Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Çok güzelmiş beşik.

Bence hiç abartmıyorsun canım.
Mesela Sleepy bez pişik yapmadığı müddetçe Prima kullanmam.

Tutup bütün kıyafetlerini Carter’s, Chakra, Zara almam.

Ya da ne bileyim, ille de şu trend olan sallanan ana kucaklarına 2000 lira vermem.

Şampuanıydı, yatağıydı, araba koltuğuydu falan...
Bunlar çok önemli şeyler bence, parasına bakılmaz.

.

Hamilelik + , Banu Çiftçi, Gün Gün Gebelik, Happy Mom, P.C.
Hepsi var bende.

Happy Mom en sevdiğim, gece saat 12’yi geçti mi hemen açıp bakıyorum.

Evet, reklam çıkıyo. Uygulamayı kapatıp baştan açıyorum hemen.

.

Merhabalar kızlar 13+1den:))

Simdi doktordan çıktık. 2li test için kan verdim, ense kalınlığı 1mmden küçük, doktor gayet iyi dedi.

Veee hazırlıklara başlayabilirsin %100 erkek dedi
Bu nasıl bir erkek furyası şoktayım
Gözünaydın sağlıcakla gelsin kuzucuk

ben de yaa gece 12'den sonra hemen bakıyorum

gün gün gebelik yok bende, ona da bakayım

P.C. de güzel.

Gün gün bebeğin hangi meyve kadar olduğunu gösteriyo.

Ajanda kısmı muhteşem, hamileliğin kaçıncı günü ve kaçıncı haftası görebiliyorsun.

Hatta mesela 18 Ocak’a gidiyorsun, o gün kaç haftalık kaç günlük olacağı falan yazıyo.

En güzeli de widget olarak eklenebiliyor, telefonunun ekranda kaç hafta kaç gün sürekli yazıyo.

bu güzelmiş

ancak benim kimse bilmediği için telefonumun widgetinde tutmak istemiyorum öğrenince belkii

aaa bunun (p.c) simgesini hatırladım ben galiba bunu regl takibi için kullanıyodum sonra pepaap'a geçmiştim, dur onu da indireyim

aaa bunun (p.c) simgesini hatırladım ben galiba bunu regl takibi için kullanıyodum sonra pepaap'a geçmiştim, dur onu da indireyim

Bu uygulamadaki ajandaya günlük yazıyorum canım.

Mesela ne zaman kanamam oldu, ne zaman migren tuttu, ne zaman kasık ağrım oldu, ne zaman bulantım kaç şiddetinde oldu...

Hepsini not ediyorum.
Açıp baktığımda aaa 5+4’te kanamam olmuş diyebiliyorum.

Çünkü o tarihe tıkladığında hem belirtilerini hem de kaç hafta kaç gün onu söylüyo.

.

Ay sana da çocuklara da yazık ama, 8’den sonra güneş doğuyo.

.
İlk ders 2-3 kişi oluyor. 2. Ders 5-6 kişi. 3. Dersten sonra başlıyorlar gelmeye. İlk iki ders hepten heba oluyor yani. Tek hayalim 2. Dönem izne ayrılacak olmak. Ben işe dönene kadar kendi okul binamız bitecek o zaman geç başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…