başlamadım. Ama almam lazım. Birde kimyager olunca bunlarında zararlı etkilerini bilince daha çok seçiyorum. Bu gidişle sadece zeytinyağı şurup geccem.Dün baktım bikactane bebek yağı içeriğinde parafin parfüm vardı o yüzden vazgeçtim almaktan.
Kuzum benim yengem 8 aylik oluncaya kadar izindeydi. 4+2+2 şeklindeydi ücretsiz ücretli yıllık izin şeklinde sanırım.
Ya onlar şuan suyun içinde süzülüp durdukları için dışarı çıkınca da sallamak rahatlatio bence.
kız ben diyorum ki ayda bir çağırsa beni 15 günde bir çağırıyor. doktora gitmek hep stres demek yaben 15 günde bir gidince büyüdüğünü görüyorum o daha mutlu ediyor beni her gün gitsem pek bişi anlamazdım
Yok canım güzelce kahvaltı yaptım bir de çikolata yedim ama yine de uyuyorduYaaa yirimaç mı gittin normalde kahvaltı yapmadan gidiyordum bu sefer yiyip gidicem. Gittiğimde 13+3 olacak cinsiyetinide öğrenirim İnş. Sende tahminde bulundumu doktor,
HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)
Yok canım güzelce kahvaltı yaptım bir de çikolata yedim ama yine de uyuyorduöksürdüm doktorum sarstı biraz öyle uyandı yok tahmin yapmadı 16 olsun net söylerim dedi bende çok merak ediyorum
ben ona da bakıyorum, bi tane normal plus olmayan "hamilelik" vardı o çalışmıyor günlük kısmı, onu sildim
hamilelik plus olan iyibunun dışında elika hamile var yabancı kaynak uygulama olarak da pregnancy tracker uygulamasını takip ediyorum
ama happy mom'da mutlaka hergün değişen anne ve bebek günlüklerini okuyorum bir de Canan gibi forumlarda indirimlere bakıyorum son zamanlarda
Happy mom kullanıyordum ama çok reklam vardı ya sinir oldum sildim. Siz nasıl katlanıyorsunuzyoksa güzeldi yani. Benim gibi banu çiftçinin uygulamasını kullanan yok sanırım :) oradaki forumda mı indirimleri takip ediyorsunuz
off evet yaa bebeğe tuklayınca ayrı anne günlüğüne tıklayınca ayrı reklam çıkıyo
aa bak onu unuttum hafta başlarında da banu çiftçi'nin uygulamasından o haftanın videosunu izliyorum
aynen forum kısmında indirim duyurma başlığı var, her ay yeni ayınki yükleniyo
Merhabalar kızlar 13+1den:))
Simdi doktordan çıktık. 2li test için kan verdim, ense kalınlığı 1mmden küçük, doktor gayet iyi dedi.
Veee hazırlıklara başlayabilirsin %100 erkek dedi
KesinlikleYaa kıyamam uyandırmış bebişi16yı bekle ki gelsin merak ediyor insan ama ya:)
İndirim için Ozaman tekrar yükleyeyim ben forum kısmına hiç bakmıyorum :)
Merhabalar kızlar 13+1den:))
Simdi doktordan çıktık. 2li test için kan verdim, ense kalınlığı 1mmden küçük, doktor gayet iyi dedi.
Canan bir hafta dayanıyorsa süperbenim 2 saat sonra aynı
üff benim randevu günümde 12+1 olacağım keske ay sonunda çağırsaydı bende öğrenirdim belki cinsiyetiniMerhabalar kızlar 13+1den:))
HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)
Ben de Banu çiftçi kullanıyorumHappy mom kullanıyordum ama çok reklam vardı ya sinir oldum sildim. Siz nasıl katlanıyorsunuzyoksa güzeldi yani. Benim gibi banu çiftçinin uygulamasını kullanan yok sanırım :) oradaki forumda mı indirimleri takip ediyorsunuz
Heyecanın doruklarındayım valla geçmiyor zaman:) corona yüzünden bebeğimi göremedim yaa. Yoksa bende dayanamazdım okadar :)
Offf keşke. Ben zaten bağımlı gibi sürekli buraya bakıyorum bi de indirim topiğimiz olsa bana gün boyu ulaşılamaz heraldekeşke bizden güzel modere edebilecek biri burada öyle bi topik açsa sadece indirimler için
o kişi ben değilim hiç beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?