Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız ben sürekli burdayım resmen kaçırırsam yakalayamam çatlarım diye. Bağımlı oldum derken ciddiydim hajsjshshhs
hahahah valla normalde bu kadar birikmiyordu ya en fazla 20 sayfa falan oluyordu. bu hafta herkes evdeymiş sanırım coşmuş buralar :) ama çokta yararlı konuşmalar yapılmış. örneğin ben robot süpürge düşünmezken direk almaya karar verdim hahaha.
Wooooooooow, gerçekten bunu başardıysan tebrik ederim.

Daha da evine misafir almazsın artık.

.
normalde ben haftasonları çok bakmıyorum buraya. gün içerisinde çok fazla pc ve telefon trafiğim olduğu için.
ama hiç bir zaman bu kadar birikmiyordu hahaha
kız ben eve misafir almadım hahaha sadece haftasonu telefonu elime almadım gezdim :) :) :)

Evet aldıklarımız da çıkıyo algoritması eksik artık yeni bir şey çıkmış aynı ağdaki bilgisayarların baktıkları birbirlerine reklam çıkıyormuşhiç inanmak istemiyorum. Eğer doğruysa bizim tüm ofise bebek ve hamile kıyafet reklamı düşüyo şu an

O hep vardı kuzum, ben çalışırken asla okulun internetini kullanmazdım.

Bilgisayarı bile telefonuma bağlıyordum.

.

ay ciddi olamazsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim iş yerin de direk çıkar o zaman şaka gibi ben bunu yeni duydum :O

Benim hiiiiç aklımda yoktu.

Eşimin bi arkadaşı almış, çok memnunmuş, çok övmüş falan. Bi gün bi geldi, robot aldım yarın geliyo dedi.

Ne gerek vardı, ben süpürüyordum evi dedim.

Ciddi ciddi söyledim, şimdi inanamıyorum kendime.

Kullandıkça hayatı ne kadar kolaylaştırdığını anlıyor insan.

Hele o pandemide eve kapandığımızda falan, 2 kişi odadan odaya yürüdükçe nasıl toz kalkıyordu.

Her gün süpürmek gerekiyordu.

Ay karıştırdım, misafiri gelen başkasıydı.

.

ayy demeeeee bunca zaman boşuna eziyet çektim desene.
dün de eşimle gerildik. ben temizlik yapıcam diye tutturdum o da hayır yapamazsın diye. 3 haftadır silinip süpürülmüyor ev nasıl yapamam bırak falan dedim. en son beni oturtturdu bütün evi temizledi :) ben diyorum işte sileyim arkadan yok sen yapma diyor :) şimdi normalde de yardım ederdi bana allah var o siler ben süpürürdüm. ilk defa tek başına hepsini yaptı kıyamadım bende :)
en çok bu dönemde eşime yarıyacak robot süpürge

tupaaaaa kuzucum bak tahlilim çıktı bilmem anlar mısın ama çok mu yoğun bu enfeksiyon

Eklentiler

• IMG_20211206_102327.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39

Vayyy beee, maşallah.
Valla benim adam bana da yaptırmaz kendi de yapmaz.

Diyorum ya 2 kere anca rica minnet mopla sildi.

.

Yataș alıyor çoğu. Ama fazla pahalı diyorlar. Setin içinden çıkanı kullanıyorlar. Benim beşiğin var kendi yatağı. Bi park beşiğe alcam onu da bilemiyorum ne alcam

Kızlar ikili test sonucum güzel çıktı her şey iyi dedi doktor ama hareketi az dedi sonra sordum iyi sorun yok dedi ama korktum işte.

Ay çok güzel canım yaa, gözünüz aydın.

Ya uyuyodur bebe, ne demek hareketi az.
Anlamıyorum bu doktorları.
Niye kafada şüphe bırakıyorlar.

Boşver yavrum, bi daha giderken çikolata yer de gidersin, görür hareketi.

.

En iyisi diyorsan wellmatt diyorum beğenmeyen yok

Yataș alıyor çoğu. Ama fazla pahalı diyorlar. Setin içinden çıkanı kullanıyorlar. Benim beşiğin var kendi yatağı. Bi park beşiğe alcam onu da bilemiyorum ne alcam

En iyisi Yataş mıymış?

Benim yatağım İşbir Visco yatak.
7 yıldır kullanıyoruz, taş gibi hala.

Bebeklerde visco çok önermiyorlar sanırım ama bi araştırmak lazım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…