Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar şimdi benim çocuk odasında çalışma masası var laptoplar var. Modem var. Yazıcı var. Bir de kurutma makinem var. Ben bunları nereye koyacam çocuk odası ora olunca
Kara kara bunu düşünüyorum

Canım siz hiç çocuk planlamamışsınız sanki, sürpriz olmuş gibi.

.

Evet cuma günü göreceğim İnş çok özledim 5 haftadır görmüyorum. Benimde vardı o sırt ağrıları dikkat etmedim benim 12+5 senin kaç peki

Eki Görüntüle 2965191

Katlama metoduymuș. Bende bebeğin eşyalarını böyle yapmayı düşünüyordum Kendimizinkilere şu an zor öyle bi gücüm yok
Canım katlama metodu sadece konmarinin içerisinde bir bölüm. Onun dışında çok şey var. Kitabı da var hatta. Youtube videoları da çok güzel izah ediyor. Burda izah etmem zor olur ama şöyle diyebilirim. Bu yöntem hayatına girince evin eskisi gibi dağılmıyor. Evdeki bütün eşyaları tek tek elden geçiriyorsun, gruplandırıyorsun. Bir kısmı kesin çöpe gidecek tabi hiç kullanmadığımız o kadar çok şey çıkıyor ki. Kalanlar gruplandırılıp yerleştiriliyor. Gruplandırmanın da kendine göre kuralları filan var ama bir kere yapınca zaten farkı görüyorsun. Neyse burda zor anlatmak da merak eden bakar bir sürü materyal var nette.

kız bu hangi uygulama

bu happy mom'da orada bi forum kısmı var kurcalarken görmüştüm, her ay indirimler için başlık açıyolar indirimleri yazıyolar, o topikte başka hiç yazışma olmuyo sadece indirimler

ben erken diye bakmıyodum ama artık ihtiyaç olacak hepimize ama uygulamaya gitmek zor oluyo her seferinde burada bi indirimleri takip ettiğimiz bi alanımız olsa ama nası olacak ben şimdilik burada yazanların kaybetmeyeyim diye ekran görüntüsünü alıyorum

Bende 7 yıldır Dyson V6 var, ben bile hala çok memnunum.

.

aaa ben de o uygulamayı indireyim bari. sen yine gördükçe haber ver tabi bize de :)

Yaa detaylıymıș biraz. Bi araştırayım

Eki Görüntüle 2965191

Katlama metoduymuș. Bende bebeğin eşyalarını böyle yapmayı düşünüyordum Kendimizinkilere şu an zor öyle bi gücüm yok

Benim çekmecelerim hep böyle, çorap çekmecesi de dahil.

Aradığını çok kolay buluyorsun.
Çamaşır yerleştirmek çok zevkli bir hale geldi, her şeyin yeri belli çünkü.

.

Bu bana baya lazım bi metot galiba dolap bi dağıldı mı arkası geliyo zaten o ilk domino etkisinin olmaması lazım bir araştırayım ben de bu yöntemi, çok teşekkür ederiz

Kızlar dün gece bi anda karnım ağrıdı ama öyle böyle değil sanırım gazdı. Sırt üstü zor döndüm sonra daha çok ağrıdı patlayacak gibiydi. Gaz mıydı ki acaba ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım

Aaa, kızlar ne diyeceğim.

Hani yatarken hapşırma geliyodu, doğrulup öyle hapşırıyorum, yine de kasığa ağrı giriyordu demiştim ya.

Artık hem doğrulup hem de ayaklarımı koltuktan aşağı salıyorum.
Tam oturur pozisyonda hapşırıyorum.
Kasığa ağrı girmiyo artık.

Haberiniz olsun.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…