Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ikili test sonucum güzel çıktı her şey iyi dedi doktor ama hareketi az dedi sonra sordum iyi sorun yok dedi ama korktum işte.

Halla Halla yaa illa söyleyecek bi şey buluyolar benimki de gittiğimde uyuyodu valla iki öksürdüm canlandı, kız sen de hiç mi görmedin yazdık hep çikolata yiyeydin gitmeden bak gör o zaman bıcır bıcır duruyo muydu

hadi gözün aydın sonucun temiz çıkmış daha ne yanii söylemek için söylemiş. laf.

onu diyene kadar cinsiyetini söyleseydi bize şu an o lâzım

ahaha aklın yolu bir senin yorumunu görmeden aynısını yazdım şimdi

Valla sallamak konusunda da okuduğum yazılar var bayıltıyoruz gibi anlatılmış. Ama sallanınca daha kısa uykular oluyormuş anladığım kadarıyla. Bazıları baya övmüş

Oo maşallah bütün uygulamayı yüklemişsin

Ay o reklam beni deli ediyor vallaaaa
Banu Çiftçi de var bende

Bende aynı mantık kıyafete hiç mi hiç gerek yok çok paraya pamuk olsun yeter. Bez desen aynı yani.

Unuttum yiyecektim aklımdaydı sonucu düşünmekten strese girdim.
Erkek demişti ama şimdi tam görünmüyor fakat yanılmam dedi.
Ayağını felan oynattı sonra ama az deyince korktum işte sordum hareketinde sıkıntı var mı dedim hayır dedi ama korkuttu önce

Valla sallamak konusunda da okuduğum yazılar var bayıltıyoruz gibi anlatılmış. Ama sallanınca daha kısa uykular oluyormuş anladığım kadarıyla. Bazıları baya övmüş

Valla benim gördüğüm sallanan bebekler daha uzun uyuyo.

Annem de kayınvalidem de ayakta sallamayı çok sever, ben pek istemiyorum.

İnşallah alıştırmazlar.

.

En iyisi Yataş mıymış?

Benim yatağım İşbir Visco yatak.
7 yıldır kullanıyoruz, taş gibi hala.

Bebeklerde visco çok önermiyorlar sanırım ama bi araştırmak lazım.

.
Yataș alan ve öneren çok diğer o topikte. Ama çoğu da çok pahalı bence gereksiz demiş

Valla benim gördüğüm sallanan bebekler daha uzun uyuyo.

Annem de kayınvalidem de ayakta sallamayı çok sever, ben pek istemiyorum.

İnşallah alıştırmazlar.

.
Yaa benim etrafımda var 2 tane bir de takip ettiğim fenomen var o dedi geçen öyle farkettim. Demek çocuktan çocuğa değişiyor

Annemde sever valla sallamayı. Eşimde beşiğin başına gidiyor şimdi burda böyle mi sallayacaz doğunca falan diyor. Bende sallamayı unut yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…