Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu bana baya lazım bi metot galiba dolap bi dağıldı mı arkası geliyo zaten o ilk domino etkisinin olmaması lazım bir araştırayım ben de bu yöntemi, çok teşekkür ederiz

O domino etkisi bizim evde bulaşıklarda çok oluyo.

Bir tane tabağı makineye koymazsan arşı arkası kesilmiyo, tezgah full bulaşık.

.

Ben de Happy Mom kullanıyorum.

Forum kısmında benim de dikkatimi çeken tek yer indirim.

LCW indirimini oradan paylaşmıştım sizle.
Resmen yarı fiyatına aldım o siyah elbiseyi.

.

Ben bi koltuk süpürmüştüm içimden de diyorum kirli de değil ama olsun. Bir toz çıktı aman tanrım didim. V15 nasıl güzeldir şimdi güle güle kullanın

Ben de küçük başlıkla arada yatağı süpürüyorum, bunların üzerinde mi yatıyoruz diye şok oluyorum sonra.

.

Evet cuma günü göreceğim İnş çok özledim 5 haftadır görmüyorum. Benimde vardı o sırt ağrıları dikkat etmedim benim 12+5 senin kaç peki

Ay ben bunu kaçırmışım.

Nasıl bir heyecandır seninkisi.
Benim bugün kontrolden sonraki 10.gün, acaba mesai bitmeden kontrol randevusu alıp gitsem mi diye geliyo aklıma.

.

Aaa, evet. Tablete bağlamak çok mantıklı.

.

O domino etkisi bizim evde bulaşıklarda çok oluyo.

Bir tane tabağı makineye koymazsan arşı arkası kesilmiyo, tezgah full bulaşık.

.
Evet bulaşıkda da oluyo her şeyde oluyo kirli sepeti de bi gerektiğinden fazla dolarsa orda da oluyo allahım ev işi neden var

Kızlar yatak bakan oldu mu? Bugün bi baktım da e bebekte bir sürü çeşit var yataşa baktım orda da çeşit var neye göre seçecez bebeye de sorulmaz ki?? Biraz baktım omurga kemikler için sert olması gerekiyormuş bi onu bulabildim.

Seçen var mı yatak? Kullanıp öneren biri olsa keşke

Evet cuma günü göreceğim İnş çok özledim 5 haftadır görmüyorum. Benimde vardı o sırt ağrıları dikkat etmedim benim 12+5 senin kaç peki
12+6 canım 12+4 te gördüm bende uyuyordu uyandırdık kıpır kıpırdı sende öyle görürsün bu sefer

Yatak olayına hiç girmedim canım.
Önce beşiği seçmek lazım diye düşündüm nedense.
Aslında yatak daha önemli.

Ömrümüzün neredeyse yarısı yatakta uyuyarak geçiyo, ben hiç acımıyorum yatağa verdiğim paraya.

En iyisi ne ise onu almak lazım.

.

Yok canim ya kreme başlamadım. Ama almam lazım. Birde kimyager olunca bunlarında zararlı etkilerini bilince daha çok seçiyorum. Bu gidişle sadece zeytinyağı şurup geccem. Dün baktım bikactane bebek yağı içeriğinde parafin parfüm vardı o yüzden vazgeçtim almaktan.
Kız ben iki kilo verdimama göbeğim çıktı İçerde yer yok muhtemelen bizim hızlı çatlayabiliriz krem falan sürmeye başladın mı veya yağ
Kuzum benim yengem 8 aylik oluncaya kadar izindeydi. 4+2+2 şeklindeydi ücretsiz ücretli yıllık izin şeklinde sanırım.
Ya onlar şuan suyun içinde süzülüp durdukları için dışarı çıkınca da sallamak rahatlatio bence.

Ben de Happy Mom kullanıyorum.

Forum kısmında benim de dikkatimi çeken tek yer indirim.

LCW indirimini oradan paylaşmıştım sizle.
Resmen yarı fiyatına aldım o siyah elbiseyi.

.
HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)

Ay ben bunu kaçırmışım.

Nasıl bir heyecandır seninkisi.
Benim bugün kontrolden sonraki 10.gün, acaba mesai bitmeden kontrol randevusu alıp gitsem mi diye geliyo aklıma.

.

Heyecanın doruklarındayım valla geçmiyor zaman:) corona yüzünden bebeğimi göremedim yaa. Yoksa bende dayanamazdım okadar :)

12+6 canım 12+4 te gördüm bende uyuyordu uyandırdık kıpır kıpırdı sende öyle görürsün bu sefer

Yaaa yirim aç mı gittin normalde kahvaltı yapmadan gidiyordum bu sefer yiyip gidicem. Gittiğimde 13+3 olacak cinsiyetinide öğrenirim İnş. Sende tahminde bulundumu doktor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…